Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Djkamo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2007 15:27    #69801     Sufler - Porady do gry - Kariera
Wszystko zależy od reputacji, ja często zaczynam grę jako bezrobotny i zazwyczaj dostaję posadę w Championship, choć wcale nie ustawiam sobie sporej reputacji. Do Premiership, ciężko Ci będzie dojść, musiałbyś wygrać puchar krajowy chyba w takiej sytuacji :D

gregor10 Młody aktywista

17.04.2007 15:22    #69802     Sufler - Porady do gry - Nowy Stadion - czas oczekiwania
To jest troche bez sensu :/ niby przez caly sezon budujom zeby po sezonie napisac ze prace ukonczone no ale podczas sezonu grasz na tym stadionie CO NIE?? a co do twojego pytania to ma zupelnom racje

sefko1 Przodownik pracy

17.04.2007 15:02    #69803     Sufler - Porady do gry - kszo
A nie sprowadzieł gwizade Bajdziaka??
Ja z tanich graczy polecam Gersona Baca z Hondurasu. Kosztuje cos kolo 10 tys euro. Chce niski kontarkt i ma niezle statystyki. Podobnie Omar Andrade z Peru. Miałem ich w Sląsku Wrocław. Z free transferu moza miec także Eddiego Stanforda, Kosztowniaka, Pasnika i Strugarka.

zmijen Partyzant

17.04.2007 14:35    #69804     Sufler - Porady do gry - kszo
a i ps moglby ci polecac mnustwo starych i mlodych polaczkow z polskiej ligi bo jak kiedys juz wspominalem ze troszke siedze w polskiej lidze ale do kszo malo ktory z nich by przeszedl np 30letni miklosik z zawiszy za7tys tylko do kupienia ale on nie bedzie chcial grac dla ciebie

z listy transferowej na poczatku sezonu co sie pojawia polecam(bo tylko oni beda zaintereswoani gra u ciebie)holewinski br i taki obronca z widzewa nie pamietam teraz jak sie nazwyal cos na K(ma wpisane O PŚ ale niegdy nie stawiaj go na prawej tylko w srodku bo gwarantuje mnustwo bramek rywali z prawej strony zupelnie inaczej sie sprawuje w srodku...dziwne:|)

i mowie moglbym wymieniac bez konca tak jak niektorzy tu pisza o kazmierczaku z polkowic itp ale on do ciebie nie przejdzie a poza tym jest do sprzedania za ponad100tys

a nie oszukujmy sie w kszo chyba nie ma takich funduszy....choc w poprzedniej wersji odziwo mieli oni mnustwo kasy i to byl jakis blad chyba bo mieli najwiecej kasy z wszystkich klubow polskich

pozdro!

zmijen Partyzant

17.04.2007 14:27    #69805     Sufler - Porady do gry - kszo
1.co do 2polaczkow jakich wymieniles fojutek przejdzie i to dosc latwo bo chyba po sezonie juz jest dostepny za frico bo klub go wywala a co do drugiego polaczka to nie wiem ale ogolnie obydwoje sa ciecy jak batony i nie warto ich kupowac(moje zdanie)

2.ederson slyszalem o nim z poprzedniej wercji ale u mnie sie nie sprawdzal(nie wiem czemu hehe)

3.trudno znalesc podobnych zawodnikow w polskiej lidze ale polecam zawodnikow takich co do kszo przejda a nie kosztuja wiele czyli np
wojtas(zawsze i wszedzie moglem na niego liczyc szybko sie aklimatyzujea wrecz odrazu),cena2-4 tys funtow

pastuszka(w lidze szkockiej zostal u mnie najlepszym prawym pomocnikiem w wieku30lat po 1 sezonie)4tys funtow

dorobek(przejdzie wszedzie nawet do ostatniej ligi szkockiej i za darmo zawsze go biore bo w miare mlody 23 i ma wiele pozycji)

wielgus(niezly napastnik na poczatek szybki16 i nie najgorszy technicznie12,wykonczenie12,drybling12 i caly czas mu rosna)2tys funtow

k.filipek(20 letni prawy lub srodkowy ofensywny pomocnik jego atrybuty sa losowe ale czesto sie trafia ze fizyczne ma powyzej 10 kreatywnosc16-17 drybling 16-17 technika i podanie tez w miare i wysokie wykonanie sta.fragmetow)cena wyjsciowa to 3tys ale wysoko ja podbijaja az do 20tys nawet

ewentualnie polecam jeszcze B.majewski za darmo do kupienia prawo i lewo nozny obronca i na takich pozycjach moze grac mozna tez kupic Ł.Siciaka ofe.pom,

no i to by bylo na tyle mowie zawodnicy nie sa jakos wyjatkowo mlodzi ale za 20tys mozna zrobic z najgorszej druzyny w 2lidze awans dzieki nim, nawet do lig zagranicznych ich sprowadzailem i dawali rade polecam bo jak mowie nie sa drodzy a przejda do kazdej druzyny z wyzszej ligi(a graja w 3polskiej)

pozdro!

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

17.04.2007 14:23    #69806     Sufler - Porady do gry - Liga włoska- obcokrajowcy!!!
oczywiscie to jest gra realna

Brazyliana Partyzant

Moze poprostu grac skladem takim jaki jest = ]

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
17.04.2007 12:47    #69808     Sufler - Porady do gry - Wasz wiek
Ja mam 23 lata, gram w FM od 10 lat ale proszę, nie zakładajcie takich tematów. Może to i miłe pogawędzić sobie, ale Sufler jest do odpowiedzi na trudne pytania. Może kiedyś uruchomimy forum, ale obecnie proszę gawędzić sobie na www.forumcm.net
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Bartosinho10 Partyzant

17.04.2007 12:18    #69809     Sufler - Porady do gry - Wasz wiek
Ja mam 13 lat w managera gram od 4 lat .Kocham tę gre

Maaty86 Partyzant

17.04.2007 12:11    #69810     Sufler - Porady do gry - Wasz wiek
Racaille Sound nie masz się co martwić!Ja też mam 21 lat i ani myśle o tym żeby przerwać gre w FM tak i duża część moich kolegów którzy sa przeważnie ode mnie sporo starsi (jeden ma np 34 lata)!Reakcją dziewczyny też nie jestem zaskoczony, gdyż w moim przypadku wiele razy zdarzyło się usłyszec z ust mojej piękniejszej połowy że jestem dziecinny a "kropki" (jak to ona woła na FM ze względu na system rozgrywania meczy i "podobizny" piłkarzy na boisku:)) są okropnie nudne i (aż mi to nie chce przejść przez gardło) tandetne!!!A ja i tak dalej jak gdyby nigdy nic grałem, gram i pewnie jeszcze długo będę grał w FM:P pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.