Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 08:58    #69151     Sufler - Porady do gry - Ilość sezonów
1. im masz mniej lig zaladowanych tym szybciej gra chodzi, zapisuje sie, wczytuje. Iliosc lig nie ma wplywu na to jak szybko "sejf" ci sie zepsuje jezeli o to ci chodzi. Ja mam 5 sezonowy "sejf" z 10 ligami z 5 krajow i srednia baza i wazy juz 220MB i chhodzi duzo wolniej niz na poczatku.
2.To nie bug bo takie cos mozna zrobic ale kluby rzadko z tego korzystaja.Musialbys obiecac im naprawde gigantyczne penieadze zeby na cos takiego poszli. W podobnej sprawie Real sprzedal Arbeole do Deportivo z opcja ze jak bedzie go chcial odkupic to zaplaci 2 mln przed uplywem 1 sezonu. Po polowie sezonu Depor sprzedalo Arbeole do Liverpoolu i dostalo za to kase. Wiem ze to troche inny przypadek ale moze ci pomoze.

AandrzejJ Partyzant

04.05.2007 08:41    #69152     Sufler - Porady do gry - Nowy Stadion
W mieście może mieszkać 60 tyś, powiedzmy że połowa przychodzi na mecze. Ale jeśli klub odności sukcesy, gra w europejskich pucharach, w pierwszej lidze swojego kraju to wtedy jest dużo kibiców przyjezdnych i duży stadion sie przyda. Duży stadion - dużo kasy z biletów, Mały stadion - mało kasy. Proste:)

wojciech1505 Młody aktywista

04.05.2007 08:33    #69153     Sufler - Porady do gry - Ilość sezonów
Mam dwa pytania;
1. Czy dobrze rozumuję - im mniej lig mam załadowanych tym dłużęj będzie chodził sejf ?
2. Można ściągnąć gwiazdę nic nie płacąc tzn. np. po rozegraniu 50 meczów dopiero duża kasa , ale przed rozegraniem 50-ego sprzredać zawodnika nie płacąc zaległości a jeszcze zarobić.Czy należy traktować to jako bug ,bo w rzeczywistości nie ma takich frajerów.

AandrzejJ Partyzant

04.05.2007 08:09    #69154     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Dzięki za pomoc, narazie jest troche lepiej. Wygrałem w LM 3:1 z Valencja:)

kaczy Młody aktywista

04.05.2007 08:09    #69155     Sufler - Porady do gry - Nowa gra i stary zapis
Czeka mnie reinstal systemu i mam pytanie, czy jeżeli gram teraz kariere w której mam dodanie logopack i facepak, to jeżeli zgram sam zapis gry na płytę to potem po skopiowaniu będe mógł w niego grac, czy potrzebne będą też te facepak i logopack???

Carrot Młody aktywista

04.05.2007 05:21    #69156     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
Ok ludzie juz to zrobilem i dzieki wszystkim za pomoc :D a dla tych im nie chodza repry chin, japoni i korei to mam rozwiazanie bo strasznie sie wciagnalem w te fake pliki :D i juz mam wszystko obczajone ;) wiec luzik:D wejdzcie do tego pliku ktora baza danych gracie np 7.02, potem do folderu lnc, potem kliknijcie na folder Japonia i tam juz jest wszystko na gorze jest napis: Fake teams albo cos takego i potem za nazwami krajow : China Japan i South Korea sa "1" poprostu zmiencie to na 0... tak samo robilo sie z Holandia i Niemcami :D jak zmienicie to na 0 to juz jest ok tylko zapiszcie plik i tyle... noi zacznijcie nowa gre tam juz wszytsko bedzie ok :D ja tak zrobilem i mam wsystkie reprezentacje i wogole... wiem ze niektorzy maja problemy z liga niemiecka czy francuska gdzie zmieniaja sie nazwy druzyn na nazwy miast:/ mnie tez to denerwowalo... to poprostu w tym samym miejscu gdzie ejstescie, w tym folderze skasujcie folder o nazwie germany :D i juz gotowe;) sytuacja sie nie powtorzy nigdy wiecej :D:D

Ari Młody aktywista

03.05.2007 22:27    #69157     Sufler - Porady do gry - zapisywanie się gry i....
ja mam mniej niz 512 ramu a dokladniej 256.Ale czasami gra smiga fajnie a czasami sie tnie.Ale idzie wytrzymac. A gra u mnie sie zapisuje w max. 2-3 minuty.

Bartez Przodownik pracy

03.05.2007 22:22    #69158     Sufler - Porady do gry - zapisywanie się gry i....
Grafika nie zwalnia gry. Po prostu powyłączaj programy, które włączone być nie muszą. A jeśli chodzi o kompresję to ona zmniejsza objętość sejva. Chociaż jeśli masz mniej niż 512 MB RAM, to może być przyczyną.

lukasz-luk Partyzant

03.05.2007 22:17    #69159     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Kto zagra przez neta??? Najlepiej liga polska!!! I żeby ktos założył serwer!!! albo zróbmy lige,dużo osób o git!!! jak coś to moje GG: 3059466

Thefuture Partyzant

03.05.2007 22:08    #69160     Sufler - Porady do gry - zapisywanie się gry i....
Mój kumpel ma podobnego kompa jedynie procesor trochę lepszy, napiszę jeszcze raz trochę gdzieś o 300mhz i mu dobrze działa. Co do grafiki to nie mam duzo zainstalowanych pierdółek. Bartez-81 o jaką pamięc ci chodzi???? o wirtualną?????? Bo wczasie gry mi też to również wyskakuje dość często. Jak to mogę zmienić, bo ja zabardzo o tym nie wiem. A wiecie coś na temat długo się zapisujacych gier i czy kompresowanie się opłaca?????/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.