Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2007 20:49    #70621     Sufler - Porady do gry - Kitsy
Wejdź w ustawienia gry i odznacz 'buforowanie skórki'.
Czy zmieniałeś coś w grafice FMa od czasu gdy działały? (instalowanie, usuwanie dodatków)...

Massey20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Ja gram Sutton Utd tam mały klubik ściągnąłem kilku młodych piłkarzy z rezerw pierwszoligowców angielskich za małą sumkę, kilku z wolnego transferu i jednego polaka z jagi
i stworzyła mi się fajna ekipa...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.03.2007 19:22    #70623     Sufler - Porady do gry - dobry mlody i... ruski
billaledimov(chyba tak sie pisze)i anyukow to najwieksze talenty rosyjskiej pilki tylko nie jestem pewien czy oni juz u ciebie nie graja.

haosek Partyzant

Ja gram zespolem z ligi Conference, to jeszcze nizej niz III angielska, jest to V Angielska.
Posciaglem sobie paru pilkarzy z 2 ligi polskiej i z 3 ligowych zespolow np. warty poznan.

I bardzo sobie dobrze radza np. Centarowicz z Lechi Gdansk jest liderem strzelcow w lidze: D

sefko1 Przodownik pracy

Oki sorki. Nie potrzebnie sie denerwuje (pisałem z pracy). Nie każdy musi przecież znać wszystkie opcje gry. Prawde mówiąc na poczatek proponuje przeczytac poradnik dołączony do gry. Polecam dokładnie przeczytać strony 34-37. Tam znajdziesz wiele ciekawych i potrzebnych informacji. Poza tym radzę radzę odwiedzić CMForum (dział talenty). Można tam znaleźć graczy praktycznie do każdego klubu z gry. A na koniec ostatnia rada. Przeszukaj Polskie kluby i Polaków będących na free tranferze. Mi udało sie sprawadzić wielu ciekawych Polaków do 4 Ligi Włoskiej (Hirsz, Strugarek, Pasnik, Zachnik). Pozdrawiam.
Stronka z talentami:

http://forum(...)pic=9459

hoody Przodownik pracy

28.03.2007 17:48    #70626     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Jakby nie było CM 01-02 to najlepszy manager w jakiego grałem! :)... A odpowiedzi na pytanie nie znam! e(L)o

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

28.03.2007 16:27    #70627     Sufler - Porady do gry - Polskie znaki
Niestety brak odezwu oznacza że już nam chyba nikt nie pomoże, niestety, skin bardzo fajny ale nijak sięna da na nim grać bez polskich znaków, niestety:( I niestety nie można sprawdzić tych fontów, bo po prostu nie ma tych plików tam:)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

28.03.2007 16:25    #70628     Sufler - Porady do gry - dobry mlody i... ruski
gram zenit st petersburg , a jak wiadomo w lidze rosyjskiej moze byc tylko 8 Cdz w 18 meczowej. Sprowadzam wiec mlodych i utalentowanych rosjan tj. kuznetsov , ryazantsev grichenkov, andreev. Wlasnie, prawdziwych talentow jest jak na lekarstwo wiec blagam, nie zna ktos jakiegos utalentowanego ruska lub kogos z ruskim paszportem(gram dopiero 2 sezon).

Scout Młody aktywista

28.03.2007 14:51    #70629     Sufler - Porady do gry - MK DONS
W MK Dons Ben Chorley wymiata na obronie. Grałem tym klubem w FM06 i po 9 sezonach zdobyłem mistrza kraju. Spróbuj sprowadzić Konrada Gołosia z Wisły, strzelał wiele bramek z dystansu. Poszukaj w rezerwach West Ham. Spora ich ilość chętnie przyjdzie do Ciebie.

sefko1 Przodownik pracy

Facet. Jeśli ktos pisze na forum, że nie moze znaleźć żadnych graczy, to dla mnie świadczy tylko o jednym. Nie umie grac. Więc może powienin zacząć od czegoś prostszego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.