Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2007 20:52    #69741     Sufler - Porady do gry - Torino
1. bug
2. Organizuj jeszcze więcej sparingów u siebie z silnymi rywalami
3. To się zdarza tego nie unikniesz, nawet w realnym świecie
4. Może zagraj inną formacją obronną, nakaż ścisłe krycie
5. Na tym polega futbol, w meczach ze słabiakami ostrzegaj zespół
6. To zależy od Ciebie
7. komunikacja, refleks, chwytanie, skoczność.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.04.2007 20:45    #69742     Sufler - Porady do gry - Torino
1. Pech, albo po prostu mają taktykę, dzięki której łatwo z Tobą wygrywają.
2. Po sezonie dostaniesz trochę kasy, jeśli bedziesz osiągał dobre wyniki- cierpliwości.
3. Czasem tak się zdarza- dwumecz w PW i Serie A- taqki terminarz. [losowany].
4. być może masz słabych obrońców o niskiej koncentracji, mpecha, lub mocnych rywali.
5. Zdarza się. Tak jak w rzeczywistości. [Np. Real przegrał z Racingiem].
6. Jeśli są słabi [niska koncentracja np. to tak].
7. Refleks, chwytanie.
P:)

zmijen Partyzant

Witam nie chcialem zakladac nowego tematu o bledach

napotkalem blad jak gralem i wylaczyl mi sie FM07

i pisalo"napotkano powazny blad i aplikacja zostala zamknieta>Plik z informacja o bledzie zostal utworzony w C:Documents and settings/.../crash dump.

jest tam plik korego zaden z moich programow nie oblsuguje wiec nie wiem o co chodz

gram na pachu7.0.2

Mam orginala ma sie rozumiec ktorego kupilem zeby wlasnie k...nie miec takich bledow bo gra sie nie rozni niczym od pirata(kotrego testowalem wczesniej)wszystko jest to samo i nawet te same bledey mi sie wlaczaj...moglbym pomyslec ze to wina kompa ale teraz gram na kompie brachola na korym on gral w poprzednie wersje(orginalne)i nic mu sie takiego nie dzialo a nie wiem jak to z nowym bo nie posiada tej gry

moze wiecie o co chodzi?

bo jesli to jest wina gry to to jest ostatnia wersja fm ktora kupilem w orginale bo po chu...mam placi 99,99zl:] zeby miec taka sama gre jak pirata i z takimi samymi bledami, place to wymagam

no chyba ze to wina mojego(a raczej brachola)kompa na ktorym nigdy wczesniej to sie nie zdazalo z fm(poprzednimi wersjami)

pozdro!

czarek113 Partyzant

18.04.2007 20:38    #69744     Sufler - Porady do gry - Torino
Hej mam problemy:( Gram Torino 1 sezon jestem 1 w tabeli wyprzedzam 5 zespół (palermo)
różnicą 3 pkt.
Jetem w 12 kolejce serie a. Mianowicie :
1.Niepokonany zespół ( Livorno ) nie moge nawet z nim zremisować grałem z nim raz w lidze raz w pucharku włoch i nawet remisu nie moge zdobyć. wcześniej grając milane też nie mogłem nawet z nimi zremisować:( o co w tym chodzi?
2.Mam ciągle kaske na mnusie organizowałem sparingi ciagle w lidze wygrywam bądz przegrywam:P, Ale w PW jestem już w 4 rundzie.
3.Dziwne mam trzy mecze pod zad z .. Palermo 1 w lidze dwa w PW. Dlaczego?
4.W każdym meczu trace przynajmniej 1 bramkę dlaczego?
5.Dziwne Potrafie wygrać z Interem 1:0 , a z np Ascoli przegrywam dlaczego?
6Czy wymienić Oś?
7.Jaki jest najważniejszy atrybut u Bramkaża??

Z góry dzieki:)
3

hoody Przodownik pracy

18.04.2007 20:22    #69745     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Może powinni zrobić jak w Monachium? Dwie drużyny na tym samym stadionie! Ale sądzę że ten pomysł by Legia i Polonia grały na tym samym stadionie nie przeszedłby! @ Adamoo007 - Nie to że mam coś do Polonii bo chodze na mecze Legii ale interesuje sie też wynikami Polonii i z całego serca jej życze by weszła do naszej wspaniałej EKSTRAKLASY :D! Ale jakby zbudowali stadion na te 70 tys ludzi to czy to miałoby sens by to byl stadion polonii gdzie na mecze chodzi maksymalnie 5 w porywach do 6 tys kibiców! Oczywiście na Legie tez nie chodzi bóg wie ile ale często sie zdarza ostatnio że jest komplet kibiców! Coraz częściej! Wiadomo że 70 tys ludzi by na mecze pewnie nie chodziło ale te 30-40? Może...

sachen Młody aktywista

18.04.2007 20:14    #69746     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
jak ja nie nawidze takich pier.. pesymistow i narzekaczy :|. najpierw ze nam sie nie uda wygrac, a jak sie udalo to że sie osmieszymy. takie cos powinno sie tepic

Kambo93 Młody aktywista

18.04.2007 19:37    #69747     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Jak inaczej moge grac przez siec niz przez hamachi majac neostrade i ORYGINALNA wersje gry FM 2007

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2007 19:36    #69748     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
KSZO gra w trzeciej lidze? :O

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.04.2007 19:07    #69749     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. nie wiem, ja też nie mogę :(
2. z folderu FM07/data/db/(baza na jakiej grasz, czyli 700, 701 lub 702) musisz usunąć folder Inc

aberdeen Młody aktywista

18.04.2007 18:40    #69750     Sufler - Porady do gry - Wypożyczyć?
Problem w tym że moja baza treningowa jest najlepsza jaka może być (gram ajaxem amsterdam), a wypożyczyć moge zawodnika do klubu premiership (ich baza jest troche gorsza) ale myśle ze bedzie grał tam w pierwszym składzie. W takim razie mam jeszcze jedno pytanko- co ma większy wpływ na forme piłkarza, jakość trenerów, czy bazy treningowej? Czy wystarczy poziom ćwiczenia danego atrybutu na poziomie trzech gwiazdek(u trenera) w takim klubie jak mój? Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.