Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kamil_malin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2007 22:53    #71111     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie zabardzo przepadam za Chelsea i wole grac slabszym klubem wiec odrzucilem

BOSS155 Partyzant

14.03.2007 20:48    #71112     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Drużyna o którą mi chodzi to Wigry Suwałki grają w 3 lidze grupa 1.
Poniżej link do strony 90 minut.pl gdzie zamieszczony jest profil Suwalskich Wigier:
http://www.90min(...)sezon=69

Byłoby mi niezmiernie miło gdybyście umieśili Wigry w swoim update :)

kamil949413 Partyzant

14.03.2007 20:46    #71113     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Dwa razy pod rząd wygralem LM Arsenalem , dwa razy puchar ligi, raz tarcze wspólnoty, raz klubowe mistrzostwo świata , dwa razy superpuchar , raz mistrzostwo kraju , raz puchar Anglii
Wszystko w przeciągu dwóch sezonów .

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.03.2007 20:45    #71114     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie przyjmuj (żadna frajda grać Chelsea :/)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.03.2007 20:44    #71115     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a jakie sukcesy Plymouth?? Ja do silnych klubów nigdy nie przechodzę, bo po co, wtedy wiadomo, ze nawet jak ktoś się nie zna i tak bez problemu wygra co sie da. Bez zmienia taksy (defaultową) ani treningu.

kamil949413 Partyzant

14.03.2007 20:34    #71116     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.Nie mam zielonego pojęcia
2.3 sezony(FM06)3 dni i kilka godzin
3.Tak bywa (miałem tak w Portugalii Deco w jednym meczu dostał 9 a w następnym 6.BYWA
4.Wchodzisz w trenig > ogólny następnie trenig pozycji zminiasz pozycje i już .
5.Pewnie że tak.
6.Bardzo szkoda może kiedyś tak bedzie.
7.Nie masz odpowiedniego piłkarza na mentora .
8.Oczywiscie ze sie da ale potrzeba dobrych transferów i szcześcia i wtedy sie uda .
9.W drugim sezonie przejdzie na 100% ale w pierwszym raczej NIE .
10.Ważną role graja morale, podejscie zawodników, rozmawa ...
11.Ja gram caly sezon jedną taktyką ale w drugim sezonie juz zmieniam na inną.
12.Sprzedaj jakiegos zawodnika który nie bedzie u ciebie grał nawet za 10 mln i wtedy za 20 mln mozna kupic juz jakąś gwiazde.

14.03.2007 20:30    #71117     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
najbogatsza jest Chelsea, można powiedzieć, że ma nieograniczone pieniądze, a o Realu tylko się tak mówi.

gała Partyzant

14.03.2007 20:21    #71118     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

gała Partyzant

14.03.2007 20:20    #71119     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

14.03.2007 20:19    #71120     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1. Albo ktoś ci skasował, albo jakiś wirus na kompie i zaczął FM wariować.
2. To nie jest pytanie na sufler, ale ja w tym FM zagrałem zaledwie jeden sezon zajeło to podajże 10 godzin, w 06 grałem wiele sezonów, udało mi się nawet tak długo, że wyświetliło 1 tydzien ;D
3. Może ma niską koncentracje??
4. Nie, naciskasz na piłkarza, tam masz coś o treningu i tam ustawiasz jego nową pozycje.
5. To można sprawdzić w edytorze, oczywiście, że mogą, Bramkarze często mają dobry trening bramkarski, wiem, że Joerg Still (albo coś takiego) ma dobre staty na trening bramkarski.
6. Takie pytanie to do twórców.
7. To zależy od piłkarza, niektórzy nie chcą mieć mentora.
8. Napewno można, w temacie o przechwałkach masz kilka wzmianek o sukcesach olskim klubem w LM, potrzeba napewno dużo pracy, ale sie da.
9. Sprawdź w wyszukiwaniu, filtry i tam zaznacz Poproś asystenta aby wyeliminował nierealistyczne cele transferowe. Wyświetli ci wtedy zawodników, którzy z chęcią by do ciebie przyszli.
10. Od zawodników, ich formy, ogrania razem. Taksa jest dobra nie zawsze na kazdy zespół. Gdy asystent przygotuje ci raport o rywalu, przeczytaj go i wg. instrukcji zmien ustawienie.
11. J.W
12. Gwiazdy są różnie określane przez zarząd, gdy proponujesz kontrakt zawodnikowi, jest na samym dole napisane obok szczegółów kontraktu, czy zarząd sie cieszy iż chcesz zatrudnić taką gwiazde.

Nie ma za co.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution