Niestety nie można. Też taki przepis by mi się przydał, gdy grałem Napoli.
chyba, że u Sefka1 go kupili w 1 sezonie do Włoch, ale skąd ty to możesz wiedzieć 1bartek ?? chyba, że grasz z nim w FM'a przez neta to zwracam honor
i moje osiągniecią to: 8x Mistrz Polski, 4x Puchar Polski, 7 razy Super puchar Polski oraz 2 znaczące sukcesy w Europejskich Pucharach: w sezonie 20142015 zagrałem w finale Pucharu UEFA z Arsenalem (0:2), oraz w sezonie 20132014 osiągnełęm półfinał Ligii Mistrzów. Mój najlepszy mecz zagrałem z Newcaste United w sezonie 20152016, wygrałem z nimi 5:2 u siebie po dogrywce, ale 1-szy mecz przegrałem na St. James' Park 4:1. Satysfakcją było to, że "Sroki" wygrały wtedy Champions League
. Niestety nie posiadam screenów
pisze opowiadanie jak gram nimi
Super klub
a myślę ze przed nowym sezonem Cię zwolnią
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
431 online, w tym 0 zalogowanych, 431 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty