Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2007 19:04    #70661     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
1. Nie ma takiej mozliwości
2. Będziesz mogl grać ale zmian nie będzie. Dopiero jak zaczniesz nową gre. Chyba że uzyjesz FMModifier 2.12
3. Jesli grasz pierwsze dwa sezony to zarząd może Ci nie ufać w pełni. Pozniej będzie lepiej
4. 5 mln jest ale to w tym skarbie kibica jest w złotówkach a poza tym nie caly budzet klubu idzie na budzet transferowy. Jesli chcesz graz na realnych budzetach skladach itp poczekaj do konca tygodnia na nasz update (temat KM&FM's Company)

Mam nadzieję że pomogłem. pozdrawiam

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.03.2007 18:31    #70662     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Heh.. o ile dobrze skumalem pytanie to pit9991 pytal jak ma zaczac gre nie wiem jacku20 czemu przechwalasz sie tym co zdobyles to nie ten temat :P wracajac uwazam za najlepsza opcja to slabszy klub z ktorym jedziesz na sam szczyt :)) grajac zespolem z najwyzszej polki praktycznie bez zadnych transferow i przy dobrej taktyce wygrywasz juz w 1. sezonie a slabszym teamem potrzeba znacznie wiecej czasu :)) no i wieksza jest satysfakcja wygrac Champions League powiedzmy Lincolnem albo Almeria niz Barcelona albo Chelsea :P

Stryju Młody aktywista

27.03.2007 18:07    #70663     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
1 Nie wiem ale raczej nie
2 Będziesz mógł grać ale tych zmian nie będzie
3 Może nie wypełniłeś czy tam spełniłeś ich wymagań albo jakieś kłopoty finansowa ;)
4 Może czytałeś jakieś Plotki albo grasz w innej walucie i jest tak mało ;)

tabalugg Młody aktywista

27.03.2007 18:00    #70664     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
witam wszystkich Maniaków mam do was kika pytań.
1.Czy klub może spaść z ligi,bo nie dostał licencji lub ma kłopoty finansowe ?
2.Czy jak zrobie zmiany w edytorze ( np Błaszczykowskiego do BVB bo w 7.02 nie ma lub Grygera do Juve) to będę mógł grać w grę którą mam teraz ? w sensie ze save'y będą się wczytywać
3.czemu gdy gram Anderlechtem ,mam zysk 6mln euro,zarząd obniża mi maksymalną kwotę kontraktu ? roznica między wydatkami (240 K) a przeznaczonymi (260K) jest spora wiec nie wiem..
4.Dlaczego budżety klubów są źle odwzorowane np polskich ? gdzies czytałem że Zagłębie Lubin ma 5mln euro budżetu a u mnie ma 400K !! Tylko Wisła i Legia mają ponad !Dlaczego ?

Z góry dzięki

fudi Przodownik pracy

27.03.2007 17:20    #70665     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
od taktyki itp ;) a poza tym zawodnicy mogą czuć się zmęczeni po wygraniu np z Interem albo tak zadowoleni ze ze slabszymi zespolami się nie spinają na 100 %. Wprowadź trochę rotacji w składzie powinno byc ok :)

jacek20 Partyzant

27.03.2007 17:19    #70666     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
A ja powiem tyle, że nie trzeba klubow jak Milan zeby wspinac sie w tej grze na szczyt. Po 10 sezonach w Wisle Krakow, zostalem najlepszym menagerem na swiecie w rankingu sław. Wygralem tym klubem w przeciagu lat 2007 - 1015 trzy razy LM, raz superpuchar europy, raz 2msce w superpucharze europy, dwa razy klubowe MŚ, raz puchar uefa, 9 razy lige, 9 razy puchar polski, 8 razy superpuchar, 1 zajalem 2msce w superpucharze polski. pomijam dziesiatki meczow turniejowych ktore sam wszczynalem z klubami bardziej doswiadczonymi od mojego. Organizowalem duzo sparingow, szukalem pilkarzy z wolnych transferow, albo brazylijczykow wartych po 10 mln euro a majacych klauzule odejscia w wysokosci 600 tys-1mln euro. Po prostu dobrze ustawiałem taktyke na mecze i robilem to o czym wielu graczy zapomina, mianowicie zbieralem dobra EKIPE TRENEROW. To pozwolilo mi lepiej i szybciej rozwijac pilkarzy. Nie sposob kupic potencjalna gwiazde i pozwolic mu grac. musi miec dobrych szkoleniowcow wokol siebie, jak i fizjoterapeutow z wysokimi umiejetnosciami motywacyjnymi. Zaczalem gre w 06 teraz jestem w 07. Nie chce mi sie grac jakimis barcelonami, arsenalami czy milanami mimo ze bardzo te kluby lubie i z kazdym z nich udalo mi sie nawiazac wspolprace (kluby patronackie) - przez co nie tylko zyskiwalem doswiadczenie, ale i pieniadze. Niewiele bo niewiele, zawsze jednak cos. Poza tym skupilem sie na dobrym ustawieniu treningu. Nie przeciazam zawodnikow ale i nie popuszczam. Dyscyplina jest, nie ma zadnych absencji na treningach, a jak sa, to nie maja pieniazkow przez 2 tygodnie. Poza tym rozbudowywalem sukcesywnie szkolke, stadion, zaplecze treningowe... Zawodnicy zawsze dostaja kontrakty odpowiednie do swoich umiejetnosci. Zarowno zarzad jak i pilkarze sa moimi ulubiencami, a ja naleze do najbardziej szanowanych ludzi jakich oni znaja :) Dolaczam obrazek. wszyscy wiemy ze kodow nie ma, a nie korzystam z takiego chlamu jak edytory, zadna to wtedy przyjemnosc z grania. Pozdrawiam wszystkich F-M-aniaków ;)

ps

sefko1 Przodownik pracy

27.03.2007 17:16    #70667     Sufler - Porady do gry - conference itd
@pedro
Od kiedy Kislyak przychodzi do conferance?

@kolombo
Tylko FMscout Ci pomoże. Wyeksportuj shortliste tylko tych graczy którzy sa zainteresowani przyjciem do Ciebie. I po klopocie.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.03.2007 15:33    #70668     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
Wydaje Ci się. To tylko zbieg okoliczności. Inter itp. to mocne kluby i nie łatwo się z nimi gra. Nie przejmuj się tym. P:)

martin Przodownik pracy

27.03.2007 15:32    #70669     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
ja też mam takie wrażenie że jak się rozpędze i gram bardzo dobrze a na następny dzień mi nie idzie.ale chyba nic się z tym nic nie da zrobić. trzeba czekać aż sie zespół znowu rozpędzi

Papajos Partyzant

27.03.2007 15:28    #70670     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
witam mam pewien Można to nzawać "problem" gram sobie ROMą W FM07 I jest wszytko elegancko wygrywam np. 5 meczow pod rzad i jak zapisze gre wujde z niej i potem załaduje to qwa moi piłkarze grają gorzej niż wczesniej :/ rozumiem że to może być spadek formy ale qwa taki tragiczny? gdzie wczesniej przed zaspisem pokonałem INTER,JUVE ?? czy wy też macie takie wrażenie? jak tak to co można w takiej sytuacji zrobić? po zapisaniu iwyjsciu z gry znowu po meczu jakims kiepskim zapisać i znwou załadować? bezsensu trochę to jest....ale no na to wygląda, że te save'y jakoś tak dziwnie działają na gre....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution