1. Albo ktoś ci skasował, albo jakiś wirus na kompie i zaczął FM wariować.
2. To nie jest pytanie na sufler, ale ja w tym FM zagrałem zaledwie jeden sezon zajeło to podajże 10 godzin, w 06 grałem wiele sezonów, udało mi się nawet tak długo, że wyświetliło 1 tydzien ;D
3. Może ma niską koncentracje??
4. Nie, naciskasz na piłkarza, tam masz coś o treningu i tam ustawiasz jego nową pozycje.
5. To można sprawdzić w edytorze, oczywiście, że mogą, Bramkarze często mają dobry trening bramkarski, wiem, że Joerg Still (albo coś takiego) ma dobre staty na trening bramkarski.
6. Takie pytanie to do twórców.
7. To zależy od piłkarza, niektórzy nie chcą mieć mentora.
8. Napewno można, w temacie o przechwałkach masz kilka wzmianek o sukcesach olskim klubem w LM, potrzeba napewno dużo pracy, ale sie da.
9. Sprawdź w wyszukiwaniu, filtry i tam zaznacz Poproś asystenta aby wyeliminował nierealistyczne cele transferowe. Wyświetli ci wtedy zawodników, którzy z chęcią by do ciebie przyszli.
10. Od zawodników, ich formy, ogrania razem. Taksa jest dobra nie zawsze na kazdy zespół. Gdy asystent przygotuje ci raport o rywalu, przeczytaj go i wg. instrukcji zmien ustawienie.
11. J.W
12. Gwiazdy są różnie określane przez zarząd, gdy proponujesz kontrakt zawodnikowi, jest na samym dole napisane obok szczegółów kontraktu, czy zarząd sie cieszy iż chcesz zatrudnić taką gwiazde.
Nie ma za co.
Najnowsze posty