Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2007 19:27    #69491     Sufler - Porady do gry - Odgrywający
Dobra taktyka z odgrywającym to jest diament. Tak, ten co jest opisany tutaj na stronie w artykułach (albo gdzieś tutaj na stronie :])

W tej taktyce masz trzech ofensywnych pomocników, do których odgrywający może podawać. Swoją drogą - jak grałem diamentem w polskiej lidze to odgrywający nie tylko odgrywał, ale był najlepszym strzelcem (Omar Andrade... W sezonie strzelił ponad 40 goli...)

il Genio Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
25.04.2007 19:26    #69492     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
Fiorentina jeszcze kilka lat temu grała chyba w Serie C... :P we Włoszech jest mnóstwo drużyn które upadły, szczególnie wiele jest takich, ktore swe skukcesy odnosiły przed wojną...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.04.2007 19:18    #69493     Sufler - Porady do gry - Odgrywający
ja osobiscie bym gral tylko jednym snajperem.ale graj jak chcesz.wybierz sam taktyke a jak bedziesz wygrywac to znaczy ze jest dobra jak nie to pokombinuj inaczej.

aberdeen Młody aktywista

25.04.2007 19:16    #69494     Sufler - Porady do gry - Odgrywający
Czy ktoś stosuje taktykę z opcją gra na odgrywającego? W jakiej taktyce najlepiej to zastosować? Pytam bo mam w drużynie Maxi Lopeza (wysoki napastnik dobrze grający głową, ma cechę "gra tyłem do bramki". Dobrze kombinuje aby zrobić z niego odgrywającego, kierując do niego górne piłki żeby strącał je pod nogi drugiego napastnika? Sprawdzi się w taktyce 4-4-2, gdzie napastnicy grają w linii?, czy ustawić go raczej w 4-4-1-1

fudi Przodownik pracy

25.04.2007 18:35    #69495     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
a ja przepraszam....tak sie zastanowilem co to ma wspolnego z FMem ??? Bo jak to jest pytanie z serii "Kim mam grać ?" to tego tematu już dawno nie powinno być =/

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

25.04.2007 17:51    #69496     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
Z tym,że Juventus i Lazio się nie zgodzę...gdyby nie afera korupcyjna Juve grałoby nadal w Serie A i zapewne w LM....a Lazio. Wystarczy spojrzeć na obecną tabele Serie A i odpowiedź się nasuwa sama...a i Fiorentina...no tu tak samo jak w przypadku Juve...afera korupcyjna nie pozwala im powalczyć o czołówkę...

aberdeen Młody aktywista

25.04.2007 17:27    #69497     Sufler - Porady do gry - Niechciany transfer
Niestety ty jesteś tylko managerem, a prezes decyduje o wszystkim. Szkoda tylko, że nie ma opcji, że jęsli prezes chce pozyskać lub sprzedać jakiegoś grajka to możesz z nim pertraktowć w tej sprawie, może chociaż postawić ultimatum (tak jak to jest obecnie w kwestii zwiększenia budżetu czy rozbudowania bazy treningowej). Miejmy nadzieje, że w FM 2008 coś takiego będzie. Było by ciekawiej prawda?

tabalugg Młody aktywista

25.04.2007 17:18    #69498     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
Polonia Warszawa :D może też troche Lokomotiv Moskwa,Borussia Dortmund z powodów finansowych ;p Ipswich-kiedys grali w PUEFA....

kyczy7 Przodownik pracy

25.04.2007 17:06    #69499     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
pavlov99 dlaczego tak sadzisz co jest nie tak ze Ci sie nie podoba moja myśl ??? nie wiem o co Ci chodzi ale mysle ze sie mylisz ..... zreszta o tym nie decydujesz Ty tylko ktos inny ważniejszy ... Malkovic grałem własnie widzewm i odziwo tak dobrze mi szło ze az mi sie znudziło : 1 sezon drugie miejsce w lidze a potem w 2 i 3 sezonem Mistrzostwo Polski ... wiece co tam mozna w wdziewie osciagnac ?! super zespół ... w trzecim sezonie miałem budżet 9 mln euro !!! i juz mi sie znudziło bo miałem za dobry skład po prostu :P

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

25.04.2007 17:00    #69500     Sufler - Porady do gry - Niechciany transfer
Kiedy nie spełnisz oczekiwań prezesa co do tego, aby sprowadzić do zespołu znanego zawodnika, to wtedy on bierze sprawę w swoje ręce i sam kupuje zawodnika za grube miliony. Tak miałem grając Porto, kiedy mój prezes kupił mi Arbeolę za 22 mln euro !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.