Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.03.2007 16:09    #71471     Sufler - Porady do gry - FM na TV
Telewizor nie pokaże tej ostrości szsczegółów, co monitor, także w ten sposób sobie w FMa nie pograsz- za dużo tam małych cyferek, literek itp. W PESa, NFS-a też grałem na tv, ale w FM nie ma sensu. P:)

ziel Partyzant

03.03.2007 16:03    #71472     Sufler - Porady do gry - FM na TV
od dawana do gry w pesa uzywam tv. poprostu "podczepiam" Sobie karte pod tv. i chcialem sprobować zagrac w taki sam sposób w fm. ale wszystko jest takie zamazene i z wiekszej odległości słabo widac.
czy mozecie podac jakis sposób by zwiekszyć czcionki w grze albo macie jakies takiego skina pod gre na tv.
dzieki za info

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.03.2007 16:00    #71473     Sufler - Porady do gry - 7.0.1 i gra nie dziala
Przeinstaluj grę wgraj patcha 7.02 - jeśli masz oryginała to musi chodzić. P:)

eaters Młody aktywista

03.03.2007 14:39    #71474     Sufler - Porady do gry - gotowe treningi
Stary, graj na ogolnym (tylko zawodnicy z pola) . Moim zdaniem jest najleprzy. Gram od 3 sezonow inie widze zadnych problemow. Jedynie dla zawodnikow kontuzjogennych ustawiam delikatniejszy ogolny.

jordaneq Młody aktywista

03.03.2007 14:25    #71475     Sufler - Porady do gry - 7.0.1 i gra nie dziala
Czesc
Zainstalowalem sobie 7.0.1 z fixem i FM mi sie nie chce wlaczyc ( mam oryginal)
Co sie stalo????

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
03.03.2007 12:32    #71476     Sufler - Porady do gry - Dziwne mecze
Przede wszystkim weź pod uwagę to, co jest napisane w "Spacerze taktycznym"
Tj. dopoasowuj się do przeciwnika: sprawdzaj jakimi grają napastnikami i dobieraj pod nich obrońców. Sprawdzaj ich obrońców i dobieraj do nich napastników (np. wolny obrońca - wystawiasz 'demona szybkości' :)). Kryj najlepszych zawodników np. gra przeciwnika opiera się na jednym bardzo dobrym pomocniku - przyklej mu plaster, stosuj na nim pressing, ostro odbieraj piłke - przejdzie mu ochota do gry. No i tak dalej etc. etc. :)

74k0 Partyzant

03.03.2007 12:23    #71477     Sufler - Porady do gry - Dziwne mecze
Do Turbocik: Po pewnym czase gry, ze tak powiem trenerzy, kluby skapna sie jaka grasz pilke i beda robic wszystko zeby Cie pokonac. Tak jest rowniez w rzeczywistosci gdzie zdazaja sie czesto niespodzanki, bo trenerzy rozpracowuja taktyke przeciwnika. Wiec sprobuj zmienic, dostosowac taktyke do danego rywala, a napewno pojdzie Ci latwiej. Pozdro...

sm1leY Młody aktywista

03.03.2007 07:32    #71478     Sufler - Porady do gry - Liga niemiecka - Rezerwy
Obserwator twoja druzyna B nie moze awansowac do tej samej ligi gdzie ty wystepujesz ;O Moze sobie grac w 2 bundeslidze ale chocby byla 1 w tabeli i tak nie awanusuje do 1 bundesligi

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
03.03.2007 00:43    #71479     Sufler - Porady do gry - Dziwne mecze
Dziwny mecz? Otóż przed chwilą miałem tego przykład. Gram Feyenoordem Rotterdam u siebie przeciwko słabemu Willem II. Od piątej minuty prowadzę po golu Huysegemsa i gra wygląda nieźle. W 10' kontuzja Hofsa - myślę sobie "Jakoś przeżyję" i wprowadzam rezerwowego. W 20' znienawidzona przeze mnie sytuacja - mój zawodnik kopie rywala bez piłki i od tego momentu gram w dziesięciu bez Sebastiana Pardo (ściągnąłem więc Charisteasa i dokonując przetasowań w taktyce tak, aby mieć dwóch pomocników w środku). Myślę sobie "Wygrywam, będę kontrolował mecz i nic mi się nie stanie". No i nadeszła 42', kiedy to kontuzji doznał Kolkka. Trochę się zdenerwowałem, bo to oznaczało dokonanie trzeciej zmiany. Myślę sobie "Nie będzie tak źle, wygrywam 1:0, kontrouję przebieg spotkania - wygram". Rozpoczęła się druga połowa... najpierw skarcił mnie jeden z pomocników rywala strzelając mi bramkę z około 30 metrów lewą nogą (strzały z dystansu 9, preferowana noga: tylko prawa). Myślę sobie "Ojej". I oto po 60' doznaje kontuzji mój kolejny zawodnik, tak więc mecz w rezultacie kończę w ósemkę. Willem przejął inicjatywę i mało nie straciłem kolejnych bramek...

Turbocik Partyzant

02.03.2007 22:04    #71480     Sufler - Porady do gry - Dziwne mecze
a ja wybieram co ma gadacz jakim klubem gra

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.