Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Hmmm...supeeer.Ja się na to pisze! Ciekawie by było zgarnąć największe talenty kiedy nie było o nich głośno...ja bym zagrał.:)

tabalugg Młody aktywista

No ciekawe :) będzie fajnie w coś takiego zagrać :D Rób dalej....ale chyba od takich pytań jest forum ;p

Fenix Partyzant

Witam
Jest to mój pierwszy temat na tej stronie, aczkolwiek liczę na odzew :) Otóż już od grudnia 2006 roku zacząłem robić bardzo oryginalnego, ale wymagającego ogromnego wysiłku, pracy i poświęcenia - update'a, który aktualizuje składy i inne dane z sezonu 2006/07 na ... 1995/96. Oczywiście będzie parę błędów, np. nie będzie EURO 96, jak już to EURO 97 :) No i cofam roczniki zawodnikom o 11 lat. Całkiem sprawnie mi to idzie - mogę powiedzieć, że polską ligę już dawno ukończyłem niemal w pełni (muszę zaktualizować jeszcze II ligę) w której prym powiny wieść takie drużyny jak Widzew, Legia czy ŁKS. Są także takie drużyny jak Sokół Tychy czy Siarka Tarnobrzeg, a w II lidze można zobaczyć jeszcze bardziej nieznane drużyny - dodatkowo jest tam ciekawa rywalizacja, bo gra w niej 40 drużyn (w sezonie 1995/96 grało bodajże 20 drużyn w dwóch grupach). Dużo zmieniłem także w Bundeslidze, pozostaje jeszcze dodać nowych-starych piłkarzy do II Bundesligi. Jak sam sobie tak grałem to zauważałem pewną różnicę w I Bundeslidze chociażby, która mnie bardzo cieszy - każdy może wygrać z każdym, jak to było wówczas. Oczywiście najbardziej trudnymi do pokonania drużynami są Borussia Dortmund i Bayern Monachium. Jak sam grałem Bayernem (Papin, Klinsmann, Strunz, Kahn, Scholl, Matthaeus, Kostadinov czy choćby mniej znani Gerster i Probst) z St. Pauli to dostałem w plecy 0:1! Naprawdę ciekawie i przyjemnie się grało.

Ale do rzeczy - co o tym myślicie? Czy to dobry pomysł?? Czy jest sens dalej kontynuować??? Macie jakieś propozycje?? Piszcie, to dla mnie ważne!

grzegi Partyzant

19.03.2007 19:24    #70954     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisaniem
Prawdopodobnie masz za mało wolnego miejsca na dysku. Zwolnij je i powinno być ok! Pozdrowienia i miłego grania! :)

blackazz Partyzant

19.03.2007 19:18    #70955     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisaniem
Mam problem z zapisaniem gry. Mianowicie gdy chcę zapisać grę, na samym końcu wywala mnie do pulpitu (lecz gra się nie wyłącza) i wyskakuje komunikat: "Zapisanie gry nie powiodło się". Co robić? Z góry dzięki za pomoc

kolan Partyzant

19.03.2007 15:56    #70956     Sufler - Porady do gry - piłkarze do Polonii
znacie moze jakichs uzdolnionych pilkarzy polskich i zagranicznych ktorzy sa tani i napewno przejda do Polonii Warszawa ??

bury86 Młody aktywista

19.03.2007 15:43    #70957     Sufler - Porady do gry - Problem z prezesem
Gram 3 sezon Ślaskiem Wroclaw, mam luty, przez te 2,5 roku udalo mi sie wypromowac 3 gwiazdy=) i kazdy z nich wart jest ponad 1 mln euro, a wycignalem ich z juniorskich druzyn, i moj "super" prezes sprzedal 2 za ponad 2,5mln euro bez mojej zgody:/ Mam szanse na mistrza a on oddaje moje gwiazdy, podstawe druzyny na 2 dni przed koncem okna transferowego, i co gorsze kolejnych 2 podstawowych pilkarzy chce oddac:/ Mozna cos z tym zrobic? Sytuacje finansowa mam stabilna, a nawet dobra wiec niewiem na cholere oddaje moich graczy:/

sefko1 Przodownik pracy

19.03.2007 13:22    #70958     Sufler - Porady do gry - Kontrola finansowa
4. Proś do skutku. Mi dali klub patronacki po 3,5 roku :))
5. I super. Wielkie gratulacje. Sam miałem kariere Newport County. Fajnie sie grało. A teraz próbuje zwojować lige szkocka z 4.Ligowym Albion Rovers :)

sefko1 Przodownik pracy

19.03.2007 13:03    #70959     Sufler - Porady do gry - Kontrola finansowa
1. Organizuj sporo sparingów z dobrymi zespołami u Siebie.
2. Ogranicz budżet płacowy, zwłaszcza uważaj na klauzule za występy i zwycięstwa.
3. Pozbądź się z klubu zbednych juniorów (obciążają oni niepotrzebnie budżet płacowy klubu, a można ich zwolnic bez rekompensaty)
4. Poproś zarząd o klub patronacki. Zawsze będziesz miał trochę dodtkowych pieniędzy, a poza tym możesz za darmo wyporzyczać zawodników bez konieczności płacenia im pensji.
5.Staraj się awansować jak najszybciej do wyższych klas rozgrywkowych i nie lekceważ pucharów. Jenda runda może dać Ci więc kasy niz zarobisz przez miesiąc.
6. Oczywiście nadal wyłapuj talenty, które odsprzedaż z zyskiem. Unikaj kluzul z precentem za odsprzedaż.
7. Największą kase w FMie dostaje się za bilety i pamiątki. Tak więc napewno opłaca sie inwestować w stadion i kluby filialne z USA, Chin czy Japoni. Mi już w Champinoship udało się podpisać umowę z klubem z USA. Zapłaciłem mu 1,2 mln EUR a z pamiatek miałem ponad 4 mln. Potem ta kwota rosła.
8. I olej ten profil. Tak naprawde chyba nikt do końca nie wie co wpływa na poszczególne punkty, a nie ma on żadnego wpływu na Twoją kariere i potencjane zatrudnienie w lepszym klubie.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

19.03.2007 11:05    #70960     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
heh tez tak kiedys robilem ale wyroslem z tego bo to zadna gra jest..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution