Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tatian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.03.2007 10:40    #71301     Sufler - Porady do gry - Szaraki w niemieckiej Kadrze
W styczniu 2007 roku w fm gram Bayernem Monachium i zauważyłem ze w niemieckiej kadrze są same szaraki :( Przez co Podolski i inni nie sa brani do kadry :( Jak usunąć ten błąd a zarazem nie rozpoczynać nowej gry?

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Może Brazylia U-23 wygrała Olimpiade i ma prawo startu w Pucharze Konfederacji.

hoody Przodownik pracy

Heh rozbawiło mnie to... 1. Takiego patcha jeszcze nie ma... Chyba że jakaś łatka nowa wyjdzie ale nie sądze by było to uwzględnione 4. Opłaca sie. Gdy rozegrasz kilka takich spotkań to mozesz sobie nieźle dorobić 3. Do praktycznie kazdego polskiego klubu nie chcą przechodzić scouci z Ameryki płd. jak i z Europy Zachodniej. 5. Też mnie to zastanawia... 6. A na jakiej bazie danych grasz? Ściągnij sobie z neta ogromną to może będzie! 7. Były już takie tematy. 8. Nie za bardzo rozumiem w czym problem! 9. Organizując sparingi z dobrymi klubami i wygrywając na arenie międzynarodowej jak i w rodzimej lidze!

Proletariat

1. Jaki trzeba mieć patch, aby Magdoń, Kokoszka, Łobodziński mieli występy w reprezentacji Polski?
2. Czemu w I sezonie (Groclin) nie moge zatrudnić żadnego scouta np. z Brazylii? nie chce przejść.
3. Mam ustawione, że sam dokonuję podpisywania kontraktu, a mimo to pojawia mi się, że jakiś koleś podpisze kontrakt jak skonczy 17 lat.
4. Opłaca się zrobić takie coś. Np. zaproponowałem sparing Interowi i on się zgodził. Ale opłaca się, że zarobię 260 tyś. euro, a im dam 180? (za darmo nie chcę grać)
5. Czemu żaden klub nie jedzie na zgrupowania? W realu każdy polski klub jedzie zimą gdzieś. (Hiszpania, Turcja, Cypr...)
6. Czemu poznikali niektórzy piłkarze z FM'a 2006? Np. nie mam Dmitry Rekisha.
7. Czemu gdy chcę coś zmienić w edytorze (uaktualnić co nieco) to po prostu on mi nie wchodzi. Ładuje się strasznie długo, że aż sobie odpuszczam.
8. Czy to coś strasznego jakby sie powiększyło Orange Ekstraklasę do 20 drużyn? ;-).
9. Jak można zarobić dobrze kasę nie sprzedając połowy składu?
10. Czemu jest tak dziwnie, że Legia kiedyś miała budżet 10 mln złotych, a w grze ma ok. pięciu.

CHCĘ PRZEPROSIĆ ZARZĄD ZA TO CO ZROBIŁEM NICKAMI:(RICHIEADDAMS, TOMCIU123 ITP.) PROSZĘ O PRZEBACZENIE I JAK MOŻECIE WYKASUJCIE TAMTE KONTA. TO JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY NAPRAWDĘ. PROSZĘ O OSTATNIĄ SZANSĘ, A NAPEWNO NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA.

Dziękuje za odpowiedź.

dominiklut Partyzant

a właśnie mam i jeszcze kolejny błąd jak próbuje ustawić nową grę lub menagera to się zwiesza gra więc może coś jest z moim FM 2007 ;/. Sorki ale to nie było na temat

dominiklut Partyzant

haha TZ słuchaj postanowiłem spróbować grać dalej i zobaczyć co sie stanie http://img15(...)pek4.jpg no i jest u mnie 4 listopada i nic ;/

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.03.2007 20:19    #71307     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Njabardziej zamieszana w afere w pierwszej lidze jest Arka Gdynia, więc można by ją było "spuścić" do drugiej ligi a do pierwszej dać obecnego lidera 2 ligi. Z drugiej ligi wyrzucić Zawisze i wprowadzić ten zespół, który ma najwięcej punktów z drużyn grających w 3 lidze. Tak moja propozycja.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.03.2007 19:48    #71308     Sufler - Porady do gry - MANCHESTER UNITED
Sturridge, Bale, Rafinha, Sergio Aguero, Sunny, Baines, Adu Freddy, Sergio Ramos. Graj 4-4-2, z kontry, szeroko, obrona wysunięta, ofensywnie. P:)

solskier Partyzant

09.03.2007 19:43    #71309     Sufler - Porady do gry - MANCHESTER UNITED
Witajcie potrzeban mi jest rada ludzi ktorzy graja juz kilka sezonow manchesterem united i osiagaja jakies sukcesy.Napiszcie jakich transferow najlepiej dokonac w takim klubie jak united i ustawienie zawodnikow i druzyny(wiem ze kazdy zawodnik ma inna osobowosc ale napiszcie jak jest u was),czy sa jakis w nizszych ligach angielskich talenty na miare takiego klubu jak tak to dawajcie!!!!POZDRO

dominiklut Partyzant

Gram 3 sezon Legią Warszawa i przed rozpoczęciem sezonu patrze a tam nie ma zaplanowanych meczy na sezon 2009/2010 czy moglibyście mi doradzić co jest nie tak

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.