Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

meszynski_m Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2007 21:03    #69701     Sufler - Porady do gry - Koledzy!
1. Lub też np. masz 2 napastników prawonożnych i jeden z nich gra na lewym ataku.

predaktor Młody aktywista

19.04.2007 21:02    #69702     Sufler - Porady do gry - Koledzy!
1.Najprawdopodobniej ma kryzys formy albo porostu jest za słaby:(
2.Jak poprzednicy-sprzedaj albo jesli potrafi grac na obu flankach to go przekfalifikuj.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.04.2007 21:01    #69703     Sufler - Porady do gry - Koledzy!
1. Dwóch identycznych napastników nigdy się ze sobą nie zgra, zawsze musi być kontrast wśród napastników ( wysoki i niski ), zawsze będzie tak, że jeden strzelać będzie a drugi nie, przy założeniu, że są tacy sami.
2. Wytrenuj jakiegoś PL na PP. :)

czarek113 Partyzant

19.04.2007 20:57    #69704     Sufler - Porady do gry - Koledzy!
Mam problem(y):
1.Gram fajną ofensywną piłkę mam 2 napadziorów o podobnych statach ale jeden z nich nie strzela wogóle bramek dlaczego?
2.Co zrobić jak się ma 3 dobrych PL a ma się słabych PP?

Pozdrówka:)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

19.04.2007 20:06    #69705     Sufler - Porady do gry - Uhuha nasza zima zła
ja w zimie organizuję ok. 50 - 60 sparingów z najsilniejszymi team'ami z europy
najpierw przegrywam z 5 - 6 ; 0 a potem wygrywam i mam taki silnik meczowy w lidze że gromię wszystkich nawet tych z którymi miałem wysoko przegrać :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

no bo najlepszy wiek dla napastnika to do 30 lat.atrybuty fizyczne zawsze beda pilkarza w tym wieku spadac.w polskiej lidze tez gra wielu dobrych aczkolwiek niemlodych juz snajperow.edi,dembinski,reiss.a za granica arveladze,inzaghi itd.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Być może spadek umiejętności zwłaszcza fizycznych powinien odbywać się harmonijniej, bo faktycznie gracze przewchodzą do coraz słabszych klubów, a w FMie nie chcą ich nawet w słabeuszach, ale cóż... tak to już jest. FM to jednak gra i niektóre rzeczy należy dopracować. P:)

aberdeen Młody aktywista

Chodzi mi o to, że w rzeczywistości gracze w starszym wieku (np napastnik 32-33 lata) w większości przypadków przechodzą do coraz słabszych klubów. W FM 2007 jest tak, że piłkarz w tym wieku gra sobie w dobrym klubie w pierwszym składzie, aż tu nagle staty spadają mu, po sezonie odchodzi z klubu i z szybkością oraz przyspieszeniem na poziomie 8-7 (przy jednoczesnym spadku atrybutów mentalnych) nie chcą go nawet w 3 czy 4 lidze (albo przechodzi do klubu i od razu ląduje w drużynie rezerw). Moim zdaniem to niedopracowanie.

martin Przodownik pracy

im gracz starszy tym ma gorsze atrybuty fizyczne i niewiele możemy z tym zrobić

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

to normalne.przeciezx jak starszy gracz ma kontuzje to duzo dluzej sie u niego leczy niz u mklodego to staty tez spadaja.jak gracz jest kontuzjowany to tez spadaja.nic w tym dziwnego.poprostuy juz rosnac raczej nie beda.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.