Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2007 16:44    #70261     Sufler - Porady do gry - Miejsca w pucharach
Sorka to znaczy to Fair play wygrałem losowanie sorry dziwnie to napisałem

master_of_potato... Partyzant

08.04.2007 16:33    #70262     Sufler - Porady do gry - Ca czy faktyczne umiejętności?
Powiedzcie jak to jest... W ustaleniu składu mam kierować się CA (tak robią managerowie kierowani przez komputer, nawet jeśli grajek o niskim CA ma wysokie umiejętności, a tak też przecież się zdarza.) czy umiejętnościami które prezentuje dany piłkarz? Czy gracz o CA załóżmy 139 ale wysokich statsach będzie lepiej grał niż zawodnik o CA 160 a statsach niższych niż owy gracz o niższym CA? A tak nawiasem... Trochę to denerwujące jeśli taki Szewa w wieku 34 lat ma bardzo wysokie statystyki (oprócz szybkości która jest na poziomie 11-12) ale CA na poziomie 130 a nawet w takim Villarreal gra ze dwa mecze na sezon...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
08.04.2007 13:08    #70263     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!
No i pytanie bez sensu.
Kurde, grasz w FM'a, a nie umiesz dobrać taktyki? x/
Zagraj kimś lepszym jeżeli nie dajesz rady.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

08.04.2007 12:45    #70264     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!
grając w conference nie eksperymentowałem: taksa 4-4-2, ataki skrzydalmi,dlatego sciagnalem w miare dobrych skrzydlowych(dosr.13-17 i drybling 13-17) i jednego napastinka ktory miał wykanczanie na 18-20 :P takim napastnikiem byl u mnie Luke Piscina ktorego sciagnalem ze free:P skrzydlowi to byli: Krzysztof Bąk(rewelacja) oraz Garson Baca ( niesamowity). na poczatku gralem resingiem, zawsze agresywnie i na: Hurra(długa pilka i nastawienie hiperofensywne..), jak sie strzlilo gola to cofnieta obrona i kontrataki.. Tym sposobem sie wygrlo to i owo :]
życzę powodzenia

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.04.2007 12:39    #70265     Sufler - Porady do gry - Miejsca w pucharach
Uczciwy gracz FM - jak to mozliwe ? czy ja o czyms nie wiem czy jest cos takiego jak dzika karta ??

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.04.2007 12:37    #70266     Sufler - Porady do gry - Dnipro Czerkasy
1. wydaje mi sie ze nie mozna aczkolwiek nie spotkalem sie z taka sytuacja ale skoro jestes zainteresowany takim graczem o moze po prostu zaakceptuj oferte danego klubu?
2.mysle ze przed sezonu byles kandydatem do spadku i buki w Ciebie nie wierza ale to sie zmieni ja gram Tottenhamem i jest to najlepsza druzyna w Anglii w mojej grze i teraz nawet jak gram z Chelsea czy MU to jestem faworytem :P potrzeba czasu i dobrych wynikow oczywiscie :))
3. moze probuj cos z podwajaniem krycia ? zainwestuj tez w szybkich bocznych obroncow x]
4.mnie sie wydaje ze to nie ma wplywu na gre ja gram na textowym i jest ok. pamietam np. za czasow gry w CM 03/04 gdy przegrywalem zmienialem... skina i stzelalem bramki :D po prostu masz takie wrazenie ale to raczej na pewno nie ma wplywu na gre x]
5.he he no to jest ciekawe ale podobnie jak w pkt 4 - moze Ci sie to wydawac chociaz nie wiem :D :P

milej gry x]

pundu Partyzant

08.04.2007 12:29    #70267     Sufler - Porady do gry - Dnipro Czerkasy
Na początek Witam, bo jestem tu nowy, choć w FMa gram już kilka lat. Mam FM2007 z ostatnią łatką, mam kilka pytań i liczę na waszą pomoc. Gram w lidze ukraińskiej, klub Dnipro Czerkasy, idzie mi dość dobrze jak na moje dotychczasowe osiągnięcia w grze dlatego liczę na Waszą pomoc. Otóż
1. W trakcie okna transferowego, inne kluby w kółko proponują mi piłkarzy, nawet jak razy tych samych, można jakoś dać do zrozumienia, że jak będę chciał piłkarza to sam sie zgłoszę?
2. W każdym meczu notowania bukmacherów są 1-50, że wygram, chociaż po 15 kolejkach jestem szósty, to nawet jak gram z kimś z dołu to tamci są zdecydowanymi faworytami i ja mam liczyć na cud. Czy to jakiś błąd w grze?
3. Mam problem z graniem przeciw taktyce 442, nie bardzo wiem jak efektywnie wyłączyć grę skrzydłami przeciwnika, nie tracąc przy tym siły ofensywnej.
4. Nigdzie na forum nie znalazłem odpowiedzi czy gracie na widoku 2D, czy w trybie tekstowym. Ja aktualnie gram na widoku 2D bo to dużo przyjemniejsze, ale wcześniej grając innymi klubami, często zmieniałem tryb na tekstowy jak mi nie szło i nie miałem już pomysłu , moim zdaniem czasem pomaga
5. Czy FM2007 uczy się taktyki mojej i czy przy grze nie zmienioną taktyką lub podobną przez kilka meczy może wystawić taką antytaktykę, że nie mam szans. Podobno w CM 03/04 tak było. I jestem w skłonny w to uwierzyć, bo często odczuwałem ten syndrom. Objawiało sie dużą liczbą sytuacji i bliską zeru skutecznością, tu wracam do poprzenidego pytania, bo mam wrażenie, że grając w trybie 2D można tego uniknąć

Będę wdzięczny za Wasze rady, pozdrawiam.

Sufler to nigdy nie było, nie jest i nie będzie forum. Proszę, abyś o tym zawsze pamiętał. Pozdrawiam.
dop. Grzechoo

LOLECZeX Młody aktywista

08.04.2007 12:11    #70268     Sufler - Porady do gry - Ajax Amsterdam
1.slaba lawka 1 sklad ok
2.jak dla mnie technika, ofensywa itp.
3. zalezy od gustu...
4. widac ze gra 2 sezon.. bo jest 2007 rok a zalezy jaka grasz latka bo w 7.0.2 na duzej bazie danych nie ma cardenasa np. trzeba wziasc pilkarzy z kolumbi przynajmniej ja tak mam ale jak mozesz kup cardenasa...

martin Przodownik pracy

08.04.2007 11:51    #70269     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!
grając klubem z conference lepiej za bardzo nie kombinować z taktyką bo zawodnicy są tam raczej słabi.ale nie mówię żeby cały czas grać 442.ja wygrałem conference taktyką 4-3-1-2

mkanius Przodownik pracy

08.04.2007 11:48    #70270     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!
pozycje jak masz 3 dobrych obrońców graj 3 obrońcami ale najlepsza taktyka to 4-4-2 mówię ci a jak masz 1 dobrego napastnika to wystawiaj tylko 1 a nie 2

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution