Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Racaille Sound Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2007 12:41    #69721     Sufler - Porady do gry - Jak pozyskać młodego talenta??
Czapliński nie przejdzie do Ciebie za bajonskie sumy nawet(sorki studiuje historie stad ta dygresja:)),a to z tego powodu ze gra juz w swoim ulubionym klubie i ma duza lojalnosc.Jedyna szansa to kontrakt zawodowy,wtedy moze uda Ci sie go skusic,wczesniej nie masz szans...Gram Sunderlandem,jestem w Premierschip na 3 miejscu i nie chce do mnie chlopak przejsc,mimo iz udalo mi sie sciagnac takich zawodnikow jak Wang Dalei,Cardenas,Millan,Torje,Vitti(on akurat bez szemrania przyszedl) czy oslawiony celsinhio,teraz ogrywam chlopakow w ligach holandii i belgii zeby dostali obywatelstwo a pozniej cieszyli oko w moich pasiastych czerwono-bialych koszulkach:)

Racaille Sound Partyzant

19.04.2007 12:30    #69722     Sufler - Porady do gry - Scouty
Jest tez inny,bardzo wredny sposob na dostanie w swoje lapska scouta z argentyny,badz brazylii(bo zalezy Ci pewnie na tamtejszym rynku mlodych dzielnych i jakze szlachetnych i dobrze wyposazonych pilkarzy).Jesli grasz na wiecej niz jednej lidze i masz w nich klub o reputacji conajmniej kontynentalnej to ustaw sobie nowego managera i w takiej chelsea (albo innym klubie) w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego ustaw sobie filtr narodowosci argentyna/brazylia,po czym dodaj filtr bez pracy.Jest conajmniej dwa minusy tego rozwiazania,po pierwsze psuje to radosc z gry,a po drugie nie zawsze znaleziony scout bedzie chcial do Ciebie przyjsc,zazwyczaj jednak daja sie naklonic.Pozdrawiam i nie popieram tego typu trickow.

Maaty86 Partyzant

19.04.2007 11:04    #69723     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Ja juz kilka razy miałem taką sytuacje ale po raz pierwszy w FM06 kiedy po piątym sezonie gry Legia i ciągłej rozbudowie bazy treningowej trafił do mojej szkółki niejaki Tomasz Drąg (15 lat, OŚ) i niemalże z miejsca po kilku miesiącach zaczęły go obserwować kluby z Europy Zachodniej i to nie byle jakie!Obecnie w FM07 gdzie również gram Legią mam czterech Polaków w wieku 17-19 lat ktorymi interesują sie kluby zagraniczne a jeden z nich (i to mój wychowanek) mimo 18 lat ma wartość ponad 1mln euro mimo że dopiero został przeniesiony z U-18 do rezerw i zagrał w nich dopiero kilka razy!

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

19.04.2007 10:06    #69724     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Do FmFan - Ale może po Euro, bo teraz jakby jakiś zagraniczny gracz zobaczył nasze niektóre stadiony, to byłby obciach ;P

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.04.2007 09:48    #69725     Sufler - Porady do gry - Scouty
Zazwyczaj grając klubem z europy trudno o innego scouta niż ze starego kontynentu. Ale ja mam na to sposób grając Las Palmas miałem wielu Argeńtyńskich piłkarzy, którzy pod koniec kariery zostawali scoutami i to nie byle jakimi.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.04.2007 09:05    #69726     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
ale mniej więcej wiadomo który stadion ma gościć mecze grupowe, który ćwierćfinały, który półfinały, który mecz otwarcia i finał, więc moze programiści to ustawią.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

NaVaR Partyzant

19.04.2007 08:10    #69727     Sufler - Porady do gry - Historia Statystyki
Witam ponownie bo dalej nie rozumiem jak to jest ze na tym samym kompie w jednej grze wszystko gra wszystkie staty sa poprawne a w drugiej nie. chce zaczac gre od nowa i chce miec podglad po paru sezonach na to co osiagnalem i nie wiem czy da sie to jakos ustawic by dzialalo czy to poprostu tak jest ze raz dzaiala a raz nie

gregor10 Młody aktywista

19.04.2007 07:26    #69728     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
UJa kiedys grałem Pogonią Szczecin i kupiłem jakiegos młodego rumuna no i pomyslałem ze ze z braku laku to go wezme.... I SIE OPŁACIŁO!! zatrudniłem dobrych trenerów w większosci z Holandii i po 2 sezonach poszedł do BAYERNU MONACHIUM i przez pół sezonu grał w rezerwach iiii wystrzelił. Jego kariera rozwijała sie błyskawicznie.. po sezonie dołączył do CHELSEA i wygryzł.... ANDRIJA SCHEVCHENKE który poprzednio był piłkarzem roku w Europie a ja z transferu do Chelsea zarobiłem Ł12mln bo wynegocjowałem od Bayernu Monachium ze z następnego transferu dostane 50% dochodu.. A gdy doszedłem do półfinału LM w 4 sezonie to mnie wyeliminowała własnie Chelsea a prowadziłem do przerwy 2:0 a po przerwie... NO WŁAŚNIE!! wszedł rewelacyjny Rumun i zaliczył hat-tricka i zaśpiewał ,,bye bye" szczecin... Ale był supper!! :D

Racaille Sound Partyzant

19.04.2007 07:12    #69729     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Ja gram sunderlandem i u mnie birmingham sciagnelo w 3 sezonie kilku mlodziencow z europu pol-wschodniej,nie wiem,byc moze byla to zasluga tego ze ich managerem byl lacatus(czy jakos tak),wiec zaciag rumunski,bulgarski i moldawski(o zgrozo) byl niezly.To chyba zalezy jaka wiedze ma manager,z jakiego regionu pochodzi ,eventualnie kraju.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
19.04.2007 06:31    #69730     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Wembley też było wykorzystywane jedynie dla reprezentacji Anglii, jakoś Arsenal grał na Highbury, gra na Emirates Stadium i Manchester na Old Trafford też i Chelsea na Stamford, więc nie marudzić o stadionie w Warszawie.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.