szlag mnie trafia kiedy to w kolejnym meczu w lidze (serie a, gram palermo, pierwszy sezon) udaje mi sie zagrac tylko na remis... >
mam 28 meczy w tym 12 remisow i 5 porazek... zajmuje 8 miejsce co jest zdecydoawnie ponizej moich oczekiwan... jednak nie to jest najgorsze. sklad mam calkiem niezly (kilka drobnych modyfikacji wzgledem startu - matusiak, Guzman i tudor z juve + cristian zapata i iaquinta w zimowym oknie transferowym) a zdarzaja mi sie przegrane w granicach 3:0 z ostatnia druzyna w tabeli!!! mecz wczesniej wygrywam w p. uefa z leverkusen w dwumeczu 4:2 (2 x 2:1) i remisuje bezbramkowo z interem ktory gromi wszystkich jak leci... skad takie wachania formy?! nie wiem czy problem jest w grze czy moim stylu gry (gram na zmiane 4-5-1_def i 4-4-2_atak)? jesli macie jakies porady to bede bardzo wdzieczny. choc gram w cm'a i fm'a od wersji
cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy
mam 28 meczy w tym 12 remisow i 5 porazek... zajmuje 8 miejsce co jest zdecydoawnie ponizej moich oczekiwan... jednak nie to jest najgorsze. sklad mam calkiem niezly (kilka drobnych modyfikacji wzgledem startu - matusiak, Guzman i tudor z juve + cristian zapata i iaquinta w zimowym oknie transferowym) a zdarzaja mi sie przegrane w granicach 3:0 z ostatnia druzyna w tabeli!!! mecz wczesniej wygrywam w p. uefa z leverkusen w dwumeczu 4:2 (2 x 2:1) i remisuje bezbramkowo z interem ktory gromi wszystkich jak leci... skad takie wachania formy?! nie wiem czy problem jest w grze czy moim stylu gry (gram na zmiane 4-5-1_def i 4-4-2_atak)? jesli macie jakies porady to bede bardzo wdzieczny. choc gram w cm'a i fm'a od wersji cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy

(512 minimum, najlepiej 1024)
FM uświadomił mi to, że to już nie te czasy, gdy na moim sprzęcie mogła działać każda gra...
hehehe
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty