Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.03.2007 15:44    #70821     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Najlepiej, gdy taktyka jest taka sama przez cały sezon. Zawodnicy są wtedy zgrani. Polecam 4-4-2 nastawienie ofensywne, z kontry, obrona wysunięta, kreatywność dość nieograniczona, na odgrywającego, na pułapki ofsajdowe. P:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.03.2007 15:43    #70822     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Gdy grasz an wyjeździe graj z kontry i defensywą, przed meczem życz im szczęścia:)

Demq Partyzant

23.03.2007 15:30    #70823     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam. Mam problem, a mianowicie gram Palermo i gdy jadę na mecz z Interem, lub innym mocnym klubem to moi zawodnicy nie są sobą. Grają bojaźliwie, zupełnie nie wiem czemu.porażki z Interem nie bolałyby tak bardzo gdyby nie to że przegrywamy bez walki. Czemu tak jest? I jak na takie mecze ustawiać zespół?

matti91 Partyzant

23.03.2007 14:48    #70824     Sufler - Porady do gry - reset kompa
... i zapoznałeś się z magiczną sztuczką ruszania myszką. U mnie też ten problem się chyba rozwiązał (ale pewnie tylko chwilowo). Zrobiłem format i teraz szybko mi się ładuje, gra śmiga bardzo ładnie (nie mam zacinek ani nic), ale pewnie ma radość nie potrwa długo. W każdym razie cieszę się, że chociaż Tobie udało się rozwiązać problem

A może u mnie też chodziło o konflikt sterowników :D
Zobaczymy, może dam odpowiedź gdzieś za 2 tygodnie - miesiąc ;]

kurak69 Przodownik pracy

23.03.2007 14:25    #70825     Sufler - Porady do gry - buki w FM2007 - o co chodzi?
Tylko że te kursy w FMie są bardzo ale to bardzo dziwne. Czasami zdarza sie ze jest kurs na jedną druzyne 3,4 na remis 4,8 a na drugą drużyna 11,8. Przeciez przy takich dziwnych kursach grało by się na prawde pięknie. Ci co grają wiedzą że nawet w STS nie ma takich kursów na 5 lige Angielską więc widać ze ten model kursów w FMie nie sprawdza się np w Orange Ekstraklasie.

kurak69 Przodownik pracy

23.03.2007 14:17    #70826     Sufler - Porady do gry - reset kompa
i chyba problem rozwiazany. Okazalo sie ze chodzi prawdopodobnie o sterowniki. zainstalowalem najnowsze z karty graficznej i plyty glownej i problem resetowania znikonal.

Tym co maja ten problem moge doradzic zeby najpierw w windowsie w "przywracanie systemu" odznaczyli "uruchom automatycznie komputer" wdedy jezeli wystepuje problem komputer sie nie resetuje tylko wyswietla sie niebieski ekran z opisem problemu. dzieki temu doszedlem ze chodzi o konflikt sterownikow.

Mimo wszystko dzieki wyszystkim za pomysly. dzieki nim mam kompa wyczyszczonego z kurzu, stale monitoruje temperature procka, i nauczylem sie testowac pamiec ram. Zawsze jakies nowe doswiadczenia. ;)

23.03.2007 13:53    #70827     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Hehe Rem-8 ale mnie zrobiłeś prezent, Wisłą to moja ulubiona drużyna:P Wreszcie jak sie przychylą do twojej prośby/nakazu będę mógł pograć normalnie Wisełką i bez stresu że nie ma tego i tamtego:PP

23.03.2007 13:51    #70828     Sufler - Porady do gry - Treningi w przerwie zimowej
1. Mecze towarzyskie w przerwie zimowej są nieocenione, musisz je grać, co najmniej 8, poza tym zmień im trening na kondycyjny, tzn. trenuj siłę i aerobik mocno i nic poza tym, dwa tygodnie przed startem ligi wróć do normalnego treningu.
2. Mów im zawsze "życz szczęścia" działa to na tai zespół jak twój bardzo mobilizująco:)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.03.2007 11:39    #70829     Sufler - Porady do gry - Treningi w przerwie zimowej
1. Graj mecze towarzyskie. Ja gram mecze co 2-3 dni [w sumie 8 ], ostatni 8 dni przed pierwszym meczem o punkty.
2. Rozmowy motywacyjne powinny być urozmaicone. [na wyjeździe dawaj 'życz szczęścia', 'możecie wygrać', u siebie 'dla kibiców', 'teraz na luzie'

martin Przodownik pracy

23.03.2007 10:28    #70830     Sufler - Porady do gry - Treningi w przerwie zimowej
1. rozgrywaj mecze sparingowe mniej więcej tak jak przed sezonem. zależy ile czasu trwa przerwa w rozgrywkach. oczywiście musisz się skupić na treningu siłowym i aerobiku, ale bez przesady bo będziesz miał dużo kontuzji, nie zapominaj o pozostałych atrybutach.
2. urozmaicaj rozmowy motywacyjne, jak grasz u siebie powiedz im żeby wygrali dla kibiców.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.