nie jakos specjalnie nie....przedewszytskim jak mam juz dobra sytuacje finasowa to staram sie sciagac najlepszych dostepnych trenerow.....wazne zeby mieli bardzo uniwersalne atrybuty....czesto dziele zespol na grupy: Bramkarze rezerwy(standart) i obrona,pomoc atak.....nie wiem czy to istotne ale niektore zajecia typu trening taktyczny ustawiam dla wszystkich o tej samej porze tego samego dnia ......stram sie zeby pilakrze mieli maksymalne obciazenie do takiego paska i przydzielam wielu trenerow to daje efekty.......uwazam ze trening jets bardzo wazny bo to od niego zalezy jak druzyna gra....ja gram czetso 4-4-2 bez skrzydlowych lub 4-5-1 dobieram sobie glownie pilkarzy o wyskoiej technice i umiejetnosci gry zepolowej ........na treningach aplikuje wiec duzo techniki gry w dziada i 5-5 na mlaym boisku .......ustawiam zeby grali krotkimi podaniami i ladnie to wszytsko wyglada

......tak w ogole to gram w cm 03 /04 i fm 2005 ,.....fm 2006 jakos mi sie specjalnie nie podoba....

......tak w ogole to gram w cm 03 /04 i fm 2005 ,.....fm 2006 jakos mi sie specjalnie nie podoba.... 
.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty