Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2007 15:27    #69441     Sufler - Porady do gry - Obiekty mlodziezowe
nie no zadluzen to ja nie mam, a 11 mln to moze i malo,ale za cholere nigdy mi nie szlo w europejskich pucharach polskimi klubami, slabym managerem nie jestem chyba bo np czeskimi klubami czy nawet z rumuni potrafilem zodbyc LM, wiec niewiem co sie mam z tymi klubami z Polski =) , no nie wliczajac Legii, ale ile mozna grac ulubiona druzyna...

bury86 Młody aktywista

27.04.2007 14:44    #69442     Sufler - Porady do gry - Obiekty mlodziezowe
Ile potrzebuje kasy zeby zarzad zgodzil sie na ich rozbudowe? gram Slaskiem, zaczynam sezon 2011/12 , prawie 11 mln euro w kasie klubu i 3 na transfery, super wyniki w lidze, upragniony awans do LM ,a zarzad nadal narzela ze ma za male fundusze na rozbudowe:/ baze treningowa przebuodowali juz 3 razy, bez problemow. Mam w skladzie 3 super 16latkow, z tego 1 gra prawie w kazdym meczu w orange,ale wiem ze gdybym rozbudowal se obiekty mlodziezowe moglbym wyszkolic duzo wieciej takich talentow, a warto bo juz jednego opchnalem za 1,5mln euro.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

To raczej nie zależy od narodowości. Radzę Ci, abyś wystawiał niezadowolonych graczy w wyjściowej jedenastce, jeśli chcą to poprzedłużaj kontrakty- morale wzrośnie, nie będą niezadowleni, jeśli nie chcą przedłużać i są niezadowoleni to ich sprzedaj- niech nie psują atmosfery w zespole. P:)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Masz taką atmosfere w zespole ponieważ najwyraźniej twoi najlepsi piłkarze źle czują się w klubie, a przyczyną tego może być wielkość klubu. Oni napewno chcieli by zagrać w takim Interze gdzie mają większe możliwości rozwoju.

Thefuture Partyzant

27.04.2007 13:02    #69445     Sufler - Porady do gry - PPr
do Carrot: Musisz posiadać klub filialny, do którego będziesz miał możliwość wypożyczenia zawodnika, gdzie będzie się ubiegał o obywatelstwo jakies kraju z UE. Najlepiej mieć klub filialny z Holandi, ale w Belgi też jest możliwość dostanie obywatelstwa po 2 latach. Ja mam jakiś belgisjski klub, a gram Portsmouth, a napiszę, że ten klub gra chyba w 2 lidze belgisjkiej, więc zawodnicy niechętnie tam przyjdą, a jak będziesz naciskał, aby zawodnik tam poszedł, to będzie się czuł oszukany przychodząc do klubu i będzie chciał odejść. U mnie ani Esparza, anie Nicolas Milan się nie skusili na wypożyczenie.

sefko1 Przodownik pracy

na której grasz łatce??
Jest pod wrażeniem transferów wychodzących. Sporo kasy zarobiłeś

sefko1 Przodownik pracy

@michałka
Napisz lub wklej screeny za ile kupowałeś i sprzedawałeś graczy w ciągu tych 3 sezonow. Udało Cię stworzyc całkiem ciekawy składzik.

il Genio Młody aktywista

To jest naturalna reakcja zawodników na konkurencję :) Jeśli nie checesz ich sprzedawać ja bym proponował dać im nowe kontrakty... ustaw im przy okazji status gracz pierwszego zespołu :) ja na Twoim miejscu bym natomiast ich sprzedał- dostaniesz grom kasy a żaden zawodnik nie jest niezastąpiony, poszukaj w młodzeżówkach albo po prostu sprowadź na ich miejsce wyróżniających sie w lidze- nie będzie kłopotu z aklimatyzacją :)

sefko1 Przodownik pracy

1) Odchódź kadre o niepotrzebnych graczy
2) Wystawiaj buntowników w 1 składzie
3) Jesli dobrze zagrają pochawal ich w mediach
Pownno pomóc
a jeśli nie:
4) Sprzedaj ich.

xpris Młody aktywista

Sytuacja pojawiła się ponieważ, gracze boją się ze nowi zajmą ich miejsce w wyjściowym składzie.

Raczej nic na to nie poradzisz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.