Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy nie wydaje wam sie, że statystyki u starszych graczy spadają zbyt szybko (atrybuty fizyczne już w wieku około 32 lat!). Wydaje mi się to troche nierealne. Przykład na początku sezonu mój napastnik miał szybkoś i przyspieszenia na poziomie odpowiednio 13-12, a pod koniec 8-8! i nie grzał ławy tylko grał regularnie. Inna sprawa, że po kontuzji np. miesięcznej u starszych zawodników statystyki spadają i często nie wracają do wcześniejszego poziomu. Rozumiem, że spadają atrybuty fizyczne, ale co z mentalnymi, które tak samo lecą na pysk! Do napisania tego tematu skłonił mnie wczorajszy mecz Wolfsburg- Stuttgart, gdzie emeryt Marcelinho był najlepszym graczem na boisku(obok Krzynówka) oprócz techniki imponował szczególnie szybkością i przyspieszeniem.

krycha551 Partyzant

19.04.2007 18:23    #69712     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
U mnie zawsze starcza zwiekszenie intensywności treningu siłowego (siła, aerobik) tak od połowy stycznia no i sparki tak co 5 dni. A tydzien przed rozpoczęciem rundy wiosennej ustawic wszystko jak było i nie grac juz zadnych sparków ;]

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

19.04.2007 17:30    #69713     Sufler - Porady do gry - pytanie
pedro_1987 - ale w Hiszpani jest ograniczona liczba obcokrajowców w drużynie i możliwe, że wypożyczony piłkarz nie będzie miał miejsca w składzie, a co za tym idzie sie rozwijał. Poza tym w Hiszpani obywatelstwo dostaje sie po 4 latach (może twój piłkarz grał już 2 lata w klubie).

W Polsce też sie po 3 latach dostaje obywatelstwo, a tam po pierwszym sezonie nie ma już ograniczeń.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.04.2007 17:01    #69714     Sufler - Porady do gry - Lechia
u mnie w Lechii było kilku naprawdę znakomitych piłkarzy, którzy teraz grają po całej Polsce i Europie, niestety nie jestem w domu i nie powiem Ci ich nazwisk.

Maaty86 Partyzant

19.04.2007 15:36    #69715     Sufler - Porady do gry - Scouty
sprawdzaj co jakiś czas czy już się nie zmieniło!ja póki nie zatrudniłem scoutów z kolumbii miałem taka sytuacje że w okresie wakacji w siedzibie zarządu widniał komunikat że "fundusze wystarczą na znajdowanie zawodników tylko na kontynencie" (czy jakoś tak) a potem nagle przychodził sezon i opis zmieniał się że "obecne fundusze pozwalają na wyszukiwanie graczy na całym świecie"(mniej więcej)!dopiero odkąd mam scoutów "światowców" ten status pozostaje niezmienny!to napewno zależy od pieniędzy w klubie ale zastanawiałem się ostatnio czy przypadkiem nie ma z tym nic wspólnego ilość ściąganych graczy z danego obszaru!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.04.2007 14:39    #69716     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
Ja 2 tygodnie przed meczem o punkty w rundzie wiosennej gram 4 sparingi ze średnimi rywalami [np. z drużynami Orange ekstraklasy]. co dwa dni [wcześniej piłkarze tylko trenują], a potem 6 dni odpczynku przed meczem o punkty i zwykle gracze są przygotowani do sezonu. P:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.04.2007 14:36    #69717     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
Ja przygotowania rozpoczynam na miesiąc i tydzień przed rozgrywkami, wtedy trenuje ostro przez trzy tygodnie, a potem dwa tygodnie przed ligą jadę już normalnym treningiem. Sparingi podczas ostrych treningów gram co 5 dni, potem co 3 dni, a na tydzień przed ligą nie gram już żadnego. Potem zawsze na wiosnę jakoś mi idzie:)

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
19.04.2007 14:09    #69718     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
fudi7- z tego co pamiętam, to w Polsce waluta euro ma chyba wejść w 2011 roku, więc pod tym względem to wszystko będzie grało. A przy wyjeździe na Ukrainę trzeba będzie po prostu kupić ich walutę i tyle. Nie jest to aż taki wielki problem :>
myspace.com/marneszanse

fudi Przodownik pracy

19.04.2007 13:33    #69719     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
Przedee wsyztskim graj bardzo dużo sparingów i w okresie zimowym ustaw "mocniejszy" trening tzn ustaw aerobik na wysoki poziom itd. Forma nie powinna spaść, a wręcz przeciwnie ;)

martin6 Partyzant

19.04.2007 13:28    #69720     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
Witam.

Często gram w FM-ie polskimi klubami i na ogół mam problem z przeprowadzeniem porządnych przygotowań w wyjątkowo długiej w naszej OE przerwie zimowej. Skutki są takie, że moje zespoły są wiosną na ogół własnym cieniem z rundy jesiennej.

Więc, mam pytanie. Jak wy radzicie sobie z zimowymi przygotowaniami w FM-ie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.