Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ari Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tak uczestniczy.Sam prowadze czarnogore i teraz gram w el. do euro 2012:D

sm1leY Młody aktywista

26.03.2007 13:21    #70702     Sufler - Porady do gry - Update po zimowym oknie...
Jezeli jestes jakos bardzo zdesperowany to sam zrob taka baze , wystarzcy pogrzebac troche w edytorze...
To ze 7.0.2 wiecej psuje niz naprawie po czesci moge sie zgodzic ale sa to raczej takie bledy zbytnio nie przeszkadzajace w graniu. Wybor nalezy do ciebie... ;D
Moglby mi ktos zdjac juz status reakcjonisty ? ;/

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
26.03.2007 13:15    #70703     Sufler - Porady do gry - Pilkarzyki
Najważniejsze, żebyś odznaczył buforowanie skórki, możesz też zaznaczyć przeładowanie grafiki przy każdym wejściu w Ustawienia. Jeśli zamieniłeś kulki w dobrym katalogu na te nowe, to nie ma możliwości, żeby nie działało. I odinstalowywanie jest zupełnie niepotrzebne, tak robią tylko słabi psychicznie :]
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Czrnogóra nie gra w eliminacjach Euro 2008, ale będzie grała w eliminacjach MŚ 2010, Euro 2012 itd.

deco87 Partyzant

mam pytanie, zapewnie gracie juz wiele sezonów w fm 2007, czy czarnogóra gra w EL MŚ 2010??? ( wiem ze czarnogóra jest od stycznia 53 członkiem UEFA i 2 dni temu pokonała w meczu towarzyskim wegrow 2-1) z góry dzieki:)

SQREK Partyzant

26.03.2007 11:17    #70706     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
MAM PYTANIE GRAM BAYERNEM MONACHIUM CO MAM ZROBIC JAK NIKT NIE CHCE DO MNIE PRZEJSC

kurak69 Przodownik pracy

26.03.2007 10:29    #70707     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
@wojciak tak bylo 15 lat temu. Widze ze albo nie masz dostepu do fachowej literatury albo nie specjalnie masz pojecie o czym piszesz.

a Teraz dla Ciebie żebyś mógł nadrobić zaległości:

dr inż.Jan Kosendiak - "Wytrzymałość tlenowa i beztlenowa w piłce nożnej" AWF Wrocław - Zakład Motoryczności Gracza, Wrocław, 2002

dr Admam Staszkiewicz - "Zamiana progu przemian beztlenowych i czasu reakcji różnicowej podczas wysiłków o różnej charakterystyce pracy mięśniowej", Akademia Wychowania Fizycznego w Katowicach; Wydział Wychowania Fizycznego, 2000

prof. dr hab. Jan Chmura - "Dynamika zmian reakcji fizjologicznych i sprawności psychomotorycznej pod wpływem wysiłków fizycznych", Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu; Wydział Wychowania Fizycznego, 1995

prof dr hab. Jan Chmura - "Szybkość w Piłce Nożnej", AWF Wrocław - Zakład Motoryczności Gracza, Wrocław, 2005

dr Sozański H. "Zróżnicowanie rozwoju sportowego młodocianych zawodników w zależności od rodzaju treningu", Seria : Z warsztatów badawczych. AWF Warszawa 1995

wrobel86zzyzx Młody aktywista

26.03.2007 09:32    #70708     Sufler - Porady do gry - Update po zimowym oknie...
Mam prosbe: moze ktos podac link do naprawde dobrego update uwzgledniajacego zimowe okno transferowe? bo nie chce instalowac latki 702 bo wiecej szkodzi niz naprawia wiec chce grac na 701 fix ale chcialbym miec uaktualniona baze danych na koniec zimowego okna! pomocy! pozdrawiam

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.03.2007 09:29    #70709     Sufler - Porady do gry - Czyżby kolejny bug...?
bugi jak nic.ja mialem cos takiego.boruc w meczu towarzyskim mial grac 45 min.takie mial ograniczenie.u mnie zagralk nie cale 46 min. bo zdjalem go zaraz na poczatku 2 pol. i po meczu przyszedl komentarz o wscieklosci jego menadzera gdzyz nie slucham jego wskazowek.bez przesady ta minuta go chyba nie zbawila.

wojciak Partyzant

26.03.2007 01:31    #70710     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
veron3

"@wojciak-wg Ciebie"... W żadnym prawdziwym klubie nie ma czegoś takiego..." Gdybys wiedział to co wie kurak69, ktory ma 100% racji to bys takiego zdania nie napisał."

o lol... myślę, że wiem znacznie więcej :]

"wszystkie zachodnie kluby nie tylko z najwyzszych szczebli rozgrywkowych stosuja treningi indywidualne to w polsce rowniez taki trening jest szeroko stosowany i to nawet w nizszych ligach"

Bardzo ciekawe... proszę o źródła danych.

kurak69
"w kazdym najlepszym klubie jest indywidualizacja obciazen treningowych w stosunku do predyspozycji pilkarza, jego profilu motorycznego. Zaden normalny trener nie dzieli juz swoich zawodnikow na szybkosciowcow, wytrzymalosciowcow i graczy o zrownowazonym profilu motorycznym"

W każdym NORMALNYM klubie piłkarz ma robione testy wytrzymałościowe oraz medyczne i według swojego "profilu motorycznego" jest przydzielany do "szybkosciowcow", "wytrzymalosciowcow" lub "graczy o zrownowazonym profilu motorycznym" :]

Ciekaw jestem który klub Europejski zrezygnował z takiego podziału? Proszę o źródła danych :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.