Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pasy89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.05.2007 20:48    #69201     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
do Zyga91.......zagraj sobie polska liga...manu to zadna filozofia .....ja gralem arka 15 sezonow zanim doszedlem do polinalu ligi mistrzow(po 3 sezonach wszedlem do ekstralkasy ale wiekszosc druzyn znacznie mnie przewyzszala i spadlem notujac m.in najwyzsz porazke w historii 6-0 z legia......naszczescie pod koniec tego feralnego sezonu zorientowalem sie ze mam wielki talent w juniorach , bo akurat trenowac pilkarzy to ja niezle umiem..wszyscy maja gl zielone strzalki....i spzredalem go do atletico maDRYt za 1,2 mln euro...to mnie uratowalo i moglem calkowicie przebudwac moj przestarzaly sklad (wiekszosc graczy to byli emeryci a pieniedzy na poczatku nie mialem bo choc frekwencja na stadionie srednio siegala 10 000 to zarzad postanowil przebudowac baze i przez 3 sezony nie mialem kasy na transfery...) i wygralem 2liga ponownie poczym rozpoczalem marsz w gore i po kilku sezonach zdetronizowalem wisle glownie .....mialem zdecydownaie najwiecej kasy dzieki wysokiej frekwencji na trybunach i sprzedarzy wychowankow....

zmijen Partyzant

02.05.2007 20:44    #69202     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
ogolnie chodzilo mi o to, ze nudzi mi sie gra ciagle jednym klubem a zawsze mialem slabego kompa by wlaczyc dwie ligii nadal mam slabego ale teraz sobie wlaczylem wiselek(a nie mojego bydgoskiego Zawisze hehe)i chcialbym tak po gora 3 sezonach sprobowac w sie przeniesc ale nie z wisly do legii tylko do niemiec obojetnie gdzie nawet lepiej tym slabszy tym lepiej i nawet 2liga tak tylko zeby sobie urozmaicac gre a nie zaczynac nowy sezon w lige niemiecka dzieki za podpowiedzi kazda miala cos wspolnego z moim mysleniem

pozdro!

spadam na mecz LM.....w realnym swiecie:D:D

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.05.2007 20:43    #69203     Sufler - Porady do gry - Praca
Miałem identyczną sytuację, dostałem propozycję z niegrywalnej ligi, ale miałem ją na podglądzie, nie wiem tylko jak miałbym grać w tej lidze:)?

polac Partyzant

02.05.2007 20:42    #69204     Sufler - Porady do gry - Co robię nie tak???
Witam.
Gram właśnie w FM2006(6.03) drużyną Czeskich Budziejowic i pierwsze przedsezonowe sparingi wyszły OK,ale potem nastał kryzys i po 9 meczach byliśmy na 9 miejscu.Ale potem drużyna zaczęła grać jak z nut i po pierwszej części sezonu byliśmy Liderami.Pierwotnie przed rundą rewanżową zrobiłem im 3 sparingi z których 2 przegrałem a jeden wygrałem.W rundzie rewanżowej dostaję baty ,jak narazie nie zanosi się na znaczącą poprawę.Myślę że popełniłem błąd nie wysyłając zawodników na urlopy i nie zmniejszając im obciążenia treningowego.Czy te dwa czynniki mogą mieć aż taki wpływ na grę w rundzie wiosennej???

Bartez Przodownik pracy

02.05.2007 20:28    #69205     Sufler - Porady do gry - Pytanko....
więc musisz zmieniać każdego grajka z osobna. A wartości to Injury Proneness i prawdopodobnie Dirtiness

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.05.2007 20:27    #69206     Sufler - Porady do gry - Praca
Wydaje się, że to niemożliwe aczkolwiek może jednak coś się takiego zdarzyć. Kiedyś grając pewnym klubem spadłem do niegrywalnej ligi więc wszystko jest możliwe.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

02.05.2007 20:27    #69207     Sufler - Porady do gry - Praca
Przed chwila gadalem z kolega, ktory mial taka sama sytuacje tylko ze w Fm 2005. grajac polskim klubem dostal propozycje prowadzenia Bayernu. I nie mial wlaczonego podgladu niemieckiej ligi. Moze eksperci wiedza cos na ten temat ?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.05.2007 17:50    #69208     Sufler - Porady do gry - Praca
Zdarzyło mi się- gdy grałem Interem to Ramon Calderon zaproponował mi posadę w Realu Madryt [miałem usrtwione tylko Serie A i Serie B jako grywalne ligi]. Oczywiście odrzuciłem ofertę, bo nie mógłbym opuścić swojego ukochanego klubu. :)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.05.2007 17:39    #69209     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
No właśnie napisałeś, że było wspanial i wygrywałeś, więc moż za dużo sparingów i za często rozegrałeś? Do Premiership nie ma co graczy przemęczać w okresie przygotowawczym. Więc zadyszka jest możliwa, mimo tego, iż to dopiero drugi mecz ligowy. P:)

tabalugg Młody aktywista

02.05.2007 17:33    #69210     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Na jakim grasz patchu ?? Zainstaluj najnowszego jak nie masz
Ustaw w trnengu napastnikow 'atak'- b.mocno bo to obejmuje też wykańczanie akcji...może też nie masz autorytetu wśrod awodnikow ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution