Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
pierwsze wczsniej grąłem w fm2005 ale grałem no nieumiałem grac :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

wlasnie sie zdziwilem ale nie.zawsze jak gralem kims innym to ktos go kupowal.juz go chcialem pol roku wczesniej ale wtedy nie chcial.ale jak odpadlem dopiero w cwiercfinale ligi mistrzow to sie skusil.taka sama sytuacje mialem rowniez z yankovem.

kamil949413 Partyzant

jaka była wasza największa gwiazda sprowadzona do Orange Ekstraklasy. Moja to Derlei w FM 06 grałem wisła kraków.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

sefko1 Przodownik pracy

26.03.2007 19:38    #70695     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Swoja drogą to dziwne, że w dyskutujecie takie rzeczy na suflerze. Robi sie z tego forum. A przecież macie już swoje forum.
Nie macie jakiegoś programu do konfernecji (GG, Skype), może załozycie jakiś czat na polboxie.

sefko1 Przodownik pracy

26.03.2007 17:38    #70696     Sufler - Porady do gry - Zdarzenia losowe
Jedno proste wyjaśnienie. FM nie promuje negatywnych zachowań w piłce noznej. Dlatego nie uswiadczysz tu afer, przekupstw, czy rozrób.
Nie ma tu tez czegoś takiego jak smierć gracza. Jedyne co jest dopuszczalne to emerytura, która może się zdarzyć nawet 17 letnim piłkarzom. Może nastąpić ona z 3 powodów:
1. Wiek
2. Braj podpisanego kontraktu przez długi okres czasu (zwykle rok)
3. Kontuzje
Spwawy rodziine i kłótnie kontraktowe to też abstrakcja w świecie FM-a.

sefko1 Przodownik pracy

26.03.2007 17:32    #70697     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo
Nee można powołac w 2 przypadkach:
1. Zawodnik wybrał w której reprezentacji chce grać (ta opcja jest dostępna tylko na poczatku gry i można ją sprawdzić/zmienić w edytorze)
2. Zawodnik jest w kadrze meczowej danej reprezentacji. Reprezentacja prowadzona przez gracza ma zawsze gorzej, gdyż jak skłądasz powołania, to kadry pozostałych reprezentacji już są pełne.
Tak więc jedyna możliwość aby powowałać takiego gracza to, albo sztucznie (oszukać) zmienić coś w edytorze, ewentualnie wejść do danej reprezentacji i wycofać go ze składu. Albo wyłapywać okazje, jak najmłodszych graczy, którzy nie koniecznie są wystarczająco dobrzi żeby zagrać w reprezentacji, ale wstawić ich na ostatnią minutę, aby zaklepać ich do Siebie.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2007 16:03    #70698     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo
Najlepiej by dla ciebie było gdyby zarał tylko w młodzierzówce. U mnie tak było na początku z Rossim - właściwie nie grał dla reprezenrtacji Włoch, ale był w składzie na mecz, więc ja go do USA powołać nie mogłem. Sprawd w profilu cyz ma mecye w innej repreyentacji + moe go powołasz jeszcze.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2007 15:58    #70699     Sufler - Porady do gry - Zdarzenia losowe
1. Czy jest możliwe, aby w FM jakiś piłkarz/grupa piłkarzy umarła podczas swojej kariery (jak to było np. z Foe lub piłkarzami Man Utd) ?
2. Czy może sie piłkarzowi 21-29 lerniemu zdarzyć kontuzja, po której zakończy kariere ?
3. Czy piłkarz może powrócić do sportu/reprezentacji ze względów losowych ?
4. Czy piłkarza może nie być w klubie ze względu na sprawy rodzinne ?
5. Czy zdarzyła sie komuś w FM afera korupcyjna ?
6. Piłkarz może wypowiedzieć kontrakr ?
7. Klub może zostać zdegradowany ?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

corey123 Partyzant

26.03.2007 15:24    #70700     Sufler - Porady do gry - Jak mam zapisać sobie screeny??
gówniarzu ty zamiast się za gre brać to do szkoły szybciutko:) Założę się ze jestes zjedzonym dzieciakiem, który całe dnie spędza z grami, a jest totalnym lamerem:D wybaczcie panowie admini, no ale to juz przechodzi samo siebie:D aha Print screen to taki przycisk na klawiaturze standardowo 14-sty od lewej:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.