Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

zmijen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.04.2007 21:57    #70041     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
to jest czesta sprawa w najnowszym fm spotkalem sie nie raz z takim czyms ze bylem mistrzem jesni wygrywajac ze wszytkimi a pozniej zaczelo sie pasmo samych porazek i nic nie moglem na to poradzic az kibice zaczeli mowic cos o mojej nie zmienianej taktyce.Zmienilem na byle jaka i wygralem i to jest bezsensu.Albo jak wygrywalem wszystko i zmienilem taktyke to przegralem i tlumaczyli ze nie zmienia sie taktyki, smieszne to jest.

Teraz rozwiazalem ten problem tak ze jak przegram z rzedu 2 mecze to zmieniam odrazu taktyke...mam juz przygotowanych 5taktyk i zapisanych i wymieniam je zawsze jak to sie dzieje.

pozdro!

mkanius Przodownik pracy

11.04.2007 21:56    #70042     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
rem-8 a grasz może w diablo 2 jeszcze??

zmijen Partyzant

11.04.2007 21:50    #70043     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
o fuc...pierwszy raz takie cos slysze tez mialem rozne przygody z cdikiem ze sie krecilo ostro i nie otwieral ale po jakims czasie sie otworzyl w koncu i bylo wszystko ok z plytka...nie mialem pojecia ze az plytak moze sie posypac tosze to pojeb...czlowiek wyda tyle siana na plytke a tu takie cos;|...wydaje mi sie ze najlepszym sposobem na uratowanie plytki z takich opresji jest dobre przyspiesznie i wykonczenie akcji gracza poprawnym trafieniem w guziczek POWER na obudowie:D:D:D

Kamis92 Partyzant

11.04.2007 21:39    #70044     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
Mi się przypomina sytuacja, gdy grałem Bayerem Leverkusen(w wersji FM na PSP). Po pierwszym sezonie zdobyłem puchar UEFA(finał z Interem wygrany 2-1), a w lidze zająłem 9 miejsce(pokonywała mnie nawet taka Borussia Moenchengladbach)...
W każdym razie radzę ci dokonywać przed każdym meczem analizy rywala(pomaga ci w tym skaut, który co mecz ci pisze raporty), oraz obserwować formę i kondycję piłkarzy.
A co do tego, że w rzeczywistości tak nie ma....popatrz na taki Celtic....W Lidze Mistrzów grali genialnie, a w lidze.....dalej nie mogą przypieczętować tego mistrzostwa...

mkanius Przodownik pracy

11.04.2007 21:20    #70045     Sufler - Porady do gry - Wypożyczyć czy zostawić
stryjy ja tam zawsze wypożyczam zawodników nawet gdy mam dobrą szkółkę tam mogą się ograć w pierwszym składzie

Stryju Młody aktywista

11.04.2007 21:18    #70046     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
Jak ja miałem ten problem to ściągnąłem jakiś program ale nie pamiętam jaki to był ;/ i ten program sprawdzał czy CD-ROM nie jest przegrzany i ile obrotów itp. ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał ;/

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

11.04.2007 21:01    #70047     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
miałem tak z grą sejołs sam ( nie wiem jak się to pisze) też mi tak połamało
co jest przyczyną hmm może komp masz przeciążony różnymi mp3'kami czy grami sam nie wiem

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.04.2007 20:55    #70048     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
to nie jest problem z fm acz kolwiek przez to nie moge w niego grac.

wlozylem plyte do cdromu(napewno dobrze) i pozniej chcialem cdrom otworzyc ale przez kilka minut nie moglem.w koncu sie otworzyl ale to mnie nie ucieszylo po tym co zobaczylem.plyta zostala polamana na "milion" malych kawalkow.co moze byc przyczyna?

Visioner Przodownik pracy

11.04.2007 20:23    #70049     Sufler - Porady do gry - Wypożyczyć czy zostawić
Jesli chodzi o mnie to zwykle wypozyczam, lepiej zeby jakis mlodzik nabral ogrania i doswiadczenia nawet w slabszym klubie niz zeby siedzial na trybunach badz gnil w rezerwach

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

11.04.2007 20:04    #70050     Sufler - Porady do gry - Status
To akurat zależy też od adminów ale raczej nie. A swoją drogą można by napisać 10 przykazań cmrev.com albo suflera:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.