Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

FmFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
czy jak mam jakis facepack to musze te foldery normal i small wrzucac do odpowiednio do C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspicturesplayers
ormal i tak samo z small? tak samo pytanie jesli chodzi o logopacki czli background do backgrong, huge do huge itd. pytam sie bo to przenoszenie czasami duzo czasu zajmuje jak jest duzo do przezucania

matulik Partyzant

04.04.2007 21:56    #70452     Sufler - Porady do gry - Puchar Ligi polskiej = zamotanie
w patchu 7.0.2 doszedl puchar ligi polskiej. tak jak w rzeczywistosci - wpuszczalem tam slabyszch graczy zeby sie ograli. jednak o dziwo mialem drugie miejsce w grupie potem po zakonczeniu rozgrywek ligowych awansowalem wyzej i na urlopie doszedlem az do finalu, ktory przegralem.
problem w tym, ze final zakonczyl sie 19 maja, a 1 czerwca juz zaczynal sie okres przygotowawczy.

i teraz pytanie czy to nie jest zle, ze pilkarze mieli tylko 1.5 tygodnia urlopu? czy nie odbije sie to na ich moralach?

grajac poprzednimi razem bez Pucharu ligi polskiej bylo tego czasu o wieeele wiecej.

pozdrawiam

lokibb Partyzant

Prawdopobnie wygram ligę. Awansowałem w pierwszym sezonie do LM, ale zająłem 4 miejsce. pedro_1987 dzięki, spróbuję.

Mam pytanie, jeśli dam poprowadzić asystentowi zespół na czas grania sparingów rezerwami to muszę oglądać mecze?

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Jak chcesz sobie poprawić sytuacje finansową i to znacznie to proponuje zrobić tak:
Jeśli masz przerwę zimową to ustal kilkanaście sparingów nawet codziennie a raczej na pewno graj codziennie, w co 5 meczu wystawiaj pierwszy skład a w tych meczach co grasz pośrodku to wszystkich z pierwszego składu przesuń do rezerw, w ten sposób te mecze będziesz rozgrywał szarakami. Graj te mecze u siebie, kasa z biletów będzie napływac a twoi zawodnicy będą przygotowani do sezonu jak zawsze:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

To nie jest błąd, tzn ten o którym mówicie w Hiszpanii, poza tym jest tam takie ograniczenie jak cytuję: " w składzie może się znaleźć nie więcej jak 6 zawodników zgłoszonych do gry w innych klubach" więc de facto możesz zgłosić 25 plus ewentualnie tylko 6 więcej zabrać z pozostałych swoich drużyn:)

Mich@el Partyzant

04.04.2007 20:47    #70456     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy?
Wszystko jest OK :] nie ma ograniczeń, a składy itd. się zachowały.
Ale przy okazji powiem wam wszystkim coś dziwnego, również experci mogą się tym zainteresować.
Kupiłem FM'06 w Empiku w Galerii Łódzkiej, wydałem 99zł. Pierwszy raz, gdy włączyłem grę, wszystko było ładnie, pięknie. Później włączyłem ją drugi raz...i wyświetlił mi się komunikat, abym włożył do napędu CD-ROM oryginalną płytę z FM'06...wkładałem, włączałem i zupełnie tak, jakby komputer nie widział tej płyty...komunikat wyświetlał się ciągle. Nie wiedziałem, co zrobić, więc popytałem znajomego informatyka. Ten przyniósł mi na 2 dzień płytę z...crackiem do FM'06. Skopiowałem go do folderu z FM i od tamtej pory wszystko mi działa. Nie zmyślam, tak było naprawdę, oczywiście mogłem zgłosić ten problem do firmy, co to robi, ale nie robiłem z tego tragedii, ważne było, że gra działała. Dziś, gdy zainstalowałem patch, włączyłem grę, a tu znowu komunikat z oryginałem... wkładam oryginał i teraz wszystko śmiga...jedyna wada to to, że muszę teraz grać z płytą :( Tak więc widzicie, miałem oryginała, a mimo to potrzebowałem cracka...

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Organizuj sparingi z jak najsilniejszymi drużynami, awansuj do lili mistrzów. Jeżeli sytuacja będzie naprawdę zła zarząd może "dostarczyć" ci trochę gotówki abyś wyszedł z długów, miałem tak grając Las Palmas.

jeziorakFAN Partyzant

Jeśli grasz na innym patchu niż 7.0.2 to taki problem może występować. Zainstaluj patch 7.0.2 i już będzie wszystko dobrze "D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Sprowadzaj graczy na wolnym transferze, po sezonie dwóch sprzedawaj ich za niezłą kasę, organizuj sparingi z silnymi zespołami. Gdy zakwalifikujesz się do Ligi Mistrzów to również zarobisz sporo kasy. P:)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.04.2007 20:05    #70460     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy?
to nie blad grajac pogonia mialem identycznie.strasznie to wkurzajace.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.