Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2007 14:19    #70521     Sufler - Porady do gry - czyżby kolejny bug ?
PS Sorry za dwa posty
Znam dobre rozwiązanie: Przy podpisywaniu kontraktu zaoferuj graczowi status "piłkarz kluczowy", a kiedy do Ciebie przyjdzie zmień status na np. "młody talent". To często pomaga.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.04.2007 14:17    #70522     Sufler - Porady do gry - czyżby kolejny bug ?
To nie bug, choć przyznam, że to strasznie wkurzające. Ja np. próbowałem zatrudnić Trecarichiego do mojej Fiorentiny, zaproponowałem mu kontrakt (nawet wyższy niż chciał), ale on i tak wolał grać w jakimś prowincjonalnym klubie niż u mnie. Myślę, że jest to spowodowane chęcią występów w pierwszym składzie...

tabalugg Młody aktywista

02.04.2007 14:14    #70523     Sufler - Porady do gry - czyżby kolejny bug ?
witam mam problem.Gram Anderlechtem i po zdobyciu dubletu dostałem torche kaski od zarządu więc postanowiłem ją wydać :D ale nie moge :( Chicałem kupić Nicolasa Millana i Victora Gabriela.Gdy dochodzi do negocjacji to proponują kwoty jakie chcą zarabiać ,ja się zgadzam,nawet daję więcej a wyświetla mi się komunikat ( za każdym razem !!) że zawodnik przedłużył kontrakt z klubem ,mimo że nie przedł€zył !! Czy to bug?

deco87 Partyzant

02.04.2007 13:51    #70524     Sufler - Porady do gry - Madagaskar
CAF zrzesza 54 narodowe federacje podzielone na sześć stref geograficznych.

Strefa 6 (południowa)

Madagaskar (od 1963)

CAF (fr. Confédération Africaine de Football), Afrykańska Federacja PiłkarskA
zeby zespol zagral w fazie grupowej eliminacj MŚ musisz przejsc dwumecz, tzw preeliminacje
pozdro

Kyniu_Widzew Partyzant

02.04.2007 12:21    #70525     Sufler - Porady do gry - Wybór klubu
Dajcie mi propozycje klubow ktorymi fajnie wam sie gra, ostatnio mam z tym problem, nie umiem zaczac jakiesgos fajnego save

meszynski_m Młody aktywista

02.04.2007 11:08    #70526     Sufler - Porady do gry - Madagaskar
Czy reprezentacjia Madagaskaru moze zagrac w eliminacjach do MS lub Mistrzostw Afryki ?

Zenon Partyzant

02.04.2007 08:35    #70527     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery
Tak jest - gra sie toczy Christoferem Lambertem, czyli ostatnim z nieśmiertelnych

Zenon Partyzant

02.04.2007 08:34    #70528     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery
Tak jest - gra sie toczy Christoferem Lambertem, czyli ostatnim z nieśmiertelnych

Zenon Partyzant

02.04.2007 08:32    #70529     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
odpowiedz padla juz kilka razy, ale powiem jeszcze raz: mlodzi zawodnicy w ktorych widzisz potencjal potrzebyja ogrania. Wiadomo, ze skoro grasz "molochem" piłki nożnej to do pierwszrgo skladu raczej ich nie wystawisz, poza tym znaczacych sukcesow raczej w ten sposob nie zdobeda, dlatego najlepiej jest wypozyczac ich do slabszych lig, aby mogli sie ograc w pierwszym zespole. liga i zespol do ktorego wypozyczasz zawodnika, powinna mu odpowiadc, ty musisz tylko zadbac o to, aby regularnie gral w pirwszy zespole. Pozdro

sm1leY Młody aktywista

02.04.2007 07:25    #70530     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
wypozycz go do jakiegos slabego klubu niekoniecznie z twojej ligi.
Ja raz mialem tak z newgenem ktory mial CA ok. 120 i PA 180 ze wypozyczylem go z southamptonu do Lucchese tj. bodajze serie C i mial on tam srednia na poziomie 8.11 gdy po sezonie do mnie wrocil mial CA 145 , wiadomo w takim klubie jak ten wloskie wiekszego osiagnac nie mogl lecz to i tak znakomity wyczyn ;]
Po znakomitym sezonie w Lucchese zaczal grywac u mnie w 1 skladzie i strzelac sporo goli
Podsumowujac pilkarz najlepiej sie rozwinie gdy bedzie gral bardzo dobrze , nie ma praktycznie znaczenia w jakim klubie z jaką bazą treningową ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.