Dokładnie gra na zasadzie saveload nie jest zadna satysfakcja nawet zajecie 15 miejsca w premiership zespolem ktory sie wyprowadzilo z conference bez "ulepszaczy" jest wieksza radoscia niz 12 LM na saveload
myslisz ze ja nie mam co k... robic w piatkowy wieczor tylko czekac az jakis oszust i klamca wroci do domciu i laskawie mi napisze i przesle screeny buahauhauha
czytam dokladnie twoje posty i sam sie gubisz powiedziales a raczej napisales ze za4mln sprzedales 2bramkarzy
pozniej napisales "Suchański zagrał u mnie 2 sezony, Fabiniak - jeden( kupił go Widzew, a oferta przyszła po finale PP w którym dostał10 za mecz z Widzewem , zaczęli od 1,5 ale dotargowałem do 2,5 i 10%kolejnego transferu. Suchy poszedł prawem serii i wtedy szkałem mocno tego bramkarza aż wyszukałem tego Mebale"
z tego co ja widze to fabiniak poszedl za 2,5mln a nie suchy ale jesli suchy tez to 2,5 i 2,5 rowna sie raczej 5mln niz 4 buahahuauh wyzsza mata widze
ale nie bede uszczpiliwy bo to mnie nie obchodzi jak sie gubisz w wlasnym sciemnianiu
Samo to ze suchego ktos od ciebei kupil za2,5mln za tyle samo za ile ty kupiles zajebistego!!!!!! obronce o11lat mlodszego z ligi hiszpanskiej jest poprostu smieszne
"Aha, jeżeli chcesz skład z półfinału LM to powiedz gdzie go szukać. Jedyne co znalazłm to All Stars z tego czasu z 3 moimi zawodnikami w !! i Ronaldinho na rezerwie, hehe"
stary lecz sie bauahauhauha co moze tyc zostal jeszcze krolem strzelcow LM a giza najlepszym rozgrywajacym??!! buahauhauhauha
jakos nikt sie nie wypowiedzial na temat tych screenow jak juz napisalem wyze wiesz co mnie interesuje moj meil to
Polonia jeżeli chodzi o twój problem to nie widzę problemu...bierzesz nowego menadżera do wisły ustawiasz bramkarza np. Brożka i grasz...przecież już jesteś przyzwyczajony do tego...;/
zmijen, wk..wiłaś mnie , mialem być wczoraj wieczorem - byłem. Coś było problemem z załączaniem obrazków - kto chciał - dał adres mailowy i dostał te screeny jakie chciał - poczytaj posty to potwierdzą. A że jesteś zapatrzony w siebie do rusz głową i popatrz - piszę od początku - GRAM W DOLARACH !!! a za Suchańskiego dostałem 2.5mln !!!dostanisz screena jak poczytasz posty - tam jest mój adres - wyślij pusty mail. Aha, jeżeli chcesz skład z półfinału LM to powiedz gdzie go szukać. Jedyne co znalazłm to All Stars z tego czasu z 3 moimi zawodnikami w !! i Ronaldinho na rezerwie, hehe
Mam pytanie bo nie wiem czy wierzyc mojemu kumplowi mowil on mi ze gral wtedy newcastle i mial wiadomosc ze zawodnik interu Figo doznal takiej kontuzji na meczu ze przejdzie operacje i bedzie inwalida pozniej pokazal mi w edytorze tam gdzie sa kontuzje i byla tam operacja i gdzies pod tym bylo napisane invalid czy komus sie cos podobnego zdarzylo i czy mozna tego jakos uniknac bo mnie sie nie marzy zeby moj zawodnik z pierwszego zespolu tak marnie skonczyl.
Najnowsze posty