Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.03.2007 12:00    #70901     Sufler - Porady do gry - Susie
A może po prostu z tej stronki
http://www.cmrev(...)479.html

sefko1 Przodownik pracy

Sprawdź, czy Ci dobrze gra chodzi. Wgraj nowa grę. Zrób zapis. A potem wgraj tego sejwa.

martin Przodownik pracy

to że gra może już dobrze działać.ale na 100% pewny nie jestem.spróbuj to sie przekonasz

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Może grałeś kilka sezonów i sejwy ci się poprostu pospuły, może kombinowałeś w FMM lub Save Game Cleaner (jeśli robile coś w Save Game Cleaner to napewno masz gdzieś backup save)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

wczoraj wyłączyłem sobie gre bez problemów nie wyskakiwały mi jakieś błędy a dzisiaj włączam fm klikam wczytaj grę i BŁĄD zapisana gra nie została wczytana
myślę sobie *** z tym sejwem mam jeszcze 5 fajnych więc klikam na 1 Błąd
2 Błąd
3 Błąd
4 błąd
5 błąd

ludzie co mogę zrobi pomocy

giersik Przodownik pracy

21.03.2007 09:11    #70906     Sufler - Porady do gry - Brak formy...
Wszystko zostało napisane wyżej. Może poprostu masz niskie morale, słabych zawodników, słabą taktykę, słabe zgranie drużyny, słaba motywacja przed meczem. Rozwiązanie tych problemów chyba znasz.

kurak69 Przodownik pracy

20.03.2007 23:25    #70907     Sufler - Porady do gry - reset kompa
wyciagnelem kosc i wlozylem, potem sprawdzilem ja tym programem do sprawdzania ramu i niewykazalo jakichkolwiek bledow.

resetuje sie zazwyczaj podczas save-owania. Czasami ale to zadko podczas wgrywania raportu meczowego.
Ktos ma ma jakies pomysly? Za sensowne daje punkty!

sefko1 Przodownik pracy

20.03.2007 23:19    #70908     Sufler - Porady do gry - Brak formy...
1. Zmiana taktyki nie wiele da. Komp nie dostosowywuje się do naszej taksy. Poprostu tego nie umie. Można spokojnie grac jedną taksą przez 50 lat. No chyba, że jest kiepska.
2. Najlepszym sposobem jest rotacja w składzie. Zawodniczy z czasem się męczą i grają słabiej.
3. Kontroluj morale zawodników. Czasami lepiej postawic na słabszego gracza, ale takiego, który jest lepiej zmotywowany.
4. Czasami warto poprosić asystenta, żeby dobrał Ci skład. Powinien to zrobić optymalnie do aktualnej formy zawodników
5. Skoryguj rozmowy przedmeczowe. Może warto dać piłkarzom troche luzu. Nie oczekuj od nich zwycięstw w każdym meczu.
6. Mój cudowny sposób. Jak juz nic nie działa zapisz gre i wyjdz z niej. Na drugi dzień zwykle gra jest dużo lepsza. :PPP

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

20.03.2007 21:32    #70909     Sufler - Porady do gry - Brak formy...
Lepiej, abyś nie zmieniał taktyki. Zawodnicy muszą byc zgrani. Przeprowadzaj rotację w składzie, może powinieneś zakupić/przenieś z młodzieżówki kilku mlodych i utalentowanych zawodników. P:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

20.03.2007 20:52    #70910     Sufler - Porady do gry - Brak formy...
Wprowadź rotacje w składzie zmieniaj zawodników co kilka meczy nie graj jednym składem cały czas, nie polecam zmiany taktyki, bo do nowej taktyki zespół długo się dostosowuje:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.