Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rokfor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siemanko... chyba mam cos na twoj problem:D:D w lidze hiszpanskiej mozna zglosic 75 pilkarzy tylko musisz poprzenosic tych z pierwszego skladu do zespolu rezerw i mlodziezowego i po prostu tam nadac im numerki:D:D jak skonczy sie okres zglaszania to wrzucasz ich z powrote do first team i mogo spokojnie grac:):):) wiem bo sam tak robie:D:D ale nie wiem czy to jest blad czy tak jest w rzeczywistosci....

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
04.04.2007 14:12    #70472     Sufler - Porady do gry - Usunięcie konta i programik.
Jest sporo darmowych programow graficznych (np. Gimp, Pixia), ale takich prostych obrobek mozna tez dokonac przy uzyciu popularnej przegladarki plikow graficznych IrfanView (ja bym Ci polecil).

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.04.2007 14:03    #70473     Sufler - Porady do gry - Usunięcie konta i programik.
Zresztą spróbuj w innym programie do obróbki zdjęć może tam Ci się uda, jest wiele takich programów w sieci:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

W Polsce tylko w pierwszym sezonie jest ograniczenie 25 zawodników, potem ten problem znika:)

ArkoPL Partyzant

Jestem zainteresowany gra jakąś ligą w fm 07 lecz nie wiem jaką wybrać, w której można zgłosić więcej niż 25 zawodników (tak jak to jest w hiszpańskiej lidze) czy istnieją takie ligi w fm? ;> bardzo dziękuje za odpowiedz :)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.04.2007 13:04    #70476     Sufler - Porady do gry - Usunięcie konta i programik.
2.Zdecydowanie najlepszy program do tego typu zadan to Photoshop.

Proletariat

04.04.2007 12:54    #70477     Sufler - Porady do gry - Usunięcie konta i programik.
1.Czy na stronie cmrev.com można usunąć konto? Bo chcę założyć inne.
2. Chcę zrobić opowiadanie, ale jaki program jest najlepszy do skracania itp. screenów?

SowaA Partyzant

03.04.2007 22:03    #70478     Sufler - Porady do gry - Co lepsze?
Wiecie co? Macie rację :) Nie ma sensu zaczynać od nowa tym bardziej że już jestem w zaawansowanym etpaie budowania silnej drużyny :) A w lidze portugaliskiej też mogę sobie znależć perełki jak np. Vinicius. A te moje wątpliwości wiązały się z tym że chciałem przez chwilę zagrać Ajaxem bądż PSG, ale już mi przeszło. GRAM DALEJ.

Pawlak Młody aktywista

03.04.2007 21:58    #70479     Sufler - Porady do gry - Co lepsze?
a z drugiej strony czy piłkarze z Holandii i Francjii będą chcieli pszejść do Regionalliga Nord ?? niegrałem nigdy tej ligi, ale chyba niebędą tam chcieli pszejść, więc chyba niema sensu grać odnowa

daroo Partyzant

03.04.2007 21:56    #70480     Sufler - Porady do gry - Co lepsze?
Nie rozegrałeś jeszcze całego sezonu a już chcesz kończyć rozgrywkę? Podejmij wyzwanie i daj sobie radę bez graczy z Holandii i Francji. Tym bardziej, że masz zamiar grać tym samym zespołem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.