Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

zmijen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.04.2007 14:19    #69921     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
nie moglem znalesc zawodnikow jakich tutaj wypisales(moze nazwiska wpisales zle)wlaczylem baze Duza nie wiem na jakiej ty grasz znalazlem tylko Garaya stwierdzam zajebisty obronca powiedz mi jak udalo ci sie go sciagnac do poloni gra w racingu czy jak to sie tam pisze kosztuje 1mln funtow i ma kontrakt do 2010roku

co do polakow jakich wpisales krol,kaza,jablonski,giza,tyc,dylewski tylko jablonski gra w polonii i moze cos z niego byc po nie wiem 3 sezonie ma predyspozycje ale tyc i dylewski dno(to nie sa napastnicy na pol-final LM)giza fakt moze byc niezly a krol zalezy jak sie sezon wlaczy(widocznie u ty trafiles idealnie z sezonem)

napisz jakie poszczegolne transfery robiles i skad miales kase na to

zalaczam ze polonia na poczatku rozgrywki ma 5,5K funtow wiec szal

giersik Przodownik pracy

14.04.2007 14:10    #69922     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
W najlepszym przypadku :
1 sezon - 1 miejsce w 2 lidze i awans do OE
2 sezon - 1 miejsce w OE
3 sezon - zakwalifikowanie się do półfinału LM jak piszesz.

To jak możesz grać 3 sezon i być 2 razy w półfinale LM ??

polonia Partyzant

14.04.2007 13:57    #69923     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
zmijen, siedzę teraz nie przy tym kompie ( w pracy więc zapiszę wieczorkiem) ale poradzę Ci - mam rewelacyjnego bramkarz - Mebale M'boua ( chyba tak się go pisze)- im bardziej markowy rywal tym lepiej broni ( miał 4 dziesiątki pod rząd !!), Przemek Kaźmierczak w rozegraniu ( z Gizą i Jabłońskim !!) , w obronie został i Grohlih ( czasem wchodzi Brehmer), w ataku ekwadorczyk Kaviedes i Dylewski ( zmiennik z .. Tycem ). A z tyłu para Garay ( LB ) i stoper Paweł Król

polonia Partyzant

14.04.2007 13:40    #69924     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
plomien - grają 4-4-2 normal, ale nie ma lidera snajperów, co najmnie 4 gości wali regularnie Brożek, Kokoszka,Hernani. Ja już przerobiłem wszystkie ustawienia i echo. Grają skrzydłami, ale czasem wpadają im nonsensowne gole - np ze środka, albo 3 karne w meczu
Kozzi, bo nie znoszę jak mi ktoś dowala , a nie mam inaczej możliwości udowodnić prawdy

plomien Partyzant

14.04.2007 13:31    #69925     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Napisz jak gra WIsła. Ofensywnie , z kontrataku, skrzydłami srodkiemm Kto strzela ci najwiecej bramek? Napisz to to moze pomoge.

KrzysztofR Młody aktywista

Mi też się wydaje, że ma to wpływ i że lepiej odrzucać, zwłaszcza jak nie ma interesującego klubu. Z zasady przyjmuję kluby filialne z lig które są albo grywalne, albo na podglądzie. Jak liga nie gra to nie widzę sensu wypożyczać tam moich talentów. Mam już 5 klubów filialnych (Belgia, Hiszpania, Francja, Włochy, Chiny) i teraz bardzo zależy mi na klubie z Japonii/USA. Potestuję jaki to ma wpływ jak będę grał dzisiaj albo jutro. :)

Pozdrawiam i dziękuję :)

polonia Partyzant

14.04.2007 13:18    #69927     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Giersik, jedyny oszustwem jest "zapisz załaduj, ale w sumie po to ta zabawa istnieje, jeżeli nie wierzysz - zapraszam na wizytę w realu , albo Ci prześlę plik z zapisem. fat że do tego doszłem mnie cieszy, ale nie jestem aż tak zacięty żeby po kolejnym łojeniu od Ajaxu w LM nie odpuścić w półfinale. Siły na zamiary.Dzięki wszystkim za rady. Co prawda jedyną nowością jest chyba mkanus - zgranie ( mam w kadrze 32 graczy, w tym 7 nowych...) może to pomoże.Wstawię ekipę z zeszłego sezonu, bo rozmów motywacyjnych..( chyba że .. no fakt w meczu grupowy LM wygrali w Sttutgarcie i dostali "zagraliście cudownie" i walnę im sodówa.

wojciech1505 Młody aktywista

14.04.2007 12:47    #69928     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Następny z serii "zapisz/załaduj" trzeba było sie nie zniechecać może byś i wygrał LM.

mkanius Przodownik pracy

14.04.2007 12:43    #69929     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
wystarczy zła rozmowa w przerwie meczu i przegrałeś. Musisz dobrać zgranych zawodników patrz zawsze na pogodę od niej też dużo zależy kogo masz wystawić a na koniec przetrzymuj piłkę graj śmiało i odważnie to klucz do zwycięstwa

Turbocik Partyzant

14.04.2007 12:39    #69930     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Może zbyt defensywnie grasz na końcówce meczu lub masz a kórat złą taktyke na ten zespół,za mało doświadczonych graczy, jest wiele powodów,

Przepraszam za 2 posty ale klawiatura mi zmieniała znaki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.