Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Boazerio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2007 14:27    #70591     Sufler - Porady do gry - FM a pamięć wirtualna
Podczas ostatniej rozgrywki, w czasie przetwarzania, gra mi się zawiesiła i wyskoczył komunikat że łindołs ma za mało pamięci wirtualnej i zaczyna jakiś proces(stronnicowania pamięci albo jakoś podobnie).Nie wiecie czy można jakoś zwolnić trochę tej pamięci?Bez dokupowania ramów.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

30.03.2007 12:43    #70592     Sufler - Porady do gry - Moja jagiellonia
Hmmm...od czego masz dział talenty? Skoro jesteś takim "świetnym" graczem to powinieneś wiedzieć kogo kupić to swojej drużyny...i tradycyjnie...TO NIE JEST PYTANIE NA SUFLER!!!!

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
30.03.2007 12:43    #70593     Sufler - Porady do gry - Moja jagiellonia
Kolego bosslolkowy, my niestety w suflerze nie podpowiadamy kogo kupić a kogo sprzedać, nie jest to problem z grą, a problem menedżera. Warto samemu poszukać albo przejrzeć nasz dział Talenty.
Pozdrawiam

EDIT: Adamoo007 - zadecydowały sekundy ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bosslolkowy Partyzant

30.03.2007 12:08    #70594     Sufler - Porady do gry - Moja jagiellonia
Siema.
Gram w fma od 2005 a teraz juz jakis czas gram w 2007 jestem juz doswadczonym graczem moze nawet weteranem :).Gram jagielloniom i calkiem nizle mi idze z 2ligi awansowalem do 1 i gram juz trzeci sezon wygralem juz 2razy puchar polski,2razy 1polska lige ,1 wygralem 2lige.I mam problem narazie nieodchodze z jagileloni wzbogacilem sie niezle klub jest wart 40mln zl mam rozbudowany stadion,baze treningowa ale malo jaki dobry zadowdnik domnie przychodzi mimo ze mam dobry sklad oto on: BR:Czaplinski,Po:Przemyslaw Kulig,Oś:Michal zawadzki - wielki talent,Oś:Juan Abarca,Lo:Anderson Silva, PP:Henry Quinteros, ŚP:Marcin Nowacki,ŚP:Lukasz Tralka mam kilku napstnikow ktozy walcza o sklad wiec napisze wsyzstkich :Wojciech Kobeszko,Andrey Khudyakov,Michal Gottwald,Lukasz Tyczkowski, w zespole ma takze kilka innych talentow.Moj zespol jest zaslaby zeby grac z takimi zespolami jak np.porto i w LM odpadlem w grupie do ktorej dostalem sie fartem ale przez LM nazbieralem tyle kasy ile mam.Prosze was o pomoc i podpowedz jakis kilku ciekawych zawodnikow ktorzy byli by sklonni domnie przejsc moje gg:9427944 dzienki.

bosslolkowy Partyzant

30.03.2007 11:48    #70595     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Moim zdaniem jesli jestes "beniaminnkiem" jesli chodzi o fma to zacznij np.chelsea albo cos takiego bo w takich klubach masz wszystkie mozliwosci i latwo sie nauczysz grac.Później jak juz bedzies zoblatany zacznij slbszym klubem lub bezrobotny ja gram juz w fmy ponad 3lata i jestem juz b.dobry wiec tak moja rada :)
Jak cos to gg:9427944

sefko1 Przodownik pracy

30.03.2007 10:42    #70596     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Wbrew pozorom, wcale tak łatwo sie nie gra klubami z najwyzszej półki. Raz grałem Realem Madryt i wcale rewelacyjnie mi nie szło. Ja sam nie preferuje grania ogórkami (6 liga angielska,4 liga szkocka). Wole coś posrodku. Miałem kariere Ternaną, Śląskiem Wrocław a teraz Nottm Forrest. Kazdy musi znależć to co mu sie najbardziej podoba.

P.S.Gratuluje mojejmu imenikowi sukcesów z Wisłą. Mi w FM06 zdobycie PUEFA zajeło Śląskiem 6 sezonów.

Zenon Partyzant

30.03.2007 10:29    #70597     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Ja powiem tak - najwiecej satysfakcji daje gra najgorszymi klubami z najbardziej zapadnietych lig. Osiagajac wyniki np. w europejskich pucharach(oczywiscie po odpowiedniej ilosci sezonow) powoduje szerszy uśmiech na gebie menadzera kiepskiego zespolu, anizeli menadzera jakiegos molocha piłki nożnej, gdyz wtedy wiesz, że wyniki zawdzieczasz swojej grze, a nie umiejetnosciom piłkarzy. Wiadomo, ze gra jest wtedy trudniejsza, ale jaka przyjemnosc moze dawac pare klikniec i kontynuuj, kontynuuj, kontynuuj, kontynuuj. Odpowiedz jest oczywista

Racaille Sound Partyzant

30.03.2007 07:39    #70598     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
FmFan to zalezy tez czy masz aktywna (grywalna) lige rosyjska,jesli taka jest,to klub ma co roku nowych pilkarzy ktorzy potrzebuja ogrania,a co za tym idzie sa wysylani do klubow filialnych.Nowi,mlodzi i dobrzy gracze zastepuja w podstawowym skladzie starszych graczy ktorych klub przesowa do rezerw,a zeby nie powodowac tym posunienciem konfliktow w druzynie wypozycza ich do innych klubow (w tym filialnych) skoro masz widzew to nie ma miedzy waszymi klubami az takiej przepasci jak pomiedzy np.Arsenalem i G.Zabrze(bez obrazy dla fanow tego utytuowanego klubu).Tak ze powinienes sam poprosic,lub czekac.Pozdrawiam

SyZtem Przodownik pracy

29.03.2007 23:26    #70599     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
TZ bardzo lubie teksty pisane w tym stylu ;) Świetne opowiadanie i bardzo dobre wyniki:P gratuluje

FmFan Partyzant

29.03.2007 23:11    #70600     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
a ja mam takie pytanie... gram Widzewem i mam klub patronacki jako CSKA Moskwa. no wiec klub patronacki powinien czasami oferowac mi wypozycznia jak to jest napisane w ofercie na poczatku a ja gram juz 2 sezon i CSKA ani razu nie proponowała mi do wypozyczenia swojego piłkarza i nie wiem czy oni mi maja oferowac czy ja mam sie ich prosic... bo np. Odra ma Szachtar Doniec jako klub patronaki i ma paru ciekawych piłkarzy wopozyczonych z klubu z Ukrainy... ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.