Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.04.2007 19:24    #69461     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
@Sefko1
A co to za różnica, że nie udowodniono Juve kupna żadnego meczu? Za niewinność ich nie zdegradowali i odebrali punkty. A po co maczali palce w obsadzie spotkań (z resztą nie tylko swoich) żeby sędziowie uczciwiej sędziowali? Jeśli udowodniono im, jak mówisz "nielegalne działania" w sezonie 2004/2005, to dlaczego odebrano im tytuł za sezon 2005,2006?
Co do Lazio i Fiorentiny, to kiedyś były wielkimi klubami, ale już nie są. Może i są mocne w swojej lidze, ale na podbój Europy to chyba za mało. Z resztą przekonamy się w przyszłym sezonie jeśli będzie im dane zagrać w pucharach.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

26.04.2007 18:53    #69462     Sufler - Porady do gry - Drużyna w Holandii
Ej,ej eeeeeeeej...czy czasem nie zrobił się z tego temat "Kim by tu grać?".....ojjjj panowie ale chyba już trzeba zakończyć tą bezsensowną dyskusje....

sefko1 Przodownik pracy

26.04.2007 18:30    #69463     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
@aberdeen
Widać niewiele wiesz o Włoskim futbolu
Juve- w wielkim stylu wraca do serieA i w przyszłym sezonie będzie walczyć o europejskie puchary. Nie sądzę żeby wiele beniaminków było w stanie to zrobic. A co do afery to nie kompromituj się. Juve nie udowodniono kupna ani jednego meczu. Dopatrzona się tylko nielegalnych działań przy obsadzie sędziów (sezon 2004/2005) . Jest to naganne, ale nie koniecznie musiało wypaczyć wynik spotkań. Gdyby kupili choć jedne mecz wylądowali by w serieC1. Takie są przepisy.
Lazio - Może nie wydają już kupy forsy na transfery, ale Rocchi, Pandev czy Bahrami to jedni z najbardziej utalentownych graczy młodego polonie we Włoszech. Inwestują w młodzież i kiedyś im się to opłaci.
Firora- Może i zbankrutowała, ale szybko się podniosła i jest teraz bardzo groźną drużyną. Ma wielu fanów i słusznie.

cicinho9 Partyzant

26.04.2007 18:15    #69464     Sufler - Porady do gry - Drużyna w Holandii
FC Groningen se zagraj. Mi sie dobrze gralo

fudi Przodownik pracy

26.04.2007 17:11    #69465     Sufler - Porady do gry - Bardzo zaangażowane podejście.
ja tego nigdy nie stosuje i mi też spada :/ to chyba chodzi o wypowiedzi przed meczem. raz zrobilem test....miałem atrybut 8....powiedziałem mediom ze oczekuje latwego zwyciestwa...patrze a tu mi spadło o jeden :| zaladowałem znowu i powiedzialem ze musza zagrac na 100 % i sie nie zmienilo. xD chyba wiec o to chodzi

aberdeen Młody aktywista

26.04.2007 16:59    #69466     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
Marcinho Silva, to ty się puknij w główkę. Uważasz, że Juventus jest dalej potęgą? Ha, ha więc co robi w Serie B? Skoro jest taki dobry to dlaczego musiał kupować mecze(nie wiadomo ile lat trwał ten proceder!) aby zdobyć mistrzostwo coraz słabszej ligi włoskiej? Tylko nie mów mi, że to nie prawda. Przyjrzyj się transferom drużyn z Italii w ostatnich dwóch sezonach. Jeśli chodzi o Fiorentine i Lazio , to nie chodziło mi tylko o aferę korupcyjną. Ta pierwsza drużyna kilka lat temu zbankrutowała i poniewierała się po niższych ligach pod nazwą Florentia Viola. A Lazio? Pamiętacie je przed kilku laty jak grali (Stam, Claudio Lopez, Veron, Poborsky, Crespo, Fiore itd.). Ci dzisiejsi grajkowie nie dorastają im do pięt! A dlaczego tak się stało? Otóż w tym przypadku tez chodziło o pieniądze, a raczej ich brak. Pozdrawiam

grafatack Partyzant

26.04.2007 11:43    #69467     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram w fma 07
gg:566866

Thefuture Partyzant

26.04.2007 08:14    #69468     Sufler - Porady do gry - PPr
Tak się składa, że ja jestem fanem angielskiej piłki i cały czas gram różnymi klubami w Anglii. Ostatnio grałem Portsmouth i miałem też podobny problem. Nicolas Milan na początku gry ma 16 lat, a w Anglii na obywatelstwo czeka się4 lub 5 lat. Gdy przyszedł do klubu też nie dostał pozwolenia na pracę, ale mimo, że miałem klub filialny z Belgii miałem możliwość go wypożyczenia, tylko problem w tym, że zawodnicy nie chętnie przechodzą do klubów filialnych. Tak więc postanowiłem poczekać, aż Milan dostanie Angielskie obywatelstwo, ale po skończeniu 17 lat przeniosłem go z U-18 do pierwszego składu i mógł normalnie grać w meczach o punkty. Gram 4 sezon i także ściągnąłem Esparzę, ale znowu pojawił się problem, bo nie dostał pozwolenia, tak więc jak ściągniesz zawodników, a dalej ma ikonkę'' ppr'' to nie będziesz miał z niego pożytku, bo nie może grać w żandych meczach, tylko w U-18 czy U-21, ale trenować owszem może z drużyną. Jak narazie to nie widzę, żadnych postępów w sprawie pozwolenia na pracę, ale wiem, że zawodnicy mogą się wkurzać i będą żadąli grać w pierwszej 11. Tak więc jak ściągasz zawodników lepiej zapoznaj się z raportami asystenta, on przeważnie ma w raporcie napisane, czy dany zawodnik ma możliwosć dostania pozwolenia na pracę. W Angli dostaje się pozwolenie jak zawodnik zagra 15 lub 20 meczy reprezentacji, ale nie zawsze to jest najważniejsze, bo ja ściągnąłem Kerlona i Marcelo mimo, że grali tylko w młodzieżowych reprezentacjach.Czasem zależy również od reputacji i obywatelstwa kraju. Ja również miałem problemy z Danielem Carvalho. Wiadomo, że ma większą reputację od Kerlona czy Marcelo. Zresztą rozegrał 4 lub 5 meczy reprezentacyjcnych( w seniorach oczywiście). I na dodatek ma jakieś osiągnięcia w europie. Choćby Puchar UEFA i mistrzostwo Rosji. W FM06 bez przeszkód ściągnąłem Cavalho do Chelsea. Przewaznie z tego typu problemami występują bugi. Bo zawodnik kompletnie nieznany dostaje jakieś pozwolenie na pracę(chodzi mi o jakiegoś Afrykana lub Amerykana), a zawodnik np. Carvalho jak już wspominałem nie moze grać w najlepszej lidze świata.

Ero_1992 Partyzant

25.04.2007 23:34    #69469     Sufler - Porady do gry - PPr
Adamoo007
Umiesz czytać ze zrozumieniem ?
Grałem w Anglii tylko, że w poprzednich wersjach CM&FM, więc daję mu rady na podstawie moich doświadczeń z tamtych wersji, a nie z obecnej 2007.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

25.04.2007 23:32    #69470     Sufler - Porady do gry - PPr
Ja nie rozumiem...nie grałeś nie wiesz,więc po co wypowiadasz się na temat o którym wiesz tylko z innych wypowiedzi...i nie masz racji,a kłócisz się,że masz...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution