1. im masz mniej lig zaladowanych tym szybciej gra chodzi, zapisuje sie, wczytuje. Iliosc lig nie ma wplywu na to jak szybko "sejf" ci sie zepsuje jezeli o to ci chodzi. Ja mam 5 sezonowy "sejf" z 10 ligami z 5 krajow i srednia baza i wazy juz 220MB i chhodzi duzo wolniej niz na poczatku.
2.To nie bug bo takie cos mozna zrobic ale kluby rzadko z tego korzystaja.Musialbys obiecac im naprawde gigantyczne penieadze zeby na cos takiego poszli. W podobnej sprawie Real sprzedal Arbeole do Deportivo z opcja ze jak bedzie go chcial odkupic to zaplaci 2 mln przed uplywem 1 sezonu. Po polowie sezonu Depor sprzedalo Arbeole do Liverpoolu i dostalo za to kase. Wiem ze to troche inny przypadek ale moze ci pomoze.
2.To nie bug bo takie cos mozna zrobic ale kluby rzadko z tego korzystaja.Musialbys obiecac im naprawde gigantyczne penieadze zeby na cos takiego poszli. W podobnej sprawie Real sprzedal Arbeole do Deportivo z opcja ze jak bedzie go chcial odkupic to zaplaci 2 mln przed uplywem 1 sezonu. Po polowie sezonu Depor sprzedalo Arbeole do Liverpoolu i dostalo za to kase. Wiem ze to troche inny przypadek ale moze ci pomoze.

a dla tych im nie chodza repry chin, japoni i korei to mam rozwiazanie bo strasznie sie wciagnalem w te fake pliki
wiec luzik
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty