Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

snake06 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2007 12:04    #69811     Sufler - Porady do gry - Wasz wiek
Ja mam 15, lecz managera pykam od lat 3. Myślę że będę grał jeszcze bardzo długo. Moim zdaniem FM to nie jest gra dla dzieci, gdyż wymaga ona inteligencji, sprytu i wiedzy o świecie piłki a 10-latkowie dużej jej nie maja(przeważnie).

NaVaR Partyzant

17.04.2007 10:37    #69812     Sufler - Porady do gry - Historia Statystyki
Ale właśnie nie do końca bo jak grałem w naszej lidze to miałem zainstalowany NortoInternet Security2006 i jak grałem Man Utd to też miałem go zainstalowanego i w naszej lidze po kilku sezonach mam wszystkie statystyki i historie aktualne i dobre a w Man odrazu po sezonie poznikało i w historiach zawodnikow sa wpisy ze grali wszyscy od 1900 roku

Racaille Sound Partyzant

17.04.2007 10:21    #69813     Sufler - Porady do gry - kszo
Co Edersona,to mam dla Ciebie dosyc skuteczny,aczkolwiek niezbyt chlubny sposób,jak napisal
Seju gracz ten bedzie kopal pile w jakims dobrym zagranicznym klubie zanim Twoje KSZO wzniesie sie na wyzyny naleznej mu chwały:).Jesli chcesz go miec,to obserwuj caly czas jego status transferowy,i gdy tylko pojawi sie oferta,natychmiast proponuj jakas duza kwote za zawodnika(oczywiscie musi ona przewyrzszac oferte tego klubu conajmniej o 50%,a najlepiej by bylo 100%(nawet jesli nie posiadasz takich pieniedzy).Na 100% klub Edersona zgodzi sie na Twoja propozycje,odrzucajac propozycje innych klubow.W ten sposob blokujesz jego przejscie doinnegoklubu,oczywiscie transfer zostanie oddwolany zbraku porozumienia,badz z braku srodkow transferowych,ale grajek nie przejdzie do innego klubu.Wiem wredne,sam tego nie stosuje,ale prosiles o rade,wiec daje:) Pozdro

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
17.04.2007 10:07    #69814     Sufler - Porady do gry - Historia Statystyki
Jest to wynik usuwania plików tymczasowych poprzez programy antywirusowe, AdAware, Windows Defender i inne podobne dziwactwa.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

NaVaR Partyzant

17.04.2007 08:08    #69815     Sufler - Porady do gry - Historia Statystyki
Witam !!!
Mam pytanie odnośnie historii statystyk itp. Wiem że dużo było mówione na ten temat ale zastanawia mnie to że jak grałem w naszej orange ekstraklasa to dzialala mi cala historia i zawodników i moja i rozgrywek. Następnie jak zacząłem od nowa gre Man Utd to wszyscy moi zawodnicy w histori maja Algier i to od 1900 roku. Wszystkie inne statystyki sie kasują i nic nie ma. Czemu się tak dzieje i dlaczego raz jest a raz nie ma. Mówiono tu że to prze antywirusy ale jak widać to mam cały czas NIS i raz mam te wszystkie dane a raz nie mam. Proszę o pomoc jak to naprawić bym to miał w nowej grze. THX

marask506 Młody aktywista

16.04.2007 23:30    #69816     Sufler - Porady do gry - kszo
pewnie, że polskimi zawodnikami można duuużo osiągnąć w europie. Dla przykładu ja kimkolwiek gram staram się ściągnąć jakiegoś polaczka tak żeby była jakaś polska flaga:)
szczególnie w późniejszych sezonach są dobrzy polscy newgeni(oczywiście zależy z jakiego klubu)

FmFan Partyzant

16.04.2007 23:02    #69817     Sufler - Porady do gry - kszo
anatoli todorov to był świetny talent w FM 2005 i 2006 tez chyba ale w 2007 jest juz przecietnym grajkiem ;/

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
16.04.2007 22:41    #69818     Sufler - Porady do gry - kszo
Na pewno możesz sprowadzić Fojuta i Augustyna do Polski. W trzecim sezonie- bez problemów. Co do Edersona - jest to świetny zawodnik i zanim zrobisz z KSZO potęgę na skalę krajową, Brazylijczyk będzie najprawdopodobniej grał już w solidnym zachodnim klubie x)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

16.04.2007 22:29    #69819     Sufler - Porady do gry - kszo
chcę zrobić z kszo klub który będzie kupował zdolnych zawodników z polski
moje pytanie brzmi
czy istnieje możliwość sprowadzenia do polski błażeja augustyna i jarka fojuta ????
w poprzednich fm/cm był kapitalny koleś Ederson i grał on w rs futebol teraz gra w nice (interesuje się nim ponoć juventus) czy jest możliwość kupienia go do polskiego klubu jak tak to po jakim czasie
wielu z was mówi o anatoliju todorovie jako o wielkim talencie w jakich klubach u was on się najlepiej sprawdził i na jakiej pozycji
czy grając samymi polskimi piłkarzami da się coś osiągnąć w europie ???

eMAGieIKa Partyzant

16.04.2007 21:49    #69820     Sufler - Porady do gry - Sugar daddy
no tak ale jak gralem west hamem i mialem wpisane to co u gory napisalem Gralem pol sezonu i nic 0 kaski

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.