Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2007 11:27    #70751     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
Ja ustawiam trening dla każdej pozycji z osobna [Obrońca boczny, itd.], a nie dla każdego gracza z osobna. Umiejętności rosną lepiej, niż na ogólnym, tylko szkoda, że np. u napastnika czy skrzydłowego krycie, odbiór, itp. szybko maleją. I wkurza mnie jeszcze, że jak się przenosi np. młodzików do seniorów na 1-2 mecze to trzeba ich przydzielać do treningu na nowo. SI powinno zrobić tak, że przy ustawianiu treningu ogólnego trzeba ciągle cofać suwak umiejętności bramkarskie [bo po co zawodnikowi z pola taki trening]. P:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 11:25    #70752     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Zawsze graj z kontrataku zmień tą taktykę, bo ona raczej zwycięstw Ci nie przyniesie, staraj się stosować rotację w składzie:)

Yodassss Młody aktywista

25.03.2007 11:25    #70753     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Jak dla mnie, to będzie tak:

- Zbyt duża ilość zawodników - ja mam w składzie 21, wszyscy się lubią, zgranie stoi na wysokim poziomie. Jeśli masz ich zbyt dużo, jest ryzyko konfliktów, załamań psychicznych z powodu zbyt wielkiej konkurencji itp. Dlatego sprzedaj większość zawodników, zostaw sobie około dwóch na jedną pozycję.

- Taktyka - Nie jest wcale wielce ofensywna. Mimo to, radziłbym cofnąć środkowego pomocnika do defensywnego (bardzo pomaga w obronie, jeśli jest dobry), zaś jednego z ofensywnych pomocników (tego ze strzałką) wysunąć na napastnika. Uzyskasz taktykę 4-1-2-1-2 lub po prostu 4-4-2 z DP i OP Ś. Moim zdaniem, lepszej taktyki nie ma.

Moim zdaniem to te dwa czynniki świadczą o domniemanym kryzysie formy. Głównie oczywiście zawodnicy. Puchary nie mają nic do rzeczy.

25.03.2007 10:51    #70754     Sufler - Porady do gry - Ściąganie do połowy???
Popróbuj z innego mirrora [są trzy], powinno szybciej iść. Bo są takie programy, ale większość płatne [10-20 euro]. P:)

kurak69 Przodownik pracy

25.03.2007 10:48    #70755     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
ustawial z was ktos juz trening kazdemu zawodnikowi z osobna. Czyli kazdemu wlasny program treningowy? Ja niedawno ustawilem kazdemu z 30 pilkarzy pierwszego zespolu treningi indywidualny wg. jego auktualnych umiejetnosci. Zaczalem zauwazac ze w ten sposob najlatwiej nadrobic te elementy z ktorych ma on braki bo trening ustawia sie mu calkowicie do jego profilu a ni np do pozycji.

Czy ktos juz robil tak jak ja? Jezeli tak to jakie macie spostrzezenia? Jest jedna wada ktora latwo zauwazyc juz po 2-3 mikrocyklach treningowych. Ci co tak ustawiali trening zaraz o tym napisza. Czekam na spostrzerzenia ludzi ktorzy na prawde tak ustawiali trening a nie tych co chca punkt. Czekam na obszerne analizy

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 10:13    #70756     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
Ale ikona ppr pojawi się dopiero przed pierwszym meczem o punkty, a on będzie grał najpierw sparingi:)

25.03.2007 09:49    #70757     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
Jeśli wrócili i nie ma przy nich ikony 'Ppr' oznacza, że otrzymali pozwolenie o pracę i mogą grać w Premiership. Jęsli jest taka ikona lepiej wypożycz go jeszcze do filli. P:)

Dominquez Młody aktywista

25.03.2007 09:46    #70758     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
zmniejsz ilosc zawodnikow pierwszego skladu , zmieni taktyke na jakas 4-4-2 , na wyjezdzie graj z kontrataku , a jezeli masz kllopoty z atakiem wez do pierwszego skladu napastnik ktory strzela gole w rezerwach albo sciagnij doswiadczonego napastnik (starego) z wolnego transferu

25.03.2007 09:45    #70759     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Poczekaj, kilka meczów, a zobaczysz, że kryzys minie. Tak się często zdarza. Obecnie trenuje Tottenham Hotspur i po pierwszych 11 meczach w sezonie zdobyłem 7 punktów [1 zwycięstwo i 4 remisy], miałem 16 pozycję w tabeli, potem szło coraz lepiej [m. in. z Chelsea wygrałem 2-1]. Obecnie nie ma już śladów kryzysu, jestem 5 w tabeli i wygrywam sporo meczy. Możesz delikatnie zmienić taktykę [kreatywność bardziej nieograniczon, wysuń troszkę obronę Zobaczysz, że kryzys minie. P:)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
25.03.2007 08:40    #70760     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Ja też tak mam i na to samo się ludzie skarżą na forum, że bez przyczyny nagle przychodzi załamanie formy. Podobno patch 7.0.1 miał to trochę wyeliminować. Gram teraz na 7.0.2 i pewnie niedługo spróbuję co z tego wyszło.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution