Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a powtarza sie to ? ja tak mam jak jakis dodaję facepack ( bo gram na wkliknietym buforowaniu) i musze odkliknac i jeszczer raz wlaczyc cala gre.....albo po prostu złe configi ? ktos też tak miał ze na czeskim języku mu sie wyswietlały ;p

suler Partyzant

Za nic w swiecie nie chca mi sie pokazac zdjecia twarzy zawodnikow. Sciagnalem zestawy z kilku lig, wkleilem do katalogu graphicsplayers, odhaczylem opcje z buforowaniem skinow i nadal nic. Czy ktos wie co jest nie tak?? Czy moze trzeba zaczac gre od nowa?? Moze to zalezy od wersji?? Blagam o pomoc!!

The Game Młody aktywista

27.04.2007 21:22    #69423     Sufler - Porady do gry - Wykresy na liczby
TZ dobrze mówi w ustawieniach wyłącz pokazywanie graficznych atrybutów też tak miałem:))

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.04.2007 21:15    #69424     Sufler - Porady do gry - Wykresy na liczby
A czy nie zaznaczyłeś przypadkiem w ustawieniach opcji "pokazuj graficzne atrybuty w profilu"? Jeśli tak to ją odznacz i będzie dobrze.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

27.04.2007 21:01    #69425     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
w oknie glownym klikasz na menadzeraktykapoloeceniai tam masz ustawienia jezeli chcesz grac ofensywna pilke to trzeba ustawic nastawienie ofensywneczesta gre przy przeciwnikuwysunieta linie obronyszybkie tempo grykontratakii w ewentualnosci cos co jeszcze bedziesz chcial

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.04.2007 20:24    #69426     Sufler - Porady do gry - NO LOAD NO WAIT
do folderu logos w FM/data/graphics

aberdeen Młody aktywista

27.04.2007 19:38    #69427     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
Ja, nawet jeśli mam szybkich stoperów, to od czasu CM4 ZAWSZE gram z głęboko cofniętą linią obrony pomimo ofensywnego ustawienia i nie narzekam. Tylko bocznym defensorom ustawiam rajdy i rajdy z piłką (oczywiście jeśli potrafią dobrze dośrodkować i są nieźli technicznie). Pamiętaj, że ustawienie suwaka "nastawienie" na ofensywne nie rozwiąże sprawy. Musisz to dopasować do innych "ustawień zespołowych" i "ustawień indywidualnych" poszczególnych graczy, żeby wszystko razem współgrało.

The Game Młody aktywista

27.04.2007 19:20    #69428     Sufler - Porady do gry - NO LOAD NO WAIT
Gdzie wgrać ten pliczek??:))

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
27.04.2007 19:19    #69429     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
mysle ze jakos mi sie uda stworzyc dobrze grajaca ofensywnie druzyne dziekuje wam!!!! tylko musze do wysunietej obrony wystawic szybkich obroncow.... przynajmniej tak mi sie wydaje...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.04.2007 19:15    #69430     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
Najlepiej, gdy taktyka jest taka sama przez cały sezon. Zawodnicy są wtedy zgrani. Polecam 4-1-2-1-2 [z DPŚ, PP, PL, OPŚ]. Nastawienie ofensywne, z kontry, obrona wysunięta, ścisłe krycie, kreatywność nieco nieograniczona, tempo: szybkie na odgrywającego, pułapki ofsajdowe. Ustaw, tak jak Ci powiedziałem, a Twój team powinien grać dobrze. P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution