do Zyga91.......zagraj sobie polska liga...manu to zadna filozofia .....ja gralem arka 15 sezonow zanim doszedlem do polinalu ligi mistrzow(po 3 sezonach wszedlem do ekstralkasy ale wiekszosc druzyn znacznie mnie przewyzszala i spadlem notujac m.in najwyzsz porazke w historii 6-0 z legia......naszczescie pod koniec tego feralnego sezonu zorientowalem sie ze mam wielki talent w juniorach , bo akurat trenowac pilkarzy to ja niezle umiem..wszyscy maja gl zielone strzalki....i spzredalem go do atletico maDRYt za 1,2 mln euro...to mnie uratowalo i moglem calkowicie przebudwac moj przestarzaly sklad (wiekszosc graczy to byli emeryci a pieniedzy na poczatku nie mialem bo choc frekwencja na stadionie srednio siegala 10 000 to zarzad postanowil przebudowac baze i przez 3 sezony nie mialem kasy na transfery...) i wygralem 2liga ponownie poczym rozpoczalem marsz w gore i po kilku sezonach zdetronizowalem wisle glownie .....mialem zdecydownaie najwiecej kasy dzieki wysokiej frekwencji na trybunach i sprzedarzy wychowankow....

?
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty