Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2007 22:21    #69531     Sufler - Porady do gry - słabszy klub,lepsza liga ?
Tak, myślę, że liga ma tutaj kluczowe znaczenie. Mimo, że WHU jest z pewnością słabsze od Benfiki, to że gra w dużo silniejszej lidze ma spore znaczenie.

tabalugg Młody aktywista

24.04.2007 22:19    #69532     Sufler - Porady do gry - słabszy klub,lepsza liga ?
witam mam problem.Chcę sciągnąc Nigela Reo-Cockera z West hamu do mojej Benfiki (kończy mu się kontrakt ).Dlaczego nie chce przejść ? W WHU zarabia 3.4K E,u mnie mógłby 20 K,gram co roku w LM,wiec w czym problem ? Czy jakis wplyw ma liga w której gram ?

kyczy7 Przodownik pracy

24.04.2007 21:07    #69533     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
sorry za drugi post ale zapomniałem jeszcze czegos ... do 1bartek ten dział na tej stronie to jest że tak powiem nie dokońca dopracowany, poniewaz powinny byc jakies dodatkowe opcje, jedna z nich jest moim zdaniem ta czy piłkarz jest od poczatku bez wł. dodatkowcyh krajów czy trzeba załaczac to państwo zeby był ( oczywiście nie mówie tu o tym ze jak np. grasz anglia to czy ten piłkarz jest w naszej bazie danych bez wł. Anglii bo to logiczne ... ale powiedzmy grasz polska liga i jest tu pare graczy z argentyny czy tez białorusi i nie wiadomo czy beda na poczatku gry czy trzeba dodatkowo załadowac ich państwa )

fudi Przodownik pracy

24.04.2007 21:02    #69534     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście.
Jak np nie chce Ci sie grać meczu i odchodzisz na jednodniowy urlop to wtedy Ci ta wartość spada bo lekceważysz swoich piłkarzy.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

24.04.2007 20:01    #69535     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
hmmm moge sie przechwalac ale nie mam czym i nikt by tego nie czytal. w 2 sezonach bylem 2 razy z rzedu mistrzem rusiji zenitem, w lidze mistrzow tez co nieco pogralem

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.04.2007 19:04    #69536     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
Sprawdź dział talenty na tej stronie- pełno świetnych grajków.
http://www.cmrev(...)007.html
P:)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

no niestety.chyba ze chcesz grac na starych zasadach.

kyczy7 Przodownik pracy

24.04.2007 18:48    #69538     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
poczytałem wasze bardzo przydatne mi odpowiedzi ale doszedłem do nich do wniosku, że chyba zagram kimś z zagranicznych klubów ... w FM 07 nie grałem jeszcze żadnym klubem z zagranicy wiec moze akurat przyszedł ten moment zeby to zmienic ... po przeczytaniu opowaidania BARTOSHA natchnęła mnie mysl : moze Wyspy ? ... ale gdy zobaczyłem kim by tam mozna zagrać zrezygnowałem ... myśle teraz na Francja moze znajde rozwiazanie ... jeszcze raz dzieki wszystkim ... znacie moze jakis grajków do średnich klubów europejski ( tanich, nie za bardzo do tej pory znanych bez wł. dodatkowych krajów ) ??? wiem ze odbiegam od w/w tematu ale chciałem sie dowiedzieć

unopropo Partyzant

Co razi w tej edycji? Czego brakuje? Co jest niedopracowane i powinno byc poprawione?

1. Nie podoba mi sie sposob scoutingu.
2. Wplyw tego, ze kraj jest rozwiniety lub rozwijajacy sie na mozliwosc kupna zawodnikow
3. Chce zaproponowac sprzedaz zawodnika konkretnemu klubowi. Nie mam takiej szansy
4. Zawodnicy z innych klubow lub bezrobotni nie proponuja ze chca grac u mnie. W CM takie cos sie zdarza.
5.Nie mam mozliwosci dodatkowego nagrodzenia zawodnika za dobra gre.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.04.2007 18:40    #69540     Sufler - Porady do gry - prestiż klubu a ligi
Więc życze ci szczęścia w budowaniu zespołu ale nie liczy, że kiedykolwiek przejdą do ciebie gracze światowego formatu. Ale zawsze zostaje ci szukanie i kreowanie nowych talentów z których możesz mieć wiekszy pożytek i pocieche niż z kapryśnych gwiazd :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.