Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Stiivo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2007 14:18    #70631     Sufler - Porady do gry - MK DONS
Z Grosickim się zgadzam, ale... jako OPŚ lub OP(chyba L) - w każdym razie Mr. Grosicki nie chce dołączyć do mojego teamu. Trałkę próbowałem kiedyś w Wiśle, poza pięknym golem (jednym) z dystansu, nic wielkiego nie pokazał (forma 6-6-6-6-6 itp) Vlasovowi się przyjżę, a Siedlarz też nie chce grać w MK DONS. Woli kopać w U-18 Sieny. Aldo Andres Jara jest napalony na Donsów jak szczerbaty na suchary ale jest bez występu w rep. Paragwaju. Billy Berntson OPDBP P (SWE) dołączy 01-07 - wygląda obiecująco, ale jak bedzie w praktyce?

Stiivo Partyzant

28.03.2007 13:54    #70632     Sufler - Porady do gry - MK DONS
Środek pomocy mam całkiem zacny. 1.07 zawitają u mnie Christian Scarlato z Romy oraz Mr. Tedesco z Palermo - skubaniec waleczny jak 150. Mam także Keitha Andrewsa, w którym wszyscy widzą lidera drużyny. Wiec Muambie podziękuję tym razem :P. Szukam
- Napastnika podobnego stylem gry do Djibrila Cisse, Aruny Kone itp
- Ofensywnego środkowego pomocnika potrafiącego strzelić z dystansu
- Lewo-skrzydłowego
Preferuję grę ofensywną, zazwyczaj gram 4-2-3-1. Defensywną rolę sprawują tu niemal wyłącznie dwaj środkowi obrońcy oraz środkowi defensywni pomocnicy. Reszta zespołu stanowi o sile ataku. Tracę mało bramek. Hornuss omawiany w talentach zazwyczaj w meczu oddaje 5 strzałów na bramkę z czego 1 jest w światło (wykańczanie akcji: 17!!)
Bednarek i Jeziorny średnia not w granicach 8.0
---------------------------------Janukiewicz-----------------------------------------

Carmelo Cariotti-----Armand MacAndrew----Sean O'Hanlon-----R. Bednarek
(G. Edds) (Ben Chorley) (M. Jeziorny)

---------------------F. Stillmant-------------K. Andrews----------------------------
(M. Linden) (B. Chorley)

-------------J.P McGovern---------G. Smith------------N. Rizzo------------------
(Moukoko) (Sergio Marquez) ( ? )

--------------------------------Bjorn Rytnoux-------------------------------------
(J. Hornuss, S. Makofo, M. Soerenson)

PS. Pamiętacie Tontona Zole Moukoko?? Mam go ale to już nie to samo co w poprzednich cm'ach :/

sefko1 Przodownik pracy

28.03.2007 13:48    #70633     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
LOL. Czasami czlowiek zapomina, że ktos może grać w cos innego niz najnowsza odsłona menagera. Mój błąd. Oczywiście status w CM sie niestety nie zmiania.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Sprowadzaj graczy na wolnym transferze., wypożyczaj graczy regularnie sprawdzaj listę transferową. I zanzacz: "poproś asystenta aby usunął nierealistyczne cele transferowe", jak radzili przedmówcy. A możliwe, że tak mało zawodników chce przechodzić, bo masz małą/ średnią bazę danych. P:)

dscorp Partyzant

28.03.2007 13:44    #70635     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale jemu chodzi o CMa a tam nigdy sie nie spotkałem z żadną zmianą statusu semi pro na prof itp. w FM-ie owszem, ale w CMie moim zdaniem jeszcze nie było takiej możliwości i obojętnie czy grało sie w LM czy tez nie, status zostawał.

sefko1 Przodownik pracy

28.03.2007 13:29    #70636     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
Poza tym sam gram nottm forrest. Na poczatku w pozycji budzet mam -4000 Euro. A juz po paru tygodniach w kasie mam około 1,5 mln, mimo dokonania transferów, n aktórem miałem 700 tys. Ale przyszły pieniądze za bilety, sprzedaz pamiatek. Ogólnie rzecz biorąc, budzet to planowane na caly rok wydatki klubu. Jesli klub zarobi więcej niz wynosi budżet, to ma zysk, a jeśli mniej to ma stratę.

Ari Młody aktywista

28.03.2007 13:20    #70637     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie do edytora
no troche nie fair sie zachowali programisci;/ jak sie kupuje gre w polskim sklepie to wszystko powinno byc po polsku a nie meczyc sie z edytorem bo po angielsku:D

Stiivo Partyzant

28.03.2007 12:54    #70638     Sufler - Porady do gry - MK DONS
Popieram. Bednarek, Jeziorny, Kukulski, Janukiewicz - trzon kadry (Rotuje Jeziornym i Bednarkiem). Rzecz w tym że zostało mi ok 10 meczy do rozegrania i awans mam już w kieszeni (1-sze miejsce i 4 pkt nad 2-gim w tabeli Wallsalem - tylko kataklizm mi odbierze awans, pozostałe drużyny mają ponad 10 pkt straty do nas) i interesuje mnie jakiś "spektakularny" transfer - oczywiście na miare div. one. Bangoura był właśnie takim kandydatem - obecnie w Ligue 1 w tym sezonie jest w czołówce strzelców - mówię o prawdziwych rozgrywkach, nie tych z przed monitora :P, no ale przepisy... . Ktoś dokonał transferu na tym szczeblu ligowym, którym może się pochwalić (tzn z div2 do div1)? Chętnie poczytam wszelkie sugestie. PZDR

Stiivo Partyzant

28.03.2007 12:38    #70639     Sufler - Porady do gry - MK DONS
Sefko1 - gratuluje wiedzy. W wikipedii piszą podobnie. I nie porównuję tych klubów. Mk Dons jednego fana już na pewno ma :P. A wracając do tematu, chciałem podpisać kontrakt z Ibrahima Bangoura (bodaj Gwinejczyk 2 występy w rep. A). Nie otrzymał pozwolenia na pracę (nie zdziwiłem się), apelacja też nie przyniosła pozytywnych efektów. Pytanie brzmi: czy nie da się jakoś obejść tego przepisu? Czy ktokolwiek z was miał podobną sytuację z tym że apelacja odniosła pozytywny efekt nawet przy tak niskim dorobku reprezentacyjnym? Są jakieś wyjątki? Czy opłaca się próbować, bo mam na oku kilku zawodników z poza UE, którzy w swojej rep też za dużo nie pograli, bądź wcale a chętnie zwerbowałbym ich.

sefko1 Przodownik pracy

28.03.2007 12:34    #70640     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Nie koniecznie premiership. Klub musi spełnic kilka rzeczy aby stac sie w pełni profesjonalnym:
1. Podpisać z zawodnikami kontrakty profesjonalne
2. Awansowac do rozgrywek, w których graja kluby profesjonalne (w różnych ligach moze to byc różna klasa rozgrywkowa - w Angli to bodajże Leaque Two)
3. Zarząd musi powiążć taka decyzje (wiąze sie to z klubowa kasą, reputacją, kontraktami)
Ze swojej strony mozesz zrobic tylko 2 rzeczy: Awansować i podpisywać tylko kontrakty profesjonalne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.