Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2007 08:19    #70761     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Jak patrze na twoja taktyke to jest zbyt ofensywna...
Zagraj normalne 4-4-2 i gra przy przeciwniku czesto , odbior agresywny i zaznaczone kontrataki. Ja gram taka takta i jakiejs znaczacej obnizki formy zespolu jeszcze nie mialem...

dscorp Partyzant

25.03.2007 01:33    #70762     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
W poprzednim sezonie zająłem w lidze 2 miejsce(gram Litexem Łowecz) wszystko szło pięknie ładnie. Nowy sezon, mecze sparingowe wygrane wszystkie... zaczęła się liga, zaraz potem puchary... iii wszystko runęło... aktualnie po 13 kolejkach jestem na 12 miejscu w tabeli, z pucharów odpadłem dawno (Chelsea w LM i Standard w UEFA). Próbowałem wszystkiego... rotacji w składzie, dawania szansy młodzikom nawet zebranie zespołu i zmiana muzyki słuchanej podczas gry guzik dała... morale są w fatalnym stanie. Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest, że gdy drużyna gra w pucharach, ma tak ogromne problemy w lidze... i jak to sie dzieje, że zespół w jednym sezonie walczy o mistrzostwo a potem bez wyraźnych przyczyn i błędów(jak sądzę) z mojej strony nagle zaczyna grać beznadziejnie... mecze które powinienem wygrywać(Conegliano German-Litex) remisuje 0:0 oddając 22 strzały na bramkę rywala, a mecze "na styku" kończą remisem, bądź porażką... 2 z trzech zwycięstw jakie udało mi się odnieśc to gole na 1:0 w ostatnich minutach, gdy w przerwie dałem swobodę taktyczną nieograniczoną... czy to w takim razie kwestia słabej taktyki... Nie zmieniałem jej poniewaz z tego co wiem, zmiany taktyki źle wpływają na zespół a w poprzednim sezonie tą taktyką osiągnąłem świetny rezultat bynajmniej... Doradźcie coś...bo rozwalę coś w domu jak dalej tak będzie ;p Czy jest jeszcze szansa wydźwignąć zespół z kryzysu, czy w takiej sytuacji raczej powinienem rozglądać sie za nowym pracodawcą? PozDrawiam

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.03.2007 22:40    #70763     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
Chyba raczej nie bo po roku nie dostali obywatelstwa kraju w którym jest ten klub filialny, chyba że podczas całego roku grali dużo w reprezentacji, wtedy jest jakaś szansa na otrzymanie pozwolenia na prace:)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.03.2007 21:58    #70764     Sufler - Porady do gry - Gol bramkarza
mkanius - może i tak, ale zrobiłeś dwa poważne byki ortograficzne (żart;))

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.03.2007 21:02    #70765     Sufler - Porady do gry - Fm Update Team(R)
Ja bym dał trochę większą technikę, a jeżeli piłkarz gra w Realu to musi mieć bardzo wysoki potencjał (myślę, że coś koło 170).

Proletariat

24.03.2007 20:57    #70766     Sufler - Porady do gry - Fm Update Team(R)
To jest oczywiste :>

Teraz mam do was pytanko, a propo tworzenia graczy, potrzebny jest obiektywizm i tu dam przykład grajka, czy taki umiejętności odpowiadają temu zawodnikowi, chce wiedzieć czy robić na tej podstawie innych :)

Z góry dzięki.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.03.2007 20:21    #70767     Sufler - Porady do gry - Czy to coś zmieni ??
mi sie wydaje ze to pomoze mlodym zawodnikom.jesli dajmy na to prawy skrzydlowy bedzie mial takie same zadania ja pozniej w pierwszej druzynie to bedzie bardziej pewny na prawym skrzydle bo bedzie to juz robic przez kilka lat.inna sprawa to to ze duzo rowniez zalezy od zgrania sie z innymi zawodnikami.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.03.2007 20:20    #70768     Sufler - Porady do gry - Czy to coś zmieni ??
To zmieni i to wiele, np jeżeli przypiszesz zawodnika do danej pozycji to będzie on grał więcej niż jego konkurent który jest słabszy od niego, przez co będzie sie szybciej rozwijał, i szybciej może awansować do pierwszej drużyny, a i zdobędzie więcej niezbędnego ogrania na boisku:)

Proletariat

24.03.2007 20:14    #70769     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Wymieniliście graczy Stali tylko skąd np ja mam wiedzieć czy taki pomocnik biega po lewej po prawej albo po obu stronach boiska, a może jest środkowym ofensywnym? Którzy z wymienionych przez ciebie graczy są lepsi od pozostałych? Za mało info dajecie ;]

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.03.2007 20:00    #70770     Sufler - Porady do gry - Czy to coś zmieni ??
To raczej nic nie zmieni. Co prawda niektórzy zawodnicy faktycznie będą grali na pozycji, takiej jak w przyszłości w dorosłej drużynie, ale przeciwnicy są dużo słabsi, poza tym jeśli asystent prowadzi drużynę to będzie inaczej motywował piłkarzy niż Ty, będzie dwał im inne polecenia itp. Poza tym czasem piłkarzowi potrzeba jakiś zmian, urozmaicenia. P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution