Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.05.2007 17:20    #69211     Sufler - Porady do gry - pytanie
Raczej nie będzie młodzieżówki U-15, choć nigdy nic nie wiadomo. Można prowadzić gracza, gdy jest on w młodzieżówce danego zespołu, a następnie w pierwszym zespole. P:)

msinter Młody aktywista

02.05.2007 17:17    #69212     Sufler - Porady do gry - pytanie
Na to pytanie odpowiedź znają tylko programiści od FMa.. Sądzę jednak, że nie powstanie takie coś, ponieważ zbyt wiele jest przy tym do roboty... Tak jakby od nowa tworzenie zespółów juniorskich..

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.05.2007 14:13    #69213     Sufler - Porady do gry - Loga

feyd.pl Partyzant

02.05.2007 13:02    #69214     Sufler - Porady do gry - Wysokie pensje
matulik -> 800 / 4 = 200 tys euro zdecydowanie za duzo...

W 2 sezonie miałem identyczny problem z sobolewskim. Zażądał 50 tys euro, a reszta składu dostawała max. 25 tys... Po trudnych negocjacjach stwierdziłem droga wolna. Los chciał że wygraliśmy Lige i dotarliśmy do 1/4 LM i Sobolewski na 2 tyg przed końcem sezonu zmiękł do 27 tys za msc gry :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

zacznij grac od poczatku i usun te nagrode :D A tak serio to chyba nie ma innego wyjścia :(

111esede Młody aktywista

Czesc!

Mam takie jedno pytanie. Otoz przed wlaczeniem nowej gry, w edytorze stworzylem nowa coroczna nagrode dla polskich (lub grajacych w OE) pilkarzy. Cos na wzor "Pilkarskich oskarow". Mam zainstalowane wszystkie oficjalne patche itp. Gra chodzi bardzo przyjemnie bez zadnych zgrzytow itd do momentu w ktorym przychodzi nowy rok. Wtedy gra sie "wysypuje" i pojawia sie komunikat o bledzie i zapisaniu pliku w folderze "crash dumps".
Niestety nie wiem z czym to jest zwiazane. Podejrzewam ze wlasnie z tymi nagrodami.

Chcialbym sie zapytac czy ktos moze spotkal sie z czyms takim wczesniej? I czy moze zna jakies rozwiazanie (odpowiedzi "zacznij grac od poczatku i usun te nagrode prosze sobie darowac)?

Osobiscie obawiam sie ze niestety bede musial zaczac gre od poczatku i usunac ta nagrode... no ale moze ktos jednak bedzie znal jakis sposob?

sefko1 Przodownik pracy

02.05.2007 12:30    #69217     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
Mnie nawet nie wkurzaja ilość kontuzji, ale ich częstotliwość. Nie wiem dlaczego, ale moi zawodnicy łapią kontuzję po 2-3 naraz. To wkurząjące. Naszczeście w większości dzieję się to w przerwie zimowej, gdy nie ma meczy. Ale zgadzam się z TUrbocikiem. Kontuzja to szansa na rozwój innych graczy. Gdyby nie było kontuzji w składzie wystarczyło by 16 graczy. A tak przynajmniej Ci rezerwowi się nie buntują bo mogą trochę pograć.

sefko1 Przodownik pracy

02.05.2007 12:23    #69218     Sufler - Porady do gry - Wysokie pensje
Ja ze swojej stony powiem tylko tyle. Nie warto się przywiązywać za bardzo do graczy. U mnie w klubie odbiło najlepszemu obrońcy. Zażyczył sobie takiej podwyżki, że zarabiałby dwukrotnie więcej niż następny gracz. Bez skrupułów pozbyłem się go. Okazało się, że zmiennicy wcale nie byli gorsi. Łatwo przeinwestować w kontrakty. A potem takiego gracza z wysokim kontraktem trudno się pozbyć.

matulik Partyzant

02.05.2007 12:04    #69219     Sufler - Porady do gry - Wysokie pensje
feyd.pl> ja mowie o polskiej walucie :-]

ogolnie grajek raczej jest swojej placy wart, chodz mam w skladzie lepszych dla ktorych bym ta kase dale.. zastanowie sie jeszcze ale z gory dzieki :)

damianisko Partyzant

1.Trening specjalny dla napadziorow i bedzie dobrze :)
2.To raczej zalerzy z jakim przeciwnikiem grasz i jak ci idzie w tym meczu jesli jest wyrownany albo przegrywasz to napewno bedziesz musial lekko cofnac zespol a jesli grasz swietne zawody to nie koniecznie choc ja zawsze ustawiam troche defensywniej swoj zespol lub wprowadzam jakiegos obronce lub def pomocnika
3.Tu znowu moze daj lepszy terning panowania nad pilka i ustaw bardziej na pilke bezposrednia jest prostsza do rozgrywania niz krotka

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution