Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2007 12:30    #70641     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Przecież islandzki klub Hfnarfjordur grał z Legią w Lidze Mistrzów ,a jest klubem połprofesjoinalnym.Status zależy też od stadionu i gotówki.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

28.03.2007 12:25    #70642     Sufler - Porady do gry - MK DONS
nigdy nie grałem tym klubem ale masz dobry skład i możesz zajść dość daleko

Stiivo Partyzant

28.03.2007 12:11    #70643     Sufler - Porady do gry - MK DONS
Witam! Czy ktokolwiek gra jeszcze w FM 06?
Zacząłem grać 4ligowcem MK DONS (dawny Wimbledon). Czy ktokolwiek z Was miał przyjemność kierować tym klubem? Podzielcie sie uwagami wszelkimi (transfery, awanse itp.) Jakieś ciekawe spostrzeżenia dot. kadry po paru sezonach...? Mam nadzieje że panowie experci nie pojadą mnie za ten post. Pozdrawiaju stare wiarusy FM 06!

fudi Przodownik pracy

Ja gram tez w Anglii i jedyną drogą to wypozyczanie mlodych zawodnikow z rezerw premiership. Poważnie. Oni zawsze sie zgadzają by pograć. W ten sposób możesz zbudować calkiem silny zespół ;)

DeMichels Partyzant

Ściągnij kogoś z Kolumbii,Chile.Zachęci go choćby gra w Europie.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.03.2007 08:04    #70646     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
tak.jak bedziesz np.w premiership to status sie zmieni na profesjonalny.jak by to brzmialo klub gra w lm a jest np.amatorski.

The Game Młody aktywista

Ja jeszcze w CM 4 jak grałem to klawiature rozwaliłem:) a tak to wale po biurku itp. odstresowuje:):)

dscorp Partyzant

Postanowiłem sobie założyć taki troszkę temat pół żartem pół serio. Zdarzyło się wam coś rozwalić, gdy przegraliście mecz w ostatnich sekundach? Nakrzyczeliście kiedyś z tego powodu na siostrę,ojca, dziewczynę? Jak reagujecie po straconych bramkach? Szczerze mnie to ciekawi :) Jeśli ja przegrywam wygrany mecz zawsze lecą głośne niecenzuralne słowa i uderzam pięścią w stół iii nieukrywam, iż często zawalony sezon ma wpływ na moje całodzienne morale. Tak samo jak jakieś trofeum czy seria zwycięstw ;) Oczywiście są rzeczy, które mają wpływ na mój humor bardziej, żeby nie było :P. Czy łapaliście sie na jakichś zboczeniach odnośnie FM czy wcześniej CM. Np. opowiadaliście koledzę o dziewczynie w stylu "Wiesz, narazie to ją sobie wypożyczyłem na jeden sezon, żeby odkryć jej ukryte atrybuty, ale oczywiście z opcją pierwokupu! Problem jest w tym, że ten plejer chcę wysoki kontrakt i nie godzi się na bycie szerokim zapleczem, ale mam nadzieje, że jak często będę go wystawiał do składu to uda mi się znaleźć porozumienie" hehehe. Na pudełku CM 00/01 widniał napis "Najważniejsza gra Twojego życia" lekko wzdrygując ramionami włożyłem płytę i od tej chwili moje życie przebiega zupełnie innym rytmem :) PozDrawiam

wojciak Partyzant

28.03.2007 00:29    #70649     Sufler - Porady do gry - Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?
Jak następnym razem będzie Ci tak dobrze szło, to graj do upadłego :p

giersik Przodownik pracy

28.03.2007 00:23    #70650     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Stanie się napewno, gdy będziesz grał np. w europejskich pucharach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.