Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pasy89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2007 16:02    #69181     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie jakos specjalnie nie....przedewszytskim jak mam juz dobra sytuacje finasowa to staram sie sciagac najlepszych dostepnych trenerow.....wazne zeby mieli bardzo uniwersalne atrybuty....czesto dziele zespol na grupy: Bramkarze rezerwy(standart) i obrona,pomoc atak.....nie wiem czy to istotne ale niektore zajecia typu trening taktyczny ustawiam dla wszystkich o tej samej porze tego samego dnia ......stram sie zeby pilakrze mieli maksymalne obciazenie do takiego paska i przydzielam wielu trenerow to daje efekty.......uwazam ze trening jets bardzo wazny bo to od niego zalezy jak druzyna gra....ja gram czetso 4-4-2 bez skrzydlowych lub 4-5-1 dobieram sobie glownie pilkarzy o wyskoiej technice i umiejetnosci gry zepolowej ........na treningach aplikuje wiec duzo techniki gry w dziada i 5-5 na mlaym boisku .......ustawiam zeby grali krotkimi podaniami i ladnie to wszytsko wyglada:):):)......tak w ogole to gram w cm 03 /04 i fm 2005 ,.....fm 2006 jakos mi sie specjalnie nie podoba....

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.05.2007 16:02    #69182     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Możliwe, że chodzi o to, że jak ustalasz skład to przeciągasz graczy na boisko, a nie nja numer i przez to głupieją. Oto link do tego tematu: poczytaj zwłaszcza wypowiedzi: moją i Gela [w której wytłumaczył mi, gdzie robię błąd, niewykluczone, że Ty też go popełniasz.]
http://www.cmrev(...)931.html
P:)

Bartez Przodownik pracy

Sądzę że to nie przez nagrodę, Sam stworzyłem kilka i gra mi śmiga.

tabalugg Młody aktywista

03.05.2007 12:35    #69184     Sufler - Porady do gry - backgroundy klubowe
dobra już dziekuję.....mam proram Graphic Configurator v.1.2 i on tworzy configi bAckroundów...do zamknięcia

Mistrzu_mks Młody aktywista

03.05.2007 12:26    #69185     Sufler - Porady do gry - Gra
Tzn cd 1 na ktorym byl blad byal lekko peknieta z mojei winy. wiec kupilem cd2 xD na cd2 zaczalem grac odrazu bez re-installa. po czasie stwierdzilem ze blad jest dalej i odinstalowalem wszystko co z fm zwiazane. teraz jak wkladam cd to nie ma kreatora instalowania ani jak daje eksploruj nie ma setup =/ zjadl ktos?

olejos Partyzant

Ej mi to nie działa :(.

Jak chce wczytać gre pisze mi że nie mam bazy danych i coś tam i pisze że wczytuje zawodników z orginalnej bazy danych i gra sie wyłancza pomocy !!

chuberth_92 Partyzant

03.05.2007 11:43    #69187     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
update RRU umozliwia granie tymi reprezentacjami

zmijen Partyzant

03.05.2007 10:21    #69188     Sufler - Porady do gry - Gra
no wlasnie podobno jest tak ze wysyla sie do wydawcy plytke i wymieniaja jak rzeczywiscie cos jest walnieta(trosze to dziwne i trudno w to uwiezyc ze w polsce jest to mozliwe....i tak bez klotni...nie wiem nie probowalem wiec nie wiem jak jest naprawde)

wiedz dziwi mnie poczynanie autora tego tematu ze wydal kolejne ciezko zarobione pieniazki na kolejna gre, ktora mogl dostac za darmo(bo poczte chyba tez oni oplacaja jesli rzeczywiscie jest cos z plytka)

gratuluje kupna "nowego orginala":D:D:D

Carrot Młody aktywista

03.05.2007 03:16    #69189     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
dzieki, ale teraz mam jeszcze wiekszy problem :/ bo zrobielm to ale tam nie bylo linka sciagnij to otworzylem, skopiowalem zawartosc i wskleilem do poprzedniego pliku fake.inc za pomoca notatnika... noi zapomnialem odznaczyc opcji "always use this program to open this type of files" :/:/ i teraz te pliki maja ikonki notatnika, wszyustkie co tam byly nie tylko fake.inc, ale wszystkie :/ czy wiecie jak mozna cofnac to moje niedopatrzenie i zrobic by pliki znow nie byly podprzatkowane jednemu programowi, zeby wrocila im ikonka pliku a nie np dokumentu notatnika... :/

PROSZE O POMOC !!

Bartez Przodownik pracy

03.05.2007 02:16    #69190     Sufler - Porady do gry - RATUNKU
Gram z bratem przez sieć. Wziął urlop, ja zapisałem grę i wyszedłem z FM. Teraz chcemy graż dalej ale nie wiem jak się spowrotem przyłączyć i żeby braz z urlopu wrucił. Pomocy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.