Wczoraj był pierwszy kwiecień to mamy luz
A poza tym wiesz Seju..."UUUUUUUU WIESZ KTO JEST TU? G----T-----W!!!!!!!" Ej bo podobnież jest moda na opowiadanie to ja też tak napisałem...żeby nie było mi łatwo zagrałem Czelsi...a o to jego fragment...
"Czekał mnie ważny mecz z Menczesterem Junited...z podstawowego składu wypadł mi Ronaldinho,Kaka,Nesta i Buffon. Musiałem zaryzykować i wystawić młodych i nieznanych młodzików...Robinho,Messi i Maldnini. Szczególnie ten ostatni ma duże szanse aby być prawdziwą gwiazdą. Mecz mi się nie udał i przegrałem jeden zero po błędzie młodego Maldiniego. Przez tą porażkę moja przewaga nad wiceliderem spadła do 89pkt. Dobrze że jest coś takiego jak system save&load." I co nadaje się?
A poza tym wiesz Seju..."UUUUUUUU WIESZ KTO JEST TU? G----T-----W!!!!!!!" Ej bo podobnież jest moda na opowiadanie to ja też tak napisałem...żeby nie było mi łatwo zagrałem Czelsi...a o to jego fragment..."Czekał mnie ważny mecz z Menczesterem Junited...z podstawowego składu wypadł mi Ronaldinho,Kaka,Nesta i Buffon. Musiałem zaryzykować i wystawić młodych i nieznanych młodzików...Robinho,Messi i Maldnini. Szczególnie ten ostatni ma duże szanse aby być prawdziwą gwiazdą. Mecz mi się nie udał i przegrałem jeden zero po błędzie młodego Maldiniego. Przez tą porażkę moja przewaga nad wiceliderem spadła do 89pkt. Dobrze że jest coś takiego jak system save&load." I co nadaje się?

[/quote]
.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty