Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.04.2007 17:15    #69651     Sufler - Porady do gry - Primera Division 96'
To nie mogły być wszystkie mecze we wszystkich rozgrywkach , bo w historii zawodnika są tylko te spotkania które zagrał w lidze. Więc albo jest to bug, albo rzeczywiście liga hiszpańska miała wtedy więcej zespłów.

Proletariat

21.04.2007 17:08    #69652     Sufler - Porady do gry - Primera Division 96'
Przegladajac historie Raula zauwazylem ze 96' rozegral on w primera... UWAGA 42 mecze!
czy kiedys liga hiszpanska miala wiecej druzyn czy to bug???

Bartez Przodownik pracy

21.04.2007 16:23    #69653     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
Witam ponownie.
Dostępna jest już nieco poprawiona wersia mojego apdejciku. W sumie niewiele tego jest, bo uzupełnione zostały składy zespołów trzecioligowych i niektórych klubów z czwartej ligi. Dodałem też trochę polskich miast do bazy danych, jak również, poprawione zostały sztaby szkoleniowe reprezentacji Polski i Danii, o których zapomniałem w poprzedniej wersji. W tej chwili nie przewiduję dalszych prac nad moją "fuszerką", ach kolwiek proszę wszyskich graczy grających na moim apdejcie o uwagi w aspektach które należałoby dopracować. A więc to narazie na tyle.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Pewno grasz w Lidze Polskiej, a tam się nie da :]

luk44 Partyzant

21.04.2007 14:38    #69655     Sufler - Porady do gry - Pomocnicy z ...
no dobra a jakie cechy musi mieć rozgrywający pomocnik?? mam gości z wysoką techniką, dryblingiem, kreatywnością i podaniami ale jest zwykłym pomocnikiem :( a jak gość może uzyskać nienaganną technikę. mam zawodnika z techniką 18 i nie jest nienaganny technicznie mimo że gra cały czas w lidze i pucharach. co on potzebuje jeszcze aby mieć tą cechę??

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

21.04.2007 14:35    #69656     Sufler - Porady do gry - Grafika
Możesz grać dalej na starym sejwie.

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

21.04.2007 14:25    #69657     Sufler - Porady do gry - problem techniczny
Miałem też kiedyś coś takiego. Niestety, pomógł mi tylko reinstal systemu, więc tobie też to radze. Ewentualnie poszukaj w necie jakiś programów naprawiających system, albo skorzystaj z opcji przywracania systemu. Jednak reinstal jest najpewniejszy, szczególnie, że co jakiś czas trzeba go zrobić, bo windows strasznie zaczyna mulić ...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.04.2007 13:59    #69658     Sufler - Porady do gry - Bug na bugu....
poprostu we wloszech jest zasada ze w u20 moze grac 3 starszych zawodnikow.to nie bug.

pasy89 Partyzant

21.04.2007 13:23    #69659     Sufler - Porady do gry - problem techniczny
chce zainstalowac cm 03/04(jak rowniez inne programy i w pewnmy momencie zacina sie przygotowanie do instalacji i po paru minutach(!) wyskakuje taki oto komunikat :"Nie można otworzyc pakietu instalacyjnego . Skontaktuj sie z producentem aplikaCKI w celu weryfikacji czy to jest prawidlowy pakiet instalatora Windows E:/ Cm03/04 .msi.....programy juz zaistalowane a wymagajce plyty chodza normalnie....pomozcie!

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zakupiłem zawodnika do drużyny już po ostatecznym terminie zgłaszania zawodników do ligi, a chce aby mógł on grać w lidze mimo nie zgłoszenia go. Kiedyś czytałem gdzieś, ze da się zrobić aby w takiej sytuacji mimo wszystko zawodnik mógł grać w lidze, wiecie może jak to zrobić ?? Gram na patchu 7.01.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.