Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pasy89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2007 13:09    #69891     Sufler - Porady do gry - talenty do cm
co to jest "korona"??.....ja znam tylko koloprter.......nazwy "korona " bedzie mozna używac dopiero jak odejdzie sponsor czyli bedzie w tedy dotyczyc 4 ligowej druzyny....wien prosze jej nie pisac przy Cracovii mimo ze jest zgoda bo to poprostu nei wypada zeby atkie gowno umieszczac przy tak zasluzonym klubie.......z cracovii jest tez kilku niezlych graczy do cm do wiezicia...oprocz wspomnianego zawadzkiego jest tez niezawodny Giza , Szczoczarz czy Ankowski a w ogole jest to bardzo wygodna do prowadzenia druzyna......

BS Młody aktywista

A na jakiej latce grasz?ze spadkiem atrybutow to jest pewnie jakis kryzys formy.a z wartosciąto tez tak mialem z torresem w atletico.ale miesiac pozniej od razu wartosc mu podskoczyla i atrybuty tez.sproboj jakis czas odczekac moze to pomoze

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Spadek watości graczy to normalne zjawisko. Cżęsto po jakimś czasie wartość spada o kilka- kilkanaście milionów euro, nie ma powodu do niepokoju. Tylko trochę zależy to od formy. P:)

Artur2350 Partyzant

Od jakiegos czasu gram Manchesterem utd imam obecnie 4 sezon i mam taki mały problem. Otóż w ciągu miesiąca wartość piłkarzy drastycznie spada np. Lukas Podolski był wart 69 mln euro a po miesiącu jest wart 58 mln, tak samo Gerrard był wart 55 mln a teraz 47 mln !! :(:(. Dodam jeszcze ze Podolskiemu cały czas spadają atrybuty.Wygrywam sporo meczy, ci dwaj pilkarze grają dobrze: sr. ocen to w granicach 7.0 do 7.5, a tanieja z dnia na dzień. Czy da się z tym coś zrobić czy to jest normalne w tej grze ??

fudi Przodownik pracy

15.04.2007 09:21    #69895     Sufler - Porady do gry - Skin
1. są na pewno poszukaj na Susie lub fmgraphics.co.uk
2. ..../sports interactive/FM/data/skins po prostu skoppiuj
3. Nie musisz

ener Partyzant

15.04.2007 00:07    #69896     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
czepiacie sie młodego niech sobie gra i robi co chce w to że sprowadził do Wisły Simona Vukcecica , Tomasa Sivoka , Chavdara Yankova w to wieże ale z carvalio trochę przesadził wątpię żeby ktoś taki przeszedł do Wisły ja miałem niezłą akcje jak zatrudniałem Yankova co dopiero gdybym chciał zatrudnić carvalio jakich zawodników dobrych mogę ściągnąć do Wisły ???

The Game Młody aktywista

14.04.2007 23:12    #69897     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie
Czy można uruchomić FM 2007 w oknie?? A jeśli tak to jak to zrobić??

plomien Partyzant

14.04.2007 22:30    #69898     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
sorki ze tak pozno. Wystaw 3 obronców i daj krycie 1na1 . LInie obrony cofnij . Wystaw 2 defensywnych pomocnikow w tym jednego ultra defensywnego.Potem 3 w lini pomocnikow i najlepiej jednemu( jesli masz w skladzie odpowiedniego gracza) daj ustawienia Playmaker. Potem ofensywny i jakis superskuteczny napastnik i daj dogrywakacego .TO powinno pomoc.

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

14.04.2007 21:44    #69899     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
gdzieś powinno być tylko trzeba dać LM i wyniki z poprzedniego sezonu tam powinny być

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

14.04.2007 21:26    #69900     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
dziękuję Rem-8 aha rzeczywiście jak chciałem sam dać w poście ten screen bo dostałem to było napisane "not image file"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution