Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2007 21:46    #69161     Sufler - Porady do gry - zapisywanie się gry i....
Siema. Wiecie moze czemu u mnie zapis gry trwa gdzieś 5 minut??????? I same włączanie się gry też trwa podobnie. Wybraną mam dużą bazę i dwie ligi. Kompa mam dobrego, który spokojnie spełnia wymagania FM07. Teraz się nasuwa pytanie czy to przyczyną jest tego, że na dysku c mam 700mb wolnego i czy mam zaznaczone kompresowanie save'ów. Ogólnie gra mi działa mozolnie, ale najbardziej mnie wkurza właśnie zapis i czekanie, aż gra się włączy. Proszę o odp. i dzięki.

kaczy Młody aktywista

03.05.2007 21:32    #69162     Sufler - Porady do gry - Krajr rozwijające się
1Moglibyście napisac jakie są kraje tak jak Polska rozwijające się i piłkarze z tych krajów przejdą do Mistrza Polski???
2.Czemu wszystkim graczom mojej drużyny spadają statystyki???

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.05.2007 21:07    #69163     Sufler - Porady do gry - kim grac
Reakcjoniste już masz a mimo to zakładasz tematy typu: nie wiem kim grać, bo nie moge się zdecydować. To pierwszy krok do bana. Ale mimo wszystko "łowcy punktów" i tak mu pomagają :/

kolombo Partyzant

03.05.2007 20:54    #69164     Sufler - Porady do gry - kim grac
kim mam grać
chciałbym miec w składzie e.scorze i gerardo ortiza
taki słabszy klub nawet z niskiej ligi z aspiracjamy żeby grać o najwyższe cele w kraju i w europie

LOLECZeX Młody aktywista

03.05.2007 20:38    #69165     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
taktyki najlepiej dobierac nowe na metodzie prob i bledow co do treningow rob sam albo znajdziesz na forum pare ciekawych zestawow treningu ale nie wszystkie dzialaja wiec jak jakom sciagniesz to moga ci leciec staty na leb i na szyje to sie nie zalamuj ;p i duzo zalezy od motywacji co mowisz np. po przegranym meczu na wyjezdzie nie "rycz;p" tak bardzo jakbys przegral u siebie bo to nic nie da... trzeba miec lagodniejsze podejscie do pilkarzy bo sie zazwyczaj oburzaja i leca do gazet jaki ty nie taki itp. ..

Oczywiście mówisz o CM Forum, tak? - dop. Grzechoo

il Genio Młody aktywista

03.05.2007 20:33    #69166     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
Główna trudność polega na tym, że nie pojedziemy całej kariery na jednej taktyce :) dochodza do tego morale i kaprysy zawodników, warunki atmosferyczne czy sędzia "kalosz" :P im dłużej gram swoją Genooą (5 sezon, w końcu walczę o Scudetto po 16 kolejkach jestem 2 z 1-punktową stratą do Sampdorii) tym bardziej ta gra udowadnia mi że Bartosh! odwala kapitalną robote w Newcastle :)

Mistrzu_mks Młody aktywista

03.05.2007 20:30    #69167     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
mam styl ze w treningi sie nie mieszam przed sezonem gram sparingi motywuje raczej pozytywnie czasem ale zadko lubie ryknac na zespol taktyk uzywam standardowych. stary styl w fm2007 juz niedziala?

zmijen Partyzant

03.05.2007 20:28    #69168     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
oczywiscie ze jest trudniejszy!!! jest najtrudniejszy a gra na pachu7.0.2 jes juz w ogole bardzo trudna przez kontuzje to popierwsze a po 2 na wersji podstawowej 7.0.0 mozna jeszcze robic manewrey w kontraktach i jakos zarabiac na tym...ale na to czekalme i powinien byc jeszcze trudniejszy ale powinno byc mnie ingeresji kompa chodzi mi o to ze niektrore wyniki sa ustawione z gory i niektorych spraw nie da sie obejsc:-/

np:grajac polska mialem 2 mecze(lecz to w fm06)ze gralem z azerami i pismaki mowili cos ze to bedzie trudny mecz i polsak straci pkt. i tak sie stalo a trzy dni pozniej mialem mecz z niemcami pismaki pisali odwrotnie zagralem tym samym skladem nic nie zmienilem(bo nie bylo co zabardzo;-/)i wygralem;-/

w fm07 jest podobnie a szkoda....chyba ze tylko ja mam takie spostrzezenia hehe

pozdro!

zmijen Partyzant

03.05.2007 20:22    #69169     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
bede probowal hehe:D:D:D jak mowie nia mam i nie mialem nigdy dobrego kompa(bylem mi CM/Fm zawsze chodzil hehe)teraz chcialem sobie tak sprobowac dla urozmaicenia

planuje grac 2 sezony wisła i zdobyc:

-2mistrzostwa
-1raz wejsc do LM i powalczyc w grupie(zalezy co mi sie trafi)
-minimum zdobyc 1 puchar polskii
-i moze raz super-puchar
-no teraz wisla od 1 sezonu gra w p.uefa wiec postaram sie wejsc do grupy i pozniej zobacze co bedzie w tej grupe...narazie przeszedlem bez problemow macedonski klub i o wejscie do grupy gram z belgijskim standardem(sa na moim poziomie wiec powalczymy;-))

mam nadzieje ze uda mi sie zdobyc to co sobie zakladam i pozniej postaram sie o ciepla posadke na 2-3sezony w obojetnie jakim klubie czy1czy 2 ligowym niemieckim

nastepnie moze jakis lepszy na kilka sezonow i powrot do domciu hehe

no ale juz wystarczy tych wywodow bo przynudzam wydaje mi sie, ze mozna juz zamknac i za kazde porady dzieki!!!

pozdro!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.05.2007 20:21    #69170     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
Też mi się zdaje, że FM 2007 jest trudniejszy, niż na przykład wersja 2006, czy 2005. Trzeba zadbać o wszystkie szczegóły, nawet te najdrobniejsze, aby osiągnąć sukces. Ale to lepiej, bo ciekawiej się gra... :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.