Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

nazaruk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2007 00:21    #70651     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Mam pytanie, czy jeżeli rozpoczynamy gre klubem który ma ststus "pół profesjonalny" to po jakim czasie i czy w ogóle klub staje się w pełni profesjonalny? Grałem po kilka seznów róznymi takimi klubami nawet awansując do wyższych lig nigdy nie zdarzyło się żeby klub stał sie profesjonalny...

sefko1 Przodownik pracy

Po co grasz klubem, do którego nie mozesz znależć graczy. Może na poczatek pograsz Chelsea lub Liverpoolem.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

On gra słabym klubem, a w takich asystenci też nie są najlepsi. Po zaznaczeniu opcji o której napisał Kozzi połowa zawodników nie zechce przejść, poza tym asystent poda tylko ok. 40% wszystkich zawodników. Polecam użycie FMGS PL.

jordan23 Partyzant

Witam, nie wiem czy to sie nadaje na sufler ale i tak napisze ten temat....
Wiec gram sobie Lincoln city(IIliga angielsk) i mam problem z transferami....
dosłownie nikt nie chce przyjsc do mojego klubu ;/ Lincoln ma reputacje lokalna, wiec szukam takich napastnikow z ta reputacja, skladam oferte proponuje kotraktt i na tym sie konczy... jakich pilkarzy powinienem zatrudnic?? ;/ I na jakich warto stawiac w tej lidze?? mlodszych niedoswiadczonych czy tez moze weteraanow ???

kaczy Młody aktywista

Mam problem, a mianowicie, gdy chce zobaczyc profil jakiegoś talenty z Footbal manager2007, i klikam na jakies nazwisko, to pojawia mi sie tylko napis 2006 i komentarze innych graczy.Dlaczego??Czemu nie moge zobaczyc profilu i statystyk talentów z tej strony???

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.03.2007 20:59    #70656     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Nie no spoko ja tam w sumie wierze jackowi20 sam gralem wisla w FM2005 i cos tam wygralem..

martin Przodownik pracy

27.03.2007 19:58    #70657     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
a jeśli można spytać to kim grasz ?

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

27.03.2007 19:34    #70658     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Nie wiem co w tym dziwnego? Ja w pierwszym sezonie Wisłą dotarłem do finału Pucharu Uefa i dopiero tam przegrałem.

mkanius Przodownik pracy

27.03.2007 19:22    #70659     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
sokrki ze znowu dodaje ale ja tez powiem
ja tez tak mam grałem valcią z realem wygrałem 3:0 a potem gram z racingiem i remisuje 1:1 moze są poprsu szmęczeni albo pogoda jest inna

fudi Przodownik pracy

27.03.2007 19:11    #70660     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
obserwator to proste ;] ktos gra liverpoolem i na jeden mecz doszedl to chelsea i zagral z wychodzacym bramkarzem, bez zmian, bramkarz to np makelele bez obrony itp ;p proste :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution