Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 15:10    #69131     Sufler - Porady do gry - Pytanie do adminów
no wlasnie nazywam sie darek, tylko nie mowcie do mnie dariusz bo to mnie denerwuje, a na necie mam nick niente
1bartek
gram so'ton

kmaster Partyzant

1. Co rozumiesz przez młode talenty? Bo jeśli mają kontrakty juniorskie to nie masz szans na kupienie go. Ja mam tak samo a w rankingu jestem 7.(Wisłą K.)
2.Są ograniczenia ponieważ w Fm Polska jest krajem rozwijającym się. Mój najdroższy piłkarz wart był 3.2mln euro.(sprzedałem go za 10mln +50% następnego transferu).
3.Z tym się nie zgodze. Być może tu chodzi o PA i CA. Jeśli są bardzo wysokie to kupują ich dobre drużyny.Ja sprzedałem gracza do Man Utd.
Pozdro

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Polska to kraj rozwiajaący się, a więc nie jest to zbyt atrakcyjne miejsce dla piłkarzy z Europy.
To, że w Deportivo jest spowodowane tym, że Hiszpania to kraj rozwinięty, Primera Division to liga z prestiżem i przez to gracze mają tam wysokie wartości [w Polsce jest dużo nizszy prestiż i reputacj i gracze mają niskie wartości.]
No cóż widocznie kluby nie chcą przeciętnych grajków z Polski, tylko wolą unznane gwiazdu europejskiego formatu, lub przeciętnych swoich rodaków. Nic na to nie poradzisz. A kluby typu Lewski Sofia chcą naszych, bo tam będą oni dużo znaczyć [liga ukraińska, czy bułgarska za mocna nie jest]. P:)

stiv_x Partyzant

Witam
- Mam takie pytanie : Grałem Górnikiem Zabrze kilka sezonów (5x Mistrz Polski, 5x Puchar Pl.) w LM zawsze awansowałem do rozgrywek grupowych. Raz sie udało przejść jedną drużynę po rozgrywkach grupowych. W rankingu zajmowałem 45 pozycje. Mimo to młode talenty nie chciały do mnie przychodzić a proponowałem im np. 50x więcej $ niż dostawali obecnie.
Czemu tak jest ? Reputacja jest, kasa jest..

- Następnie chciałem zapytać o wartości piłkarzy grających w Polskiej lidze. W 11 marzeń którejś tam edycji LM znalazł sie mój obrońca a mimo to jego cena wynosiła 4mln zł (!). Nie udało mi sie przedłużyc z nim kontraktu i po przejsciu do Deportivo jego cena poszła w góre odrazu do 11mln zł ! :[ Przez te kilka sezonów doszedłem do wnioksu,że Polscy piłkarze mają jakieś 'ograniczenie' ponieważ nie mozna ich sprzedac za porządną kase. To samo było jak prowadząc Górnika i rep. Polski, zdobyłem z nią MS. Ceny zostały te same :/

- I na koniec ost. pytanie : Transfery z Polskiej ligi są bardzo ubogie. Tzn. jedyne kluby, które wykupują zawodników to : Lewski Sofia, Szachatr,Sparta,Rennes, itp. Nie ma transferów np. do Holandii, Niemiec, Francjii, Hiszpanii, Anglii itp. Same średniaki Europejskie kupują tych zawodników.. M.IN. Mistrzów Swiata..

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.05.2007 14:30    #69135     Sufler - Porady do gry - Pytanie do adminów
Tz też zamieścił swoje pierwsze opowidanie na sendspace i zamieścili je na stronie. A kim grasz darek?

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.05.2007 14:13    #69136     Sufler - Porady do gry - problem z CM3
Tu są wymagania:
http://www.sigam(...)amp;id=6

jacob08 Młody aktywista

04.05.2007 14:09    #69137     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A mieliście taką sytuacje, że zawodnik który nie grał w zesple miał w pomniejszych problemach cytuje: " zaczyna żałować wyjazdu za granicę - Polska nie jest już dla niego krajem marzeń; uważa, że okłamano go przy podpisywaniu kontraktu"??

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.05.2007 14:05    #69138     Sufler - Porady do gry - problem z CM3
CM 3 działa tylko na Windows 95 i 98 więc sobie nie pograsz :(

nazaruk Partyzant

04.05.2007 13:53    #69139     Sufler - Porady do gry - problem z CM3
Zdobylem ostatnio oryginalnego Championship Managera 3, jednak radość nie trwała długo... Mam Windowsa XP, zainstalowałem CM3 i nie da rady uruchomić, wyskakuje następujący komunikat: cm3 nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 - błąd podczas wykonywania programu. Próbowałem przestawiać we właściwościach zgodność ze starszymi Windowsami ale to niestety nie pomaga. Czy ktoś z wie co można z tym zrobić? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

04.05.2007 13:40    #69140     Sufler - Porady do gry - RETAIN baza huge
sciagnalem ten plik zeby faktycznie zwiekszyc baze danych. otworzylem go notatnikiem i troche pozmienialem zeby zwiekszalo mi baze danych tylko wybranych krajow a nie wszystkich i tu nasuwa mi sie pytanie czy ten plik nie daje takich samych rezultatow jakbym wzial przy tworzeniu gry i wybral wszystkich zawodnikow z danego kraju? to nie to samo? aha i czy mozna jakos zmienic komende z np. "RETAIN_NATION_PLAYERS" "Kolumbia" w taki sposob zeby zawsze tworzylo mi poszczegolnych tylko graczy a nie graczy z calego kraju bo nie zawsze gra mi ich tworzy np. shermana cardenasa. probowalem zmienic na "RETAIN_PLAYERS" "Sherman Cardenas" ale lipa. zna ktos moze poprawna komende?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.