Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.03.2007 19:10    #71461     Sufler - Porady do gry - rozmowy motywujące
zależy czy wygrałeś mecz czy przegrałeś

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ustaw im szblon 'skrzydłowi', wysuń strzałki do przodu. Może powinieneś też zmienić (a właściwie ograniczyć) u innych zawodników rajdy z piłką- częściej będą podawać. Ustaw też szerokość gry 'szeroka'. P:)

kamil_malin Partyzant

Jak mam grać żeby skrzydłowi brali większy udział w grze przykładowo mój skrzydłowy w meczu ma 15-20 podań max, a także niskie oceny. Mam taktyka podania oboma skrzydłami co mam zrobić?

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
03.03.2007 18:42    #71464     Sufler - Porady do gry - Transfery.... pomocy!!!
Po pierwsze Sufler to nie jest forum, ale miejsce gdzie starajemy się sobie wzjemnie pomagać.
Drogi jordanie23 zasady zostały ustalone po to, żeby nie było bałaganu i 1000 tematów w stylu "Pomóżcie mi, bo nie wiem kogo kupić, jaką grać taktyką" itd. Bardzo chętnie ci pomożemy, ale jest u nas dział "Talenty" gdzie możesz znaleźć wielu interesujących zawodników.
Spróbuj jednak poszukać ich samemu. Nic nie daje tyle radości co samodzielnie odnalezienie wartościowych zawodników, opracowanie taktyki i gra na całego.
Pozdrawiam serdecznie :) .

ziel Partyzant

03.03.2007 18:13    #71465     Sufler - Porady do gry - FM na TV
no tak, fajnie... wiem ze moge grac na monitorze :P
ale czy da sie zwiekszyc rozmiar czcionki?
btw. nazwa tematu nie ma nic wspolnego z jego trescia :PP

Cavalerra Młody aktywista

03.03.2007 17:59    #71466     Sufler - Porady do gry - baza danych...
Otóż zrobiłem sobie swoją bazę danych. Zapisała się jak zwykle w moich dokumentach w FM 2007, w db i tu się pojawia mój problem. Kiedy włączam grę nie wyskakuje mi okienko z wyborem tejże gry. Bodajże 2 miechy temu też sobie zrobiłem baze danych i przy robieniu nowej gry wyskoczyło okienko z wybraniem bazy danych. Dodam także, że mam oryginała, a próbowałem także przeżucac baze danych do db w folderze z grą. Lecz gdy chce uruchomic gre z tego to gdy klikne na Nową Grę pokazuje mi się, że nie ma żadnej bazy do wczytania... AMAGAD denerwuje mnie to, więc proszę o pomoc...

jordan23 Partyzant

03.03.2007 17:37    #71467     Sufler - Porady do gry - Transfery.... pomocy!!!
Wiem że pewnie takich tematow byla cala masa ale.....
Gram sobie lechem poznan... tzn zaczolem sobie nim grac, chce kupic sobie kilku grajkow z zagranicy ale mam dwa problemu albo jak ktos mi sie spodoba to mnie na niego nie stac (moj budzet wynosi 100 tys euro ;p) albo gdy juz mnie stac na niego to on nie chce przyjsc do mojego klubu ;/ wiec mam pytanie ;] kogo proponujecie sciagnac do lecha?? przydalby mi sie jakis dobry snajper i rozgrywajacy no i moze jeszcze jakis bramkarz :D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.03.2007 16:20    #71468     Sufler - Porady do gry - dlaczego??
Ben zadecydował, że będzie grał w reprezentacji Izraela i nikt i nic jego decyzji nie zmieni.
Przykłady: Balde (Legia), Fabio (Caxias), Cantoro (Wisła), Fabinho (Iternacional). P:)

pullpeto Partyzant

03.03.2007 16:14    #71469     Sufler - Porady do gry - dlaczego??
dlaczego Ben Sahar na pocztaku gry nie moze grac w reprezentacji Polski skoro ma 0 wystepow w reprezentacji Izraela??i nie gral w mlodziezowych reprezentacjach??czy zna ktos jeszcze kogos z zagranicy ktory ma polskie obywatelstwo??

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.03.2007 16:11    #71470     Sufler - Porady do gry - FM na TV
Ehh, ludzkie pomysły nie znają granic. Graj na monitorze i problem rozwiązany.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.