Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

dscorp Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.03.2007 00:43    #70711     Sufler - Porady do gry - Czyżby kolejny bug...?
Heh no tak, chcieli przyzwoitego miejsca, ale z prostej matemtyki wynika, że po trzech meczach nie mogę się przedostać do miejsca w górnej części tabeli jeśli dzieli mnie od niego kilka, kilkanaście punktów ;p jak już jesteśmy przy bugach to koledze zamiast się polepszyć baza treningowa się pogorszyła, dopiero przy drugiej prośbie do zarządu uległa pozytywnej zmianie. Hehe gramy w Bułgarii wiec moze tam się takie cyrki dzieją, że jakaś firma spartoli robotę- nie wiem ;p

dscorp Partyzant

26.03.2007 00:30    #70712     Sufler - Porady do gry - Czyżby kolejny bug...?
Znalazłem mały błąd w FMku... mianowicie:
Przejąłem zespół, który na jesień dość niespodziewanie zajmował przedostatnie miejsce w tabeli, przeprowadziłem dobre transfery jednocześnie wyciągajac klub z długów. Wygrałem 2 mecze, jeden zremisowałem wyprowadzając klub z miejsca w strefie spadkowej a mój zarząd jest usatysfakcjonowany a ja oscyluje między managerem o posadzie bezpiecznej a zagrożonej... A tak poza tym, to przy golu samobójczym pojawił się komentarz z sugestią, iż była to bramka ze spalonego heh ;p

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2007 23:55    #70713     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
"Po co środkowi obrońcy mają ćwiczyć strzaly czy atak? " - ano poto, aby zdobywać piękne gole.

Według mnie najlepszy jest trenihg ogólny, ponieważ w FM-ie trening nie ma aż takiego znaczenia jak w normalnym klubie. A zawodnicy muszą też ćwiczyć inne pozycje, ponieważ w nowoczesnym futbolu napastnik czasami musi bronić własnej bremki, a obrońca strzelać gole. Taki Sorin na przykład - jest nominalnie obrońcą, ale gdy gra, to najczęściej jako pomocnik/napastnik. Ogólnie jakbyś zobaczył jakiś mecz Argentyny to byś zobaczył "Po co środkowi obrońcy mają ćwiczyć strzaly czy atak? " - tam to najlepiej widać.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Djkamo Młody aktywista

25.03.2007 23:14    #70714     Sufler - Porady do gry - liga polska
Oczywiście że się da XD Wystarczy pobawić się w edytorze XD Żartuje.. ale raz poprawiłem sobie poziom naszej ligi i powiem że całkiem fajnie mi się grało, kiedy normalni dobrzy zawodnicy godzili się do mnie przechodzić XD

bury86 Młody aktywista

25.03.2007 21:40    #70715     Sufler - Porady do gry - koszulki slask 3d
nie, narazie nie sciagalem bo i tak nie gram teraz serie A , ale moze i cos w tym jest bo te 3D dzialaly odrazu =)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:38    #70716     Sufler - Porady do gry - ciekawe pytania
1.czesto tak jest.spojrz nawet na nasza lige.legia wygrala bez wiekszego problemu by sezon pozniej grac o srodek tabeli.moze byc tak ze za duzo zmian wprowadzilas.jesli chcesz kogos kupic do pierwszego skladu to kupuj gora 3 pilkarzy na sezon.
2.moze.moze byc nawet duzo lepszy.
3.chyba nie.ale jesli tak to tylko troszke.jesli masz szybki komp to nawet jesli spowalniaja to nie zauwazysz roznicy.
4.nowe napewno moga sie pojawic a stare raczej nie znikaja.legend sie nie zapomina.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:24    #70717     Sufler - Porady do gry - Pytani dotyczace kontraktu
Rivaldo raczej do Ciebie nie przejdzie, a młodzi zawodnicy mówią tak bo tak naprawdę myślą ,chcą w piłce pograć w innych klubach niż pogoń:)

25.03.2007 21:19    #70718     Sufler - Porady do gry - Pytani dotyczace kontraktu
gram 5 sezon pogonia i zlozylem oferte kontraktu rivaldo a on powiedzial ze rozwazy przejscie do mnie jesli sprobuje w pilce juz wszystkiego.problem w tym ze juz nie dlugo konczy kariere i sw pilce praktycznie sprobowal juz wszystkiego.wiec moje pytanie brzmi czy on kiedys domnie przejdzie i dlaczego tak dziwnie mi odpowiedzial?

25.03.2007 21:10    #70719     Sufler - Porady do gry - Szablon
tak jak napisal pedro ustawienioa indywidualne dla kazdego gracza.

25.03.2007 21:00    #70720     Sufler - Porady do gry - liga polska
1.nie juz raczej nie beda chcieli wracac do polski.chyba ze bedziesz odnosic sukcesy a oni beda mieli po 38 lat.ale naprawde watpie.
2.musisz miec dobrych skrzydlowych obroncow gdyz tylko oni beda powstrzymywac skrzydlowych przeciwnika.ja na twoim miejscu obu skrzydlowych cofnal do pozycji lewy i prawy pomocnik.poza tym taktyka jest dobra dla beniaminka.
3.kupuj wyrozniajacych sie graczy z drugiej ligi.beda w normalnym rytmie meczoiwym poza tym zazwyczaj sa zdecydowanie lepsi.
4.bo tak go zrobili tworcy.kto mogl przed sezonem przypuszczac ze okaze sie objawieniem drugiej ligi.
5.nie ma takiej.poprostu jak sa dobrzy albo nie graja regularnie w klubie to chca odejsc.
6.chyba bialorusini i slowacy.prznajmniej u mnie zawsze tak bylo ze nawet jak chcialy ich inne kluby nawet nie mysleli o przejsciu do nich.
7.to juz zalezy od ciebie i umiejetnosci sprowadzonego zawodnika.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution