Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2007 20:50    #69311     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
KLub patrnacki i filialny nie może grac w tej samej lidze. Rodziło by to podejrzenie o ustawianie meczy, szczególnie, że gracze oddani do klubu filiailnego nie moga grać w meczu z klubem patronackim. NIe wiem dlaczego na poczatki rozgrywki, są dopuszczalne takie sytuacje, ale dzieje sie to tylko w 1 sezonie. Potem wszystko wraca do normy. Ja tak miałem w Ternanie. Grałem w seriec1 razem z moim klubem filialnym Gulianova. Natomiast moim klubem patronackim była Roma. Po awasie do serieA, umowa została zerwana.

sefko1 Przodownik pracy

30.04.2007 20:42    #69312     Sufler - Porady do gry - Co z tymi finansami?
"Darowizna" natomiast to sporadyczne datki od ludzi nie związanych z klubem. Ta pozycje zwykle nie stanowi dużej części budżetu.

Ja grając Juventusem, aż 3 razy w 1 seoznie dostawałem zastrzyk gotówki od zarządu w postaci 2 mln euro. Działo się to zawsze gdy zadłużenie rosło. I Zawsze to było w pozycji inwestycje.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Zaraz wam podam wszystkie screeny, bo mi sie właśnie gra załadowała :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

30.04.2007 20:37    #69314     Sufler - Porady do gry - Co z tymi finansami?
Oczywiście, że jest, jeżeli twój prezes nadal będzie takim dobrym inwestorem :) Graj dobrze dalej, a dojdzie ci sporo kasy.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

il Genio Młody aktywista

30.04.2007 20:06    #69315     Sufler - Porady do gry - Co z tymi finansami?
Gram klubem włoskiej Serie B- FC Genooą. Po pierwszej połowie sezonu byłem sporo na minusie (miałem -Ł4mln) a gdy spojrzałem na finanse pod koniec stycznia stan konta miałem podwyższone o Ł4 mln! Pieniądze te uzyskałem z inwestycji. Oczywiście cieszę się z tego powodu ale z jakich inwestycji może pochodzić ta kasa?

sm1leY Młody aktywista

Takie moje uwagi... po 1 widać ,że w większości przypadków newgeni nie dorównują piłkarzom z początku gry i to jest moim zdaniem bug bo kopacze z najlepszej poziomem szkółki i tak są słabi...i jedynie 1 na 10 jest w miare dobry. Po drugie z braku tych dobrych graczy ceny patrząc po umiejętnościach są cholernie zawyżone, dla przykładu napastnik który kosztuję 1.5 mln euro ma umiejetnosci ktore normalnie dyskfalifikowałyby go z pierwszej jedenastki choćby Wisły ;/
A więc moim zdaniem piłkarze wygenerowani z polskich szkółek ktore są i tak najlepsze w grze znaczy się max poziom są po prostu słabi ;/ I co za tym idzie futbol z 2200 roku wygląda jakbysmy cofneli sie wstecz =/
Przynajmniej sprawa wygląda dobrze w zachodnich klubach np. angielskich,włoskich czy hiszpanskich w ktorych pilkarze wyciagnieci ze skolek dają rade zastąpić tych z 2007 roku ;O

zmijen Partyzant

30.04.2007 17:39    #69317     Sufler - Porady do gry - Nowe ligi
uwazam ze i tak by wiele osob nie gralo w afrykanskie ligi a jesli chce sie miec wszystkich zawodnikow z tych lig np:kamerun to mozna zaznaczyc sobie przed sezonem itp

ja osobiscie nie przepadam za gra w egzotycznych krajach jak japonia czy katar...co z tego ze duza kasa jak nikt nie bedzie tam chcial grac chyba ze na koniec przygody z fudbolem zeby sie na chapac kasy(takie moje zdanie i ale to nie jest glowny powod dlaczego mnie to nie kreci poprostu tak juz mam hehe)

ciekawe by byly jak dla mnie ligi Łotwa,Litwa i nizsze ligi polskie na litwe to juz czekam kupe czasu i szefowie fm chyba nie dadza mi szansy hehe

a tak w ogole na marginesie to jesli juz ktos cos robi to zeby zrobic to pozadnie i do konca bo mnie osobiscie nie bawi gra w cos nie skonczonego czy z duza iloscia bledow

jak np:za duzo kasy maja kluby czy niepoprawne wyswietlanie jakis tam szczegolow tak uwazam i pozdrawiam!

Scout Młody aktywista

30.04.2007 16:58    #69318     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
Bolton który gra w Premiership jest klubem filialnym Elche, które jest w 2 lidze Hiszpańskiej. To chyba bez znaczenia. :)

aberdeen Młody aktywista

30.04.2007 16:46    #69319     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
@Jackob92
A zdarzyła ci sie taka sytuacja? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Ja ze swoim zespołem zdobyłem 2 razy z rzędu mistrzostwo Holandii, Grałem w finale ligi mistrzów, mam kontynentalną reputację, mimo to dostaje kluby filialne z 3 lig niemieckich, francuskich, ostatnio jakiejś brazylijskiej której nazwe I raz w życiu słyszałem.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=rafiraf]To może jakieś dane techniczne?
- Sejw waży około 172 mb, czyli malutko, jak na taką datę
- Mała bazda danych, rozpoczęta na uatkualnieniu Rambo, ale w tym roku to już raczej nieistotne ;)
- Polska Ekstraklasa
- doprowadznie do tego roku zajęło mi około 48 godzin, przy czym jakiś czas kierowałem kilkoma klubami
- na bazie 7.0.2, oczywiście
- wczytuje się i zapisuje troszkę dłużej niż normalnie (może z jakieś 20-30 sekund), jednak sama rozgrywa działa naprawdę w porządku
- wszystko to na kompie z Intel Core 2 Duo E6300 (2x 1.86 Ghz) i 1 GB DDR2 533 Mhz

Gratulacje :) Pozwalasz na rozpowszechnianie ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.