Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

matulik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2007 14:17    #69281     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
ja dwa sezony gralem wisla kraków i doszedlem w pierwszym do 1/8 UEFA w drugim do 1/4 UEFA i zlozili mi propozycje bym kierowal reprezentacje Australii.

A tak ogolnie to mozna miec klub i reprezentacje jednoczesnie?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.05.2007 14:12    #69282     Sufler - Porady do gry - Gra na rozgrywającego
Rozgrywający [playmaker] jest jakby mózgiem zespołu- podaje, gdy trzeba drybluje, czasami strzeli z dystansu. Ważnym elementem na tej pozycji jest kreatywność, dzięki niej gracz wybiera niekonwencjonalne sposoby na rozegranie akcji [np. prostopadłe podania]. Gra na rozgrywającego prawdza się przede wszystkim w ataku pozycyjnym, gdzie tempo nie jest szaleńcze, choć przy grze z kontry gra na rozgrywającego tez ma czasami sens. Co do Aguero to mógłby on być playmakerem, ale najlepiej czuje się on w ataku. P:)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.05.2007 13:20    #69283     Sufler - Porady do gry - Gra na rozgrywającego
Daje dobre efejty, o ile wystawisz dobrego gracza na tą pozycję, musi on być twardy, będzie się przewijał przez kazdą akcję, tak jak to jest w siatkówce czy koszykówce, większość akcji wykańczają podaniem lub strzałe (rzutem/uderzeniem) rozgrywający.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

01.05.2007 13:17    #69284     Sufler - Porady do gry - Gra na rozgrywającego
Ktos w ogole zaznacza tą opcje? Co ona tak właściwie robi? Ustawiamy zawodnika, od ktorego ma zaczynać się każda akcja? i jesli tak to rozumiem, ze jego najwazniejszymi atrybutami są : podania, technika, strzal z dystansu.? Jesli ktos ma to zaznaczone w taktyce to niech takze powie czy daje dobre efekty.. peace :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.05.2007 13:15    #69285     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
ja na normalnym jade i mam duzo kontuzji, moze zagraj na patchu 7.01

Papajos Partyzant

01.05.2007 13:08    #69286     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
qwa jka pojedynczo to nie dobrze ;/ a nie ma gdzieś żadego linka zagraniczego który to eleminuje?
a darady jakoś inaczej wyminąć te kontuzje?
a może innego trenignu użyć? jakiego używacie i ile macie kontuzji?

Papajos Partyzant

01.05.2007 12:57    #69287     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
Witam gram na patchu 7.0.2 i występuje w nim dużo kontuzji. ale chcę zmienić to w edytorze i teraz pytania:
1. czy muszę po koleji jedną z osobna kontuzje zmieniać tzn. jej wartośći by rzadziej występowała? nie mogę poprostu tak ogólnie dać zmiejszenia kontuzji?
2. i jeżeli muszę pojedyńczo to którą wartość trzeba zmienić ? choć i tak nieiwem czy będzie mi się chciało tak po koleji zmieniać te wartości dla każdej kontuzji ;/ (ale jednak chyba myśle,że tak bo te kontuzje mnie dobijają :/)
nie posiada może ktoś już zmienioncyh tych wartości? nitk się w to nie bawił kiedyś? jak takto proszę o jakiegoś linka. :) dzięki z góry POZDRAWIAM !

Scout Młody aktywista

01.05.2007 12:25    #69288     Sufler - Porady do gry - Rywale zza miedzy
Grając Tottenhamem w PUEFA za rywala miałem Szachtar Donieck, który stał się moim rywalem, i na odwrót. :)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.05.2007 12:17    #69289     Sufler - Porady do gry - czas
Możesz przyśpieszyć , mecz czasu się nie da, choć nieraz jak nie ma żadnych ważnych wiadomości to gra przeskakuje o 2-3 dni:)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.05.2007 11:38    #69290     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
TZ ma rację, w Bayernie pracują tylko najlepsi na świecie, z wieloletnim doświadczeniem ;)

Wszystko zależy od twojej reputacji i poniekąd punktów menedżerskich. Po jednym sezonie możesz wygrać LM, zdobyć mistrzostwo, puchar, superpuchar i dostać się do lepszej ligi. Ale równie dobrze możesz przez cztery kolejne sezony grać dobrze, zdobyć ze dwa mistrzostwa, puchar i nawet żadna reprezentacja nie będzie cię chciała zatrudnić. Ja swoją drogą zostałem zatrudniony do reprezentacji Rumunii i beniaminka z Aachen dopiero, gdy zdobyłem w czwartym sezonie Puchar UEFA Wisłą Kraków. Graj, wygrywaj i bądź cierpliwy - ktoś się w końcu tobą zainteresuje i zaproponuje posadę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.