Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2007 11:00    #70961     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
Niech gra jak chce, może jest początkującym. Ja jak byłem młodszy też oszukiwałem, biorąć np. Widzew i ManU i przelewalem kase z ManU na zasadzie pierwokupu jakiegoś piłkarza, teraz już tak nie robię, ale kiedyś...

k-u-b-a1 Przodownik pracy

19.03.2007 10:42    #70962     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
no to naprawde uczicwie grasz.. i bedziesz zadowolony potem jesli wygrasz lige a u twoich rywali bedzie po 20 zawodnikow polamanych?
żal.

Karmelinho15 Partyzant

18.03.2007 22:51    #70963     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
Mam pytanie dotyczące Modifiera lub innego programu. Otóż moje pytanie brzmi: czy jest jakiś edytor czasu rzeczywistego w którym da się ustawic jakiemuś zawodnikowi kontuzje? Bo w FM Modifier da się wyłączyc kontuzje a wlaczyc chyba nie da. Przynajmniej ja nie umiem.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2007 21:23    #70964     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Otóż to. Możecie nam pomóc w tworzeniu tego update'a. Możecie podawać adresy różnych stron na których są wielorakiej maści informacje dotyczące klubów z całej Europy. Oczywiście kilka stronek już mamy ale wiadomo... im więcej(i lepsze) tym lepszy będzie update. Ja zajmuję się ligami zagranicznymi i nowymi piłkarzami takimi jak np. Bojan Krkic(ten w grze juz jest ale starszy(?)) czy Juan Carlos Chera, więc jeśli macie jakieś propozycje to piszcie tutaj, na naszym forum albo na moje gg 4135215.

fudi Przodownik pracy

18.03.2007 20:52    #70965     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
my nie "podpicowujemy" klubów tylko je uaktualniamy. Uaktualniamy bazę danych do gry żeby eFeManiacy mogli grac w czasie rzeczywistym. Ta pierwsza praca jest wydana tylko po to zebysciemogli informowac o ewentualnych błędach. To będzie dopiero przedsmak naszego głównego projektu jakim jest 3 liga polska. Uaktualniamy głównie polskie ligi ale zajmujemy sie też europą. Zajmujemy sie wszystkim od sztabu szkoleniowego do wymiarów boiska. pzdr

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2007 20:50    #70966     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Już spieszę z odpowiedzią...to nie jest żadne ulepszenie tylko AKTUALIZACJA BAZY DANYCH. Czyli np. Błaszczykowski będzie miał ustawione,że latem przejdzie do Borussi itp. rzeczy...mam nadzieje,że mnie zrozumiałeś.A nie długo chłopcy zrobią 3 ligę...czyli będziesz mógł zagrać sobie klubem z 3 ligi:)

tyran16 Partyzant

18.03.2007 20:46    #70967     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
niewiem co wy o tym myslicie ale jak dla mnie takie zabawy w edytorze to sie kojarza z oszukanstwem bo przeciez co to za filozofia podpicowac sobie swoj klub i potem wszystko nim wygrac:/ niewiem moze źle sie wyraziłem ale wyjasnijcie mi o co chodzi/??

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

1. Ja wydaję i takie i takie:)
2. Nie bo to będzie element zaskoczenia dla przeciwnika, jeden będzie się starał grać atakiem pozycyjnym gdy trzeba, a inny przyspieszy grę gdy trzeba:)
3. Nie wtedy obrońcy będą uważnie kryli swoich zawodników, a reszta drużyny pokryje strefe, przez co zawodnicy drużyny przeciwnej będą mieli trudniej, jednak taka gra wymaga doskonałego zgrania zespołu:)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1. Jeśli dasz każdemu polecenie indywidualne to nie, ale jeśli tylko niektórym to tak.
2. Zależy od zgrania zespołu, raczej nie powinno tylko ten który będzie się wyróżniał od innych (inny styl podawania) musi być wyjątkowy, najlepszy, doświadczpny itp.
3. Nie, a być moze wręcz przeciwnie, wiadomo, ze obrońcy wtedy skupią się, aby kryć jak anjlepiej nie odpuszczać, a reszta zepołu pokryje, aby nikt nie mógł uciec,a le będą się bardziej przykladac do ofensywy.

Boazerio Partyzant

Czy jeśli wydam zawodnikom polecenia indywidualne to powinienem wydawać polecenia drużynowe?
Czy jeśli wydam jednemu zawodnikowi polecenie np. gry krótkimi podaniami a innemu grę podaniami bezpośrednimi czy będzie to miało negatywny wpływ na grę zespołu?
Czy jeśli obrońcy dostaną zalecenie np. grać ścisłym kryciem a cały zespół strefowym spowoduje to słabą grę?
Wiem, że pytania mogą wydawać się śmieszne ale jestem początkującym graczem i proszę o wyrozumiałość.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution